#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibimize güveniyorum barışda ışık görmüş olacaklarki transfer ettirmişler kerem gibi oda gelişecek ve herkesi utandıracak

Kenan karaman gibi bir oyuncu milli takimin vaz gecilmez oyuncusu oldu senol gunes dönemi

Baris Alper yetenekli bir oyuncu oldugu icin ikinci lig ten Galatasaray’a transfer oldu ve forma sansi bulmaya basladi

Milli takim da zaten kanat oyuncusu sikintisi var,cengiz’in de sakatligi olduguna göre Baris Alper’in sans bulmasi kadar dogal birsey yok

Sacma sapan tartismalar dönüyor,Baris olmasa abdulkadir vardi yedek kulubesinde onun oynama sansi olurdu Ama iki oyuncunun performans olarak birbirinden farki yok

Aldığı süre dediğin 320 dk 4 tam maç bile değil süper lig seviyesinde ilk kez oynuyor .Oğulcan yıllardır belli takımların rotasyonunda sans bulmuş bir adam.. Sağlıklı bir kıyas olamaz
Hocam Oğulcan’la kıyaslamıyorum ki. Oğulcan’dan katkı alırdık en azından diyorum. Yoksa alakasız örneklerde

Süreden bahsedeceksek Kerem geçen sene koronaya falan yakalandı 3.ligten gelip hemde. 9 Ocak’a kadar 50 dakika süre almış toplam. O da Gençler maçında 25 dakika aldı diye kalan maçları hepsi uzatma nerdeyse
.Toplam 50 dakika tüm maçlarda. Çoğu maçta da Kerem’lik birşey yok bitmiş maçlar.

Kerem sahaya ilk çıktığında belli ediyordu kendisini.

Bu kardeşimiz Randers maçında da aynıydı şuanda da aynı.Hiçbir maç üstüne de koyamıyor. Umarım geç açılan bir tiptir ve haksız çıkarım. Ama bizde bonservisi uçuk kaçık bir adam değilse 320 dakika fazla bir süre bile. Yiğit G için 4.5 verdik onun Galatasaray kariyerinde bu kadar süresi yoktur belkide

Kenan karaman gibi bir oyuncu milli takimin vaz gecilmez oyuncusu oldu senol gunes dönemi

Baris Alper yetenekli bir oyuncu oldugu icin ikinci lig ten Galatasaray’a transfer oldu ve forma sansi bulmaya basladi

Milli takim da zaten kanat oyuncusu sikintisi var,cengiz’in de sakatligi olduguna göre Baris Alper’in sans bulmasi kadar dogal birsey yok

Sacma sapan tartismalar dönüyor,Baris olmasa abdulkadir vardi yedek kulubesinde onun oynama sansi olurdu Ama iki oyuncunun performans olarak birbirinden farki yok
Kenan ile Barış’ın di mi? Kesinlikle katılıyorum. Kenan’ın olduğu yerde Barış’ın da olması bence de abes değil.

Zamana ihtiyacı var

Ilk uefa kupasi macinda yardirdigini gorduk hepimiz,barisin yeteneğinden suphe edenler delirmiş demektir

Ben güveniyorum kendisine. Oyunu olgunlaştıkça değeri de artacaktır. Ayrıca boyu da uzunmus.(1,86cm) Yani fizik olarak atletik özellikleri ve uzun boyu ona ayrıca bir avantaj katıyor. Pas oyunu ve pozisyon almayı daha iyi öğrenmeli. Bunun dışında;
First touch
Şut
Etkili Orta
Kafa vuruşu
Bu alanlarda da ekstra idman yaparsa yeteneğini performansıyla ortaya koymuş olur.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

karşısında oynadığı takım norveç, karadağ olsa eleştirilmezdi fazla

ama cebelitarık gibi 11'inde market ve kasap işleten insanların olduğu takıma da üstünlük kurması lazımdı değil mi?

ben kötü oyuncu demiyorum beğeniyorum fizik ve güç olarak ama teknik olarak vasatın altı gibi

karşısında oynadığı takım norveç, karadağ olsa eleştirilmezdi fazla

ama cebelitarık gibi 11'inde market ve kasap işleten insanların olduğu takıma da üstünlük kurması lazımdı değil mi?

ben kötü oyuncu demiyorum beğeniyorum fizik ve güç olarak ama teknik olarak vasatın altı gibi
O açıdan bakamazsin. Daha ilk maçıydı. Hakan Çalhanoğlu da İnter'de oynuyor ama o da çok üstdüzey gözükmedi.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimlerle ne tartışıyoruzki, bunun muhakemesini bile yapan sayısı çok az, problem de burada zaten.

Herkes Arda Turan sanki de koyucaksın her yerde iş yapacak.

Dün Barış'ın heyecanlı olduğı her halinden belliydi.

Bu adam son 1 senede Ümit Millide açık ara en iyi oyuncuydu, bunları yapmamış da torpille alınmış ayağı çekiyorlar bir de.

Ozan Tufan denilen herif önüne pas atamadan sürekli 11 oynadı burada Ozan övdü bazı kendini bilmezler.

Torpilden bahsediliyorsa dün Kenan Karaman niye oyuna girdi bana ondan bahsedin

Malın teki de Yusuf Yazıcı üzerinden laf atmış Barış'a. Yusuf 30 maça çıktı ne katkı verdi Milli takıma, Lille'de oynuyor ya da alan takım 17.5 ödeme mallığını yaptı diye mi büyük oyuncu oluyor.

Riyakarlık diz boyu.
👏👏 1 sayfa dolusu küfür etsem bu kadar rahatlamam admirim, yaptığın yorumları okuyunca küfür etmeden etmiş kadar oluyorum

yahu bu adam u21 belçika maçında heriflerin içinden geçti.

ali akman gibi topçuların olduğu kadroda en göze batan topçuydu. kalas topçu diyen açıp belçika maçını bir izlesin.

antremanlarda, milli takımlarda o kadar antrenör izliyor. bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.

Baris icin tabir-i caizse sovmek icinde sevmek icinde yermek icinde henuz erken. Simdilik pek olumlu seyler gostermedi bir Randers maci var iste. Milli macta ben begendim diyebilirim gorece. Topu surekli istedi, ataklarin icindeydi vs.. Ama iste "o" hamleyi goremedik. Zaman alacak bunlar. Yaparsa eger cok iyi bir futbolcuya donusecektir. Aksi halde, Sinan Gumus olur en fazla. Bekleyecegiz..

ali akman gibi topçuların olduğu kadroda en göze batan topçuydu. kalas topçu diyen açıp belçika maçını bir izlesin.

antremanlarda, milli takımlarda o kadar antrenör izliyor. bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.
Bjk nin lig maçında sıvayan ridvani çöp ilan edenler. Milli maçta iki ortası için azının suyu aka aka burada ovuluyor. Barış dediğin gibi U21 de en göze çarpan oyuncuların başında geliyor. milli maçta aşırı heycanliydi. Gsc de oyuncularımızın geneline bakan çok nadir insan var. Geri kalanı ya troll yada futbol ve topcudan anlamayan üyeler.

Sürekli her topçuyu temelsiz bir şekilde linçleyen tiplere denk geldikçe midem bulanıyor forumda. Sadece Barış özelinde değil bu konu zaten , daha evvel de yazdım kahvehanede tünemesi gereken zevat maalesef foruma doluşmuş durumda. Taraftarlık birleştirici , bütünleştirici bir olgu fakat gerizekalılık ile bütünleşmek pek makul değil. Taraftarlığın bu hallere düştüğü bir ülkede genç futbolcu yetiştirmek , sağlam bir yapı kurup sürdürülebilirlik sağlamak falan imkansız şeyler.

Sürekli her topçuyu temelsiz bir şekilde linçleyen tiplere denk geldikçe midem bulanıyor forumda. Sadece Barış özelinde değil bu konu zaten , daha evvel de yazdım kahvehanede tünemesi gereken zevat maalesef foruma doluşmuş durumda. Taraftarlık birleştirici , bütünleştirici bir olgu fakat gerizekalılık ile bütünleşmek pek makul değil. Taraftarlığın bu hallere düştüğü bir ülkede genç futbolcu yetiştirmek , sağlam bir yapı kurup sürdürülebilirlik sağlamak falan imkansız şeyler.

Üstat daha sinir bozucu olan şu:

Barış eksiklerini giderir, Kerem’in yaptığı atılımı yapar; ya da sağ beke evrilir çok iyi bir sağ bek olur vs, sonra bu linçleyenler gelir ve der ki: Bu çocuğun çok iyi topçu olacağı belliydi, hoca mecbur kaldı o yüzden oynattı yoksa kaybolup gidecekti, Aslan Barış, Kaplan Barış; Terim’e rağmen gelişen Barış yürüyedur oğlum..

Biraz sabırlı olun yahu, topçu harcamayı ne kadar çok seviyorsunuz.

Halbu ki alman hocamız var mtde

Bu taraftara bakarsak Kerem topcu degildi .Gecen sene Halili adamdan saymiyorlardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt