- 26 Kasım 2012
- 179.779
- 242.539
- 5.688
o zaman size teessuf etmek durumunda kaliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewt
niye modlara eziyet ediyonuzki
her yarisma biri oylari pmlerden cikarip duzgun bi sekilde worde koyar
bi kisi de excelde oylari toplayip google docstan falan millete duyurur, her puandan sonra tablo yapmasina yahut konuya post etmesine de grenk olmadan
Yarismayi kazanana bir sonraki yarismayi yapma yukumlulugu getirilsin.
Biraz dışarı çıkıyorum, olur da yarışma açılır ve kaçırırsam, değerli kardeşimiz @Aslan Türkoğlu 'nun şampiyon olmasını temenni ediyorum.
Modlar niye kendi düzenlediği yarışmaya katılamıyor bilen var mı?
Adamlara şarkıları emanet ediyoruz demek ki güveniyoruz. Puanlamasına mı güvenmeyeceğiz?
@Tuncay Tum kardeşim düzenlediği yarışmalara kendisi de katılabilse bizi bu kadar uğraştırmaz bence. Halkın moderatörü olduğunu ispatlarcasına yarışma yapar.
Can kardesim Real Madrid macini izlemiyecekmisin sen her foruma girdigimde seni yarisma konularinda goruyorum![]()
![]()
Can kardesim Real Madrid macini izlemiyecekmisin sen her foruma girdigimde seni yarisma konularinda goruyorum![]()
![]()
Tuncay adamım olduğunu biliyorsun değil mi? Bugün yarışma yapma.
Mehmet Arslaner efendi ejderler olmadan da yarışmayı koparabiliriz dedi. Bizi lobiden saymadı kısacası. Biz de bu yüzden yarışmayı boykot ediyoruz.Dunyanin sonumu gelecek ilk kez yarisma istemiyorsun![]()
![]()
Dunyanin sonumu gelecek ilk kez yarisma istemiyorsun![]()
![]()
Dunyanin sonumu gelecek ilk kez yarisma istemiyorsun![]()
![]()
![]()
Sen böyle yaparsan bir gün değil bir hafta daha yarışma olmaz@Tuncay Tum yarışma yapma ve efsane ol!