#53 Barış Alper Yılmaz

cok kalmasini istiyordum. Ama eger böyle sacma hareketler yaptiysa, getirsinler 50 milyonu, üstüne %20 lik payi gitsin…

Gitmek istiyorsa 20-30 a bakmadan satilmali.
Yerli oyuncu max 2-3 sezon iyi oynar sonra saliyor kendisini.
Sonu abdulkadir omure döner .
Ayni sey yunus içinde geçerli

Bu olay beni hayli gerdi. Kesin olarak sözleşmesine Osimhende olduğu gibi 3 sene Türkiye'de başka takımda oynayamaz maddesi konulmalı. Bundan sonra laf değil icraat konuşur, kimse Galatasaray'ın evladı değil getirsinler 45-50 götürsünler bu arkadaşı

Ben hala inanmak istemiyorum kötü niyetle hareket ettiğine. Gerçi ben çoğu insan için böyleyim, haz etmediğim birisi hakkında bile kanıtlanamayan bir şey duyduğum zaman sinirlenirim, iftira atılmasına göz yummam ama konu Barış olunca daha da üzülüyorum. Sahada bizden biri gibi davranan nadir adamlardan biri.

İnşallah bu antrenmana bilerek çıkmama ve para için kulüple pazarlık yapma işleri doğru değildir. O değil bu şekilde ayrılırsak 1-2 seneye kalmaz Fener formasıyla izleme iğrençliğini kaldıramam. Kerem hadi neyse de Barış'ın o rezilliği yaşatmasına gerçekten kahrolurum.

Bu olay beni hayli gerdi. Kesin olarak sözleşmesine Osimhende olduğu gibi 3 sene Türkiye'de başka takımda oynayamaz maddesi konulmalı. Bundan sonra laf değil icraat konuşur, kimse Galatasaray'ın evladı değil getirsinler 45-50 götürsünler bu arkadaşı
Ben tam tersi fenerin almasini isterim 6-7 milyon maas verirler mis gibi sonlari cengiz under irfancan gibi olur en fazla . Fenerlilerden cok istiyorum keremi almalarini .

Ya tamam da 10m maaş aslında Arap piyasası için asgari maaş sayılır. Merih bile 12 alıyor. 10m maaşa tav olacağını sanmıyorum

bunun g*tünü siz kaldırdınız
zırlamayın bence şimdi

5 milyon da beğenmez siyah ekran da yapar idmana da çıkmaz
anadolu çocuğu bu

kişisel şartlarda bokunu çıkarmasın da
o 40ı alalım en azından

Ulan senin önünü açacağız da, Arabistan için mi açacağız?
Ateş olmayan yerden duman tütmez arkadaş.

Bu herif bu yaşta Arabistan'a gitmeye sıcak demek ki, ulan Karadenizli değil mi... Kafa yok işte.

Valla bu sene gayette konsantreydi 2 haftadır hayvan gibi top oynuyor. Muhtemelen son maçta yabancılara olan sevgi seli gururuna dokundu. Sürekli davinsona torreiraya icardiye deli gibi zamlar yapılıyor. En son yunusta Kallavi bir sözleşme kaptı. İnanılmaz bir maaş dengesizliği var kulüpte. Aradan sıyrılan herkes 3 milyon euronun üzerinde maaş istiyor. Bu gibi durumlar aklını bulandırıyor muhtemelen. Özellikle Yunusla maaşları eşitlenmeli kesinlikle.

Maaşların geldiği durumdan herkes azıyı ele aldı.

Osimhen’e ödenen yüksek ücret bu tilki menajerler için oyuncunu aklını karıştırmak için nimet resmen.

Bizim ölçeğimizde almamalıydık diyeceğim neredeyse maalesef bu gidişle.

Ne transfer yapabildik sonra ne de sözleşme revizesinden başka bir şey.

zırlamayın bence şimdi

anadolu çocuğu bu

o 40ı alalım en azından
Pazarlıkla çok rahat 40+ para getircek bir anlaşma var ortada çocuk da hayatının parasını kazanacak. Kolaylık istiyor diye milletin yapmadığı kalmadı herife. Çocuk benim ederim bu kadar zorlamayın anlaşmayı bozmayın diyor belki bizimkiler yok sen 60 milyonluk topçusun diyorlar.

Işin sonunda bence Barış gidecek hatta gitti bile
40+ getirecekse GS tarihine adi altin harflerle yazılır hem öncesindeki katkıları hemde kazandırdığı parayla. Millet hain diye dursun hakikat böyle

zırlamayın bence şimdi

anadolu çocuğu bu

o 40ı alalım en azından

Katılıyorum hocam ama başka topçuların da g.tü kaldırılıyor takımda bunu da kabul edelim. Mesela PSG'de İnter'de fit olup Gs'de 24 saat Dunkin Donut yiyen Amerikan Polislerine dönen arkadaş gibi, herkes eleştirilebilir bence ve kimseyi koşulsuz savunmamak lazım

Yarinki antrenmanda da olmazsa gerekli ceza uygulanmalı gelmemeye devam ederse de kadro dışı

Minimum 60 Milyon Euro Bonservis + Keçiörengücü'nün payı
Önümüzdeki 5 Yıl Süper Lig'de başka bir kulübe transfer olamaz maddesi
Sonraki satıştan %20 pay

bu şekilde alıyorlarsa satılabilir.

Eğer kalmaya ikna oluyorsa, Yıllık 5 Milyon Euro seviyelerinden 3+2 yıllık yeni sözleşme imzalanabilir.

Sorun çıkarırsa, seviyoruz ama kendi bilir. 3 yıl daha sözleşmesi var. Ya oynar, ya da kadro dışı kalır. Kendisini bu seviyelere getiren Galatasaray'la inatlaşmaması hem mantıken, hem de ahlaken doğru seçim olacaktır.

İdmana çıkmama işini sürdürürse, yaptırım şart. Burası çiftlik değil. Galatasaray.

Pazarlıkla çok rahat 40+ para getircek bir anlaşma var ortada çocuk da hayatının parasını kazanacak. Kolaylık istiyor diye milletin yapmadığı kalmadı herife. Çocuk benim ederim bu kadar zorlamayın anlaşmayı bozmayın diyor belki bizimkiler yok sen 60 milyonluk topçusun diyorlar.

Işin sonunda bence Barış gidecek hatta gitti bile
40+ getirecekse GS tarihine adi altin harflerle yazılır hem öncesindeki katkıları hemde kazandırdığı parayla. Millet hain diye dursun hakikat böyle

gitsin ya hu
cukkacı herifler durmasın takımda

tahammül edemedi oynamaya sane'nin falan kontratı görünce. kendini onla bir tutuyo resmen

avrupaya gitmeye g*tü yemedi ama
saudiye giden adamlar futbol taraftarlarından saygı beklemesinler, göremezler çünkü

Bu süreç yönetim beceriksizliğidir. Aynen Keçiören'den payın alınmaması gibi. Daha önce Barış'a, sana gitmen için sonra yardımcı olacağız sen yeter ki şimdi gitme, sözleşmeni uzat diye çok haber çıktı. Barış ta şimdi deli taklidi yapıyor. Elbette Barış hayal kırıklığı yaratmıştır ama yönetimin üst üste binen beceriksizliklerini görmezden gelmemek gerekiyor.

gitsin ya hu
cukkacı herifler durmasın takımda

tahammül edemedi oynamaya sane'nin falan kontratı görünce. kendini onla bir tutuyo resmen

avrupaya gitmeye g*tü yemedi ama
saudiye giden adamlar futbol taraftarlarından saygı beklemesinler, göremezler çünkü
Bu gidip önce city ve bayern'de yıllarca ilk 11 oynasın, söz döndüğünde 10 milyon maaş vereceğiz. Maaşın kariyere, kaşeye verildiğini hala anlamadı bu akılsızlar

Gitmek istiyorsa 20-30 a bakmadan satilmali.
Yerli oyuncu max 2-3 sezon iyi oynar sonra saliyor kendisini.
Sonu abdulkadir omure döner .
Ayni sey yunus içinde geçerli
Neden 20-30’a bakmadan satacağız? Ederini getirmezse tıpış tıpış köşesinde oturacak. Zarar mı edeceğiz, edelim…

Kerem’i de aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda gönderdim 3’e 5’e bakmadan bak 1 sene geçmeden 2 katına satacak adamlar.

Onda dik dursaydık Barış şu an saçma şeyler yapamazdı, işi inada bindirerek bir bok kazanamayacağını görürdü. Dik durmak lazım 40 mı istiyoruz, 40 verecekler. Yoksa bekleyecek boşta… Zaten maksimum transfer dönemi kapandıktan 1-2 hafta aonra tıpış tıpış çıkar antrenmanlara da. Burada dik durmaz 3-5 demeden gönderirsen yarın Yunus gtmek istediğnde rest çeker, Osimhen istediğinde rest çeker, Sara istediğinde rest çeker… Önünü alamazsın

Biz hayır kurumu değiliz, Kerem istedi hemen gitsin, Emin istedi hemen gitsin, Berkan istedi gitsin, istedi gelsin. O arada Napoli bize kan kustursun

Geri
Üst Alt