Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
Scout ekibimize güveniyorum barışda ışık görmüş olacaklarki transfer ettirmişler kerem gibi oda gelişecek ve herkesi utandıracak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Oğulcan’la kıyaslamıyorum ki. Oğulcan’dan katkı alırdık en azından diyorum. Yoksa alakasız örneklerdeAldığı süre dediğin 320 dk 4 tam maç bile değil süper lig seviyesinde ilk kez oynuyor .Oğulcan yıllardır belli takımların rotasyonunda sans bulmuş bir adam.. Sağlıklı bir kıyas olamaz
Kenan ile Barış’ın di mi? Kesinlikle katılıyorum. Kenan’ın olduğu yerde Barış’ın da olması bence de abes değil.Kenan karaman gibi bir oyuncu milli takimin vaz gecilmez oyuncusu oldu senol gunes dönemi
Baris Alper yetenekli bir oyuncu oldugu icin ikinci lig ten Galatasaray’a transfer oldu ve forma sansi bulmaya basladi
Milli takim da zaten kanat oyuncusu sikintisi var,cengiz’in de sakatligi olduguna göre Baris Alper’in sans bulmasi kadar dogal birsey yok
Sacma sapan tartismalar dönüyor,Baris olmasa abdulkadir vardi yedek kulubesinde onun oynama sansi olurdu Ama iki oyuncunun performans olarak birbirinden farki yok
Ilk uefa kupasi macinda yardirdigini gorduk hepimiz,barisin yeteneğinden suphe edenler delirmiş demektir
O açıdan bakamazsin. Daha ilk maçıydı. Hakan Çalhanoğlu da İnter'de oynuyor ama o da çok üstdüzey gözükmedi.karşısında oynadığı takım norveç, karadağ olsa eleştirilmezdi fazla
ama cebelitarık gibi 11'inde market ve kasap işleten insanların olduğu takıma da üstünlük kurması lazımdı değil mi?
ben kötü oyuncu demiyorum beğeniyorum fizik ve güç olarak ama teknik olarak vasatın altı gibi
Kimlerle ne tartışıyoruzki, bunun muhakemesini bile yapan sayısı çok az, problem de burada zaten.
Herkes Arda Turan sanki de koyucaksın her yerde iş yapacak.
Dün Barış'ın heyecanlı olduğı her halinden belliydi.
Bu adam son 1 senede Ümit Millide açık ara en iyi oyuncuydu, bunları yapmamış da torpille alınmış ayağı çekiyorlar bir de.
Ozan Tufan denilen herif önüne pas atamadan sürekli 11 oynadı burada Ozan övdü bazı kendini bilmezler.
Torpilden bahsediliyorsa dün Kenan Karaman niye oyuna girdi bana ondan bahsedin
Malın teki de Yusuf Yazıcı üzerinden laf atmış Barış'a. Yusuf 30 maça çıktı ne katkı verdi Milli takıma, Lille'de oynuyor ya da alan takım 17.5 ödeme mallığını yaptı diye mi büyük oyuncu oluyor.
Riyakarlık diz boyu.
Bjk nin lig maçında sıvayan ridvani çöp ilan edenler. Milli maçta iki ortası için azının suyu aka aka burada ovuluyor. Barış dediğin gibi U21 de en göze çarpan oyuncuların başında geliyor. milli maçta aşırı heycanliydi. Gsc de oyuncularımızın geneline bakan çok nadir insan var. Geri kalanı ya troll yada futbol ve topcudan anlamayan üyeler.yahu bu adam u21 belçika maçında heriflerin içinden geçti.
ali akman gibi topçuların olduğu kadroda en göze batan topçuydu. kalas topçu diyen açıp belçika maçını bir izlesin.
antremanlarda, milli takımlarda o kadar antrenör izliyor. bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.
Sürekli her topçuyu temelsiz bir şekilde linçleyen tiplere denk geldikçe midem bulanıyor forumda. Sadece Barış özelinde değil bu konu zaten , daha evvel de yazdım kahvehanede tünemesi gereken zevat maalesef foruma doluşmuş durumda. Taraftarlık birleştirici , bütünleştirici bir olgu fakat gerizekalılık ile bütünleşmek pek makul değil. Taraftarlığın bu hallere düştüğü bir ülkede genç futbolcu yetiştirmek , sağlam bir yapı kurup sürdürülebilirlik sağlamak falan imkansız şeyler.
Halbu ki alman hocamız var mtdeyahu bu adam u21 belçika maçında heriflerin içinden geçti.
ali akman gibi topçuların olduğu kadroda en göze batan topçuydu. kalas topçu diyen açıp belçika maçını bir izlesin.
antremanlarda, milli takımlarda o kadar antrenör izliyor. bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.
Halile yapilan yorumlarada bak reis aynisi.Simdi 2side milli takimin en iyilerindenelestirin siz elestirin kerem aktürkoglunada aynisini yaptiniz, bekleyin görün bu adam degisilmez olacak, keremdede ayni savunmami yapmistim!