Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 3.640
- 910
- 2.023
cok kalmasini istiyordum. Ama eger böyle sacma hareketler yaptiysa, getirsinler 50 milyonu, üstüne %20 lik payi gitsin…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben tam tersi fenerin almasini isterim 6-7 milyon maas verirler mis gibi sonlari cengiz under irfancan gibi olur en fazla . Fenerlilerden cok istiyorum keremi almalarini .Bu olay beni hayli gerdi. Kesin olarak sözleşmesine Osimhende olduğu gibi 3 sene Türkiye'de başka takımda oynayamaz maddesi konulmalı. Bundan sonra laf değil icraat konuşur, kimse Galatasaray'ın evladı değil getirsinler 45-50 götürsünler bu arkadaşı
Pazarlıkla çok rahat 40+ para getircek bir anlaşma var ortada çocuk da hayatının parasını kazanacak. Kolaylık istiyor diye milletin yapmadığı kalmadı herife. Çocuk benim ederim bu kadar zorlamayın anlaşmayı bozmayın diyor belki bizimkiler yok sen 60 milyonluk topçusun diyorlar.bunun g*tünü siz kaldırdınız
zırlamayın bence şimdi
5 milyon da beğenmez siyah ekran da yapar idmana da çıkmaz
anadolu çocuğu bu
kişisel şartlarda bokunu çıkarmasın da
o 40ı alalım en azından
bunun g*tünü siz kaldırdınız
zırlamayın bence şimdi
5 milyon da beğenmez siyah ekran da yapar idmana da çıkmaz
anadolu çocuğu bu
kişisel şartlarda bokunu çıkarmasın da
o 40ı alalım en azından
Pazarlıkla çok rahat 40+ para getircek bir anlaşma var ortada çocuk da hayatının parasını kazanacak. Kolaylık istiyor diye milletin yapmadığı kalmadı herife. Çocuk benim ederim bu kadar zorlamayın anlaşmayı bozmayın diyor belki bizimkiler yok sen 60 milyonluk topçusun diyorlar.
Işin sonunda bence Barış gidecek hatta gitti bile
40+ getirecekse GS tarihine adi altin harflerle yazılır hem öncesindeki katkıları hemde kazandırdığı parayla. Millet hain diye dursun hakikat böyle
Bu gidip önce city ve bayern'de yıllarca ilk 11 oynasın, söz döndüğünde 10 milyon maaş vereceğiz. Maaşın kariyere, kaşeye verildiğini hala anlamadı bu akılsızlargitsin ya hu
cukkacı herifler durmasın takımda
tahammül edemedi oynamaya sane'nin falan kontratı görünce. kendini onla bir tutuyo resmen
avrupaya gitmeye g*tü yemedi ama
saudiye giden adamlar futbol taraftarlarından saygı beklemesinler, göremezler çünkü
Neden 20-30’a bakmadan satacağız? Ederini getirmezse tıpış tıpış köşesinde oturacak. Zarar mı edeceğiz, edelim…Gitmek istiyorsa 20-30 a bakmadan satilmali.
Yerli oyuncu max 2-3 sezon iyi oynar sonra saliyor kendisini.
Sonu abdulkadir omure döner .
Ayni sey yunus içinde geçerli