52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman size teessuf etmek durumunda kaliyorum

ewt

niye modlara eziyet ediyonuzki

her yarisma biri oylari pmlerden cikarip duzgun bi sekilde worde koyar
bi kisi de excelde oylari toplayip google docstan falan millete duyurur, her puandan sonra tablo yapmasina yahut konuya post etmesine de grenk olmadan

Yarismayi kazanana bir sonraki yarismayi yapma yukumlulugu getirilsin.

Modlar niye kendi düzenlediği yarışmaya katılamıyor bilen var mı?

Adamlara şarkıları emanet ediyoruz demek ki güveniyoruz. Puanlamasına mı güvenmeyeceğiz? :D

Tuncay Tum kardeşim düzenlediği yarışmalara kendisi de katılabilse bizi bu kadar uğraştırmaz bence. Halkın moderatörü olduğunu ispatlarcasına yarışma yapar.

Bu akşam da bir numara yok anlaşıldı

Biraz dışarı çıkıyorum, olur da yarışma açılır ve kaçırırsam, değerli kardeşimiz Aslan Türkoğlu 'nun şampiyon olmasını temenni ediyorum.

Benim de 2 önerim var.

1. Ali Özer'in söylediği gibi kazananın official yarışma düzenleme sorumluluğu olsun. Sınır olarak da 5 gün içinde diyelim. Maç sıklığı gibi ekstra durumlarda 1 hafta.

2. Foruma bölüm moderatörleri alındığı yarışmalar moderatörü alınsın. Bu arkadaş(lar)ımızın görevi bu yarışmaları düzenlemek olsun. 2 kişi olursa daha iyi olur. Çünkü sırayla kendileri de katılabilir.

Modlar niye kendi düzenlediği yarışmaya katılamıyor bilen var mı?

Adamlara şarkıları emanet ediyoruz demek ki güveniyoruz. Puanlamasına mı güvenmeyeceğiz? :D

@Tuncay Tum kardeşim düzenlediği yarışmalara kendisi de katılabilse bizi bu kadar uğraştırmaz bence. Halkın moderatörü olduğunu ispatlarcasına yarışma yapar.

Can kardesim Real Madrid macini izlemiyecekmisin sen her foruma girdigimde seni yarisma konularinda goruyorum :D :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt