- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Banlamışlar ama sana olan muhabbetlerinden dolayı söyleyemiyorlar, bunda anlaşılmayacak ne var ? O manilerin bir bedeli olmayacak mı sandın?
Beni banlayanların ateşlerine ev salınsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banlamışlar ama sana olan muhabbetlerinden dolayı söyleyemiyorlar, bunda anlaşılmayacak ne var ? O manilerin bir bedeli olmayacak mı sandın?
Rock yarışması var. Katıl haydi![]()
Tamam ama şu probleme bir el atsınlar. Bu ne yahu, giriş kapısından döndürülen üniversite öğrencilerine döndüm![]()

Haksız çıktığım falan yok Mehmet Beyİkna oldum teşekkürler, bu işin sonunda Erman'ın haksız çıkacağını tahmin ediyordum açıkçası
Şaka bir yana, itiraf ediyorum ki bahsettiğin isimlerin hiçbirini bilmiyorum.(Elvis hariç)
Allah'ım sana geliyorumErman rock yarışması var haydi gel birader. Arda ağabey bile katılıyor. Durum fena![]()
Bu arada ifşa geliyor hazır olun....!!!![]()
@B. Arda Aycan Ağabey? Ne diyordun ağabey? Nirvana - The Man Who Sold The World parçası muhteşem bir şarkı mı diyordun?![]()
Bakalım ne kadar muhteşemmiş
Arda ağabey'in 34. ESC yarışmasındaki puanlaması;
------------------------------------------------------
12 puan: Jim Croce - Time in a bottle
10 puan: Röyksopp - You Don't Have A Clue
8 puan: Ella Fitzgerald - Ev'ry Time We Say Goodbye
7 puan: Olivia Newton John - Hopelessly Devoted To You
6 puan: Sergio Mendes - Never Gonna let you go
5 puan: Scorpions - Maybe I Maybe You
4 puan: Desireless - VOYAGE VOYAGE
3 puan: Anna Vissi - Eleni
2 puan: KADEBOSTANY - Castle in the Snow
1 puan: Queen - Don't Stop Me Now
------------------------------------------------------
Bu da kanıtı; https://www.gscimbom.com/forum/f121...masi-sampiyon-b-arda-aycan-112446/index2.html![]()
Bir de şampiyon olduğu bir yarışmada bu durumun vuku bulmuş olması son derece manidar![]()
34. yarışmadan rahatsızım
![]()
Eleni bile daha mı iyi yani? Bu şekilde mi anlamalıyım?Cevabı basit, puan verdiğim şarkılar daha iyi![]()
ley:
Eleni bile daha mı iyi yani? Bu şekilde mi anlamalıyım?![]()
Ne diyeyim ağabey sözün bittiği post herhalde bu :asd22: @Ozan Tokgöz
![]()
Erman rock yarışması var haydi gel birader. Arda ağabey bile katılıyor. Durum fena![]()
Bu arada daha yeni kazanmasa Scorpions'un şarkısı yine güzeldi ve kazanabilirdi yarışmayı diyorum.
Aslan Türkoğlu bari 1-2 yarışma bekleseydin.![]()
Arda ağabey bu rock yarışmasında 1. olursa kendimi atarım la
Sana göre öyleOlsun, en azından iddialı şarkıları mundar edip aradan çıkardık.bundan sonra ne Queen'in ne de Scorpions'un şampiyon olabilecek şarkısı kalmadı gibi. Artık rahat rahat yarışabiliriz.

Kaldıysa tarar bulurum.![]()

Derece bile yapamıyan başkan olur mu?Kaldıysa tarar bulurum.![]()
Derece bile yapamıyan başkan olur mu?![]()
Sent from my SGH-I337M
Çalallık yapmaya çalıştı ama kimse gelmedi oyunaSen kayahanla derece yaptin. Ex başgan kayahanla çuvallamişti. Sana hepten sinirlenmiştir. Gaza az bas![]()