52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ifşa geliyor hazır olun....!!! :D :D

@B. Arda Aycan Ağabey? Ne diyordun ağabey? Nirvana - The Man Who Sold The World parçası muhteşem bir şarkı mı diyordun? :D :D Bakalım ne kadar muhteşemmiş :asd:

Arda ağabey'in 34. ESC yarışmasındaki puanlaması;
------------------------------------------------------
12 puan: Jim Croce - Time in a bottle
10 puan: Röyksopp - You Don't Have A Clue
8 puan: Ella Fitzgerald - Ev'ry Time We Say Goodbye
7 puan: Olivia Newton John - Hopelessly Devoted To You
6 puan: Sergio Mendes - Never Gonna let you go
5 puan: Scorpions - Maybe I Maybe You
4 puan: Desireless - VOYAGE VOYAGE
3 puan: Anna Vissi - Eleni
2 puan: KADEBOSTANY - Castle in the Snow
1 puan: Queen - Don't Stop Me Now
Bu da kanıtı; https://www.gscimbom.com/forum/f121...masi-sampiyon-b-arda-aycan-112446/index2.html :D :D

Bir de şampiyon olduğu bir yarışmada bu durumun vuku bulmuş olması son derece manidar :D :D 34. yarışmadan rahatsızım :P

Erman rock yarışması var haydi gel birader. Arda ağabey bile katılıyor. Durum fena :D

İkna oldum teşekkürler, bu işin sonunda Erman'ın haksız çıkacağını tahmin ediyordum açıkçası :)

Şaka bir yana, itiraf ediyorum ki bahsettiğin isimlerin hiçbirini bilmiyorum.(Elvis hariç)
Haksız çıktığım falan yok Mehmet Bey :) Konuyu sabote etmeyin lütfen :D Haley Rock'n Roll müziğin dedesi ise Elvis Presley'de babasıdır çok net :) Ama genel anlamda bu müzik türünün başlangıcı Elvis Presley ve Jerry Lee Lewis olarak kabul edilir hatta çoğunlukla Elvis :)

Bu arada ifşa geliyor hazır olun....!!! :D :D

@B. Arda Aycan Ağabey? Ne diyordun ağabey? Nirvana - The Man Who Sold The World parçası muhteşem bir şarkı mı diyordun? :D :D Bakalım ne kadar muhteşemmiş :asd:

Arda ağabey'in 34. ESC yarışmasındaki puanlaması;
12 puan: Jim Croce - Time in a bottle
10 puan: Röyksopp - You Don't Have A Clue
8 puan: Ella Fitzgerald - Ev'ry Time We Say Goodbye
7 puan: Olivia Newton John - Hopelessly Devoted To You
6 puan: Sergio Mendes - Never Gonna let you go
5 puan: Scorpions - Maybe I Maybe You
4 puan: Desireless - VOYAGE VOYAGE
3 puan: Anna Vissi - Eleni
2 puan: KADEBOSTANY - Castle in the Snow
1 puan: Queen - Don't Stop Me Now
Bu da kanıtı; https://www.gscimbom.com/forum/f121...masi-sampiyon-b-arda-aycan-112446/index2.html :D :D

Bir de şampiyon olduğu bir yarışmada bu durumun vuku bulmuş olması son derece manidar :D :D 34. yarışmadan rahatsızım :P

Cevabı basit, puan verdiğim şarkılar daha iyi :D :oley:

Bu arada daha yeni kazanmasa Scorpions'un şarkısı yine güzeldi ve kazanabilirdi yarışmayı diyorum.
Aslan Türkoğlu bari 1-2 yarışma bekleseydin. :D

Olsun, en azından iddialı şarkıları mundar edip aradan çıkardık. :D bundan sonra ne Queen'in ne de Scorpions'un şampiyon olabilecek şarkısı kalmadı gibi. Artık rahat rahat yarışabiliriz.

Bu arada iyi şarkı iyi şarkıdır. Puan veren her zaman verir. Puan vermeme sebeplerinize komik bahaneler bulmayın. Ayrıca Hayri Cund'un stratreji yapan it oğlu itdir lafından sonra bazı arkadaşlar hala nasıl strateji yaptı, anlamıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt