52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gibi soğuğu tercih eden var mı burada ? Sıcaktan nefret ederim.

Yatırım yapmıyorsan tükenir tabi :) sen site falan kuruyordun değil mi ?
Aynen freelance olarak kurumsal konsept websitesi tasarımları yapıyorum :) Arada bir iş düşüyor ama istediğim oranda değil tabi ki :red:

Yatırım yapmıyorsun demişsin ama para var da biz mi yatırmıyoruz arkadaş :D

87901.jpg

:asd22:

Aynen freelance olarak kurumsal konsept websitesi tasarımları yapıyorum :) Arada bir iş düşüyor ama istediğim oranda değil tabi ki :red:

Yatırım yapmıyorsun demişsin ama para var da biz mi yatırmıyoruz arkadaş :D

87901.jpg

:asd22:

Benim avatarı bile büyütemiyorsun, kurumsal site nasıl kuruyorsun?

Aynen abi böyle nufus az yer ölçümü büyük
Hayat orada yaşayan insanlara güzel yemin ediyorum :( Soğukmuş! Olsun o kadar... Hayatını kaliteli bir şekilde insan gibi yaşıyorsun daha ne olsun? Gülü seven dikenine katlanır. Vallahi gelebilsem oralara geleceğim hatta anadili fransızca olmasa Quebec falan düşünürdüm yüksek ihtimal :D

Son düzenleme:
Benim avatarı bile büyütemiyorsun, kurumsal site nasıl kuruyorsun?
Onu Emrah'a söyleyeceksin kardeşim :D Bu sitenin yöneticisi ben değilim. Ya Emrah'ın organizatörlüğünü yaptığı bir yarışmada derece yapacaksın ve 175x175 avatar ödülünü kazanacaksın ya da bir şekilde ikna edeceksin :D :D Ben her ikisini de yaptım hamdolsun :asd22: Dayanamadı en sonunda teknik ekipman yaptı :P

Onu Emrah'a söyleyeceksin kardeşim :D Bu sitenin yöneticisi ben değilim. Ya Emrah'ın organizatörlüğünü yaptığı bir yarışmada derece yapacaksın ve 175x175 avatar ödülünü kazanacaksın ya da bir şekilde ikna edeceksin :D :D Ben her ikisini de yaptım hamdolsun :asd22: Dayanamadı en sonunda teknik ekipman yaptı :P

Şaka bir yana, yurtdışından iş alıyor musun?

Hayat orada yaşayan insanlara güzel yemin ediyorum :( Soğukmuş! Olsun o kadar... Hayatını kaliteli bir şekilde insan gibi yaşıyorsun daha ne olsun? Gülü seven dikenine katlanır. Vallahi gelebilsem oralara geleceğim hatta anadili fransızca olmasa Quebec falan düşünürdüm yüksek ihtimal :D
İnsan soğuk havalarada alışıyor zamanla fazla sıkıntı olmuyor ama Türkiye'ye tatile gelirken yol hiç çekilmiyor abi 14 saat havada sıkılıyor insan :)

İnsan soğuk havalarada alışıyor zamanla fazla sıkıntı olmuyor ama Türkiye'ye tatile gelirken yol hiç çekilmiyor abi 14 saat havada sıkılıyor insan :)
İyi sen gene sıkılıyormuşsun ben 14 saat değil 4 saat dayanamam atarım kendimi uçaktan :D :D

Çağlar yardırdı gitti iyi mi :D

Ben de buna sardım ya fena iki gündür. Arkadaş açtı ofiste. Açış o açış. :D

Bu da iyiymiş, hemen alıyorum sık kullanılanlara, güzel bir cd yapıyorum, yakın zamanda Iğdır'a gitmeyi düşünüyorum, varsa böyle uzun yolda dinlenecek şarkılarınız yollayında yolumuzu bulalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt