#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitiricilik ve karar verme mekanizması ortalama üstünde olsa şu an 10 değil 20 golü rahat olurdu.

Barış bu kulübün olumsuz tarafını pek deneyimlemedi karılar kızlar ilgi görmeler, güzel güzel sosyal medya editleri, redbull sponsorluğu şuan her şey güllük gülistanlık gidiyor ama 1 maç daha aynı şeyi yaşatırsa bu kulübe evrende her şeyin nasıl aniden tepetaplak gidebileceğine hayatın hiç onun hayal ettiği gibi bir şey olmadığını kendi gözleri ile güzel güzel deneyimleyecek. Kerem aktürkoğlu bunu çok pis deneyimledi, barış daha hiç bir şeyin farkında değil. 2 yıldır oynadığımız lig 10 golü alkışlayıp boğa gibi mücadele etmeyi tebrik edip öne çıkarabilecek bir lig değil, bak hocan rekorlar kırıyor, takımın yenilmiyor namağlup gidiyorsun ama rakibinle puan farkın oldu 6 o kadar yüceltilmeye rekorlar kırmaya uçup kaçmaya rağmen bulunduğun seviye bu işte. Heriflerin tadici falan yerden yere vuruluyor ve hiçte kötü istatistikleri falan yok.

Haluk Yürekli taraftar istese bitirilmeye yakın fln diyodu sallıyor olabilir tabii

Ama taraftar vay bee haa huu falan dese sponsor rahat bulunurdu diye düşünüyom
Bizim yönetim 29 Ocak'tan önce bitiremezdi o transferi. İstanbul'a ayak basışı da 5 Şubat olurdu en iyi ihtimalle

Hata bunda değil, bunun yedeğini takıma alıp oynatma kapasitesi olmayan yönetimde.

Balperimin canı sağolsun fblilere gün doğdu iki gol kaçırdı diye ama beklesinler.

Gol atsa dahi iyi oynamıyor sene başından beri, ama Barış'ı çok suçlayamıyorum.. Hoca , taraftar, yönetim
basın hepsi suçlu.. Oyun zekasına katkıda bulunamayan hoca, bu çocukla forma savaşı verecek futbolcuyu alamayan yönetim, at gözlüğü ile maç izleyen taraftar, olduğundan fazla şişiren basın.. Birde geçen sene ligin ikinci yarısında çok daha iyi performans sergilemişti.. Yine de bu ligde daha iyi maçlar çıkaracaktır...

Diğer rezaletleri geçtim kaçırdıklarını,50 kez ortaya rasgele çevirip dağa taşa pas vermesini geçtim ofsayt pozisyonunda futbol zekasının ne kadar düşük olduğu apaçık ortaya çıkıyor

Son adamsın sahadaki tüm oyuncuların yerleşimini en iyi yerden gören sensin kendini 1 adım geriye atmayı akıl bile edemedi

Diğer rezaletleri geçtim kaçırdıklarını,50 kez ortaya rasgele çevirip dağa taşa pas vermesini geçtim ofsayt pozisyonunda futbol zekasının ne kadar düşük olduğu apaçık ortaya çıkıyor

Son adamsın sahadaki tüm oyuncuların yerleşimini en iyi yerden gören sensin kendini 1 adım geriye atmayı akıl bile edemedi
En son eleştirilecek şey bu. Parmak ucuyla ofsaytta ki bunun doğruluğu bile tartışılıyor. İlk izlediğimde gol diye sevindim hatta karar sonrası tansiyon fırladı.

Ona geleceksek 70 milyonluk Osimhen her maç 3-4 kez 1 metre ofsaytta yakalanıyor. Sırf o pozisyondan zeka değerlendirmesi yapmak yanlış.

En son eleştirilecek şey bu. Parmak ucuyla ofsaytta ki bunun doğruluğu bile tartışılıyor. İlk izlediğimde gol diye sevindim hatta karar sonrası tansiyon fırladı.

Ona geleceksek 70 milyonluk Osimhen her maç 3-4 kez 1 metre ofsaytta yakalanıyor. Sırf o pozisyondan zeka değerlendirmesi yapmak yanlış.

Osimhen savunma arkası koşu atıp yakalanıyor. Bu duran topta ve en arkada marke edilmiyor arkada unutulmuş vaziyette. Çizgi halinde durmak yerine kendini 1 adım geriye atıp garanti pozisyon almalıydı

Osimhen savunma arkası koşu atıp yakalanıyor. Bu duran topta ve en arkada marke edilmiyor arkada unutulmuş vaziyette. Çizgi halinde durmak yerine kendini 1 adım geriye atıp garanti pozisyon almalıydı

Bir adım geriye atsa o topa dokunamazdı. Parmak ucundan bahsediyoruz ki tekrar edelim, ofsayt olmayabilir bile. Yani esasen rakibine göre konum alıp çizgiyi ayarlamış gayet. En son eleştirilecek şey bu. Ayrıca Barış da savunma arkasına koşu atan biri ve ofsayt işini iyi ayarlıyor, bence bu konuda bir sorunu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt