- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Benim gibi soğuğu tercih eden var mı burada ? Sıcaktan nefret ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen freelance olarak kurumsal konsept websitesi tasarımları yapıyorumYatırım yapmıyorsan tükenir tabisen site falan kuruyordun değil mi ?
Aynen freelance olarak kurumsal konsept websitesi tasarımları yapıyorumArada bir iş düşüyor ama istediğim oranda değil tabi ki
![]()
Yatırım yapmıyorsun demişsin ama para var da biz mi yatırmıyoruz arkadaş![]()
![]()
:asd22:
Hayat orada yaşayan insanlara güzel yemin ediyorumAynen abi böyle nufus az yer ölçümü büyük
Benim gibi soğuğu tercih eden var mı burada ? Sıcaktan nefret ederim.
Onu Emrah'a söyleyeceksin kardeşimBenim avatarı bile büyütemiyorsun, kurumsal site nasıl kuruyorsun?
Onu Emrah'a söyleyeceksin kardeşimBu sitenin yöneticisi ben değilim. Ya Emrah'ın organizatörlüğünü yaptığı bir yarışmada derece yapacaksın ve 175x175 avatar ödülünü kazanacaksın ya da bir şekilde ikna edeceksin
![]()
Ben her ikisini de yaptım hamdolsun :asd22: Dayanamadı en sonunda teknik ekipman yaptı
![]()
İnsan soğuk havalarada alışıyor zamanla fazla sıkıntı olmuyor ama Türkiye'ye tatile gelirken yol hiç çekilmiyor abi 14 saat havada sıkılıyor insanHayat orada yaşayan insanlara güzel yemin ediyorumSoğukmuş! Olsun o kadar... Hayatını kaliteli bir şekilde insan gibi yaşıyorsun daha ne olsun? Gülü seven dikenine katlanır. Vallahi gelebilsem oralara geleceğim hatta anadili fransızca olmasa Quebec falan düşünürdüm yüksek ihtimal
![]()
Yok henüz yurtdışından iş alamadımŞaka bir yana, yurtdışından iş alıyor musun?
İyi sen gene sıkılıyormuşsun ben 14 saat değil 4 saat dayanamam atarım kendimi uçaktanİnsan soğuk havalarada alışıyor zamanla fazla sıkıntı olmuyor ama Türkiye'ye tatile gelirken yol hiç çekilmiyor abi 14 saat havada sıkılıyor insan![]()
Klibin baldır popülasyonundan kaynaklanıyor olabilirYav şu şarkıyı club'ta duyduğumdan beri dinleyesim geliyor, bir şeyede benzemiyor, neyini dinliyorum çözemedim.
https://www.youtube.com/watch?v=pt8VYOfr8To
Klibin baldır popülasyonundan kaynaklanıyor olabilir![]()
sacrifice thyself for britney's rusty butt por favor!Yav şu şarkıyı club'ta duyduğumdan beri dinleyesim geliyor, bir şeyede benzemiyor, neyini dinliyorum çözemedim.
https://www.youtube.com/watch?v=pt8VYOfr8To
Ben de buna sardım ya fena iki gündür. Arkadaş açtı ofiste. Açış o açış.![]()
Uzmanına danışalım o zaman@B. Arda Aycan ne diyorsun abi bu işe?
Doğru yahu melez olacaktı, o detayı atladık abi affetBritney hiç tipim değil, ben bilmem![]()