Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.067
- 10.544
- 2.223
Mutsuzsak bir parça sebebi senin kaçırdıkların.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dybala gelnesin yeahhhhh!!!
Haluk Yürekli taraftar istese bitirilmeye yakın fln diyodu sallıyor olabilir tabiibiz istesek ibo hemen indirmişti zaten
Bizim yönetim 29 Ocak'tan önce bitiremezdi o transferi. İstanbul'a ayak basışı da 5 Şubat olurdu en iyi ihtimalleHaluk Yürekli taraftar istese bitirilmeye yakın fln diyodu sallıyor olabilir tabii
Ama taraftar vay bee haa huu falan dese sponsor rahat bulunurdu diye düşünüyom
Kavukçu mangırları basacak Gardi bitirecekti yoksa olmazdı zatenBizim yönetim 29 Ocak'tan önce bitiremezdi o transferi. İstanbul'a ayak basışı da 5 Şubat olurdu en iyi ihtimalle
En son eleştirilecek şey bu. Parmak ucuyla ofsaytta ki bunun doğruluğu bile tartışılıyor. İlk izlediğimde gol diye sevindim hatta karar sonrası tansiyon fırladı.Diğer rezaletleri geçtim kaçırdıklarını,50 kez ortaya rasgele çevirip dağa taşa pas vermesini geçtim ofsayt pozisyonunda futbol zekasının ne kadar düşük olduğu apaçık ortaya çıkıyor
Son adamsın sahadaki tüm oyuncuların yerleşimini en iyi yerden gören sensin kendini 1 adım geriye atmayı akıl bile edemedi
En son eleştirilecek şey bu. Parmak ucuyla ofsaytta ki bunun doğruluğu bile tartışılıyor. İlk izlediğimde gol diye sevindim hatta karar sonrası tansiyon fırladı.
Ona geleceksek 70 milyonluk Osimhen her maç 3-4 kez 1 metre ofsaytta yakalanıyor. Sırf o pozisyondan zeka değerlendirmesi yapmak yanlış.
Osimhen savunma arkası koşu atıp yakalanıyor. Bu duran topta ve en arkada marke edilmiyor arkada unutulmuş vaziyette. Çizgi halinde durmak yerine kendini 1 adım geriye atıp garanti pozisyon almalıydı