#53 Barış Alper Yılmaz

Sanırımla, öğrendiğim kadarıyla ? - şüpheli , ve-veyalarla haber yapıyor...

Fenerbahçe için de yapıyor musun lan böyle galibalarla dolu haberleştirmeleri?

Soğuk tipine sıçtığım.

tamam fedakarlik yaptin allah senden razi olsun, sanki karsiligini almadi. gidin valla gidin. yabancilar yeminle daha sadik.

fenere gidecek midesi olan adam gitsin zaten heis

bay'ın fenere gideceğini sanmam

aktürk gider
Kimseye güvenmiyorum açıkçası araplar 10 milyon verince adam antrenmanlara çıkmadı, hadi bayern, arsenal felan isterde anlarim hayali vardır vs. Ama sırf para için bunu yapıyor.
Kerem'e 6, 7 veriyor fener barışa da 10 verir rahatlıkla 10'a araplara giden barış 10'a Türkiye ye güle oynaya gelir

Artık kulübün bu menajer işine el atması lazım, altyapımızdan çıkan oyuncumuzun menajeri bile fener köpeği
Sanırım önce yönetim, kendi içine el atmalı. Kim hangi menajere ne sözler vermiş veriyor bunu halletsin, sonra menajere sıra gelir.. sıkıntı içte.. uyanık olmalı, yönetici. Ayrıca oyuncu menajeri ile ne işi var. Bir diğer husus da, profesyonel dünyada söz muz olmaz, bu amatör kafadan kurtulmalıyız.. adam menajer, sözleşmeli topçusuna kardeşim diyor. Yok öyle yağma, nerde kardeşin oluyor? @Salih Salihoğlu renkdaş bana dedi on yerden soru sordum. Ki bizim burda oluşumuz gırgır şamata… oysa profesyonel dünyada bunlara yer yok.. tıpkı Abdürrahime yer olmadığı Hatipoğluna da yer yok..

Kesinlikle satilmamali hatta kulübün maaş politikası avrupa olmalı, atıyorum avrupadan sana ne kadar maaş verirler 5 milyon euro bizde sana 6.5 veriyoruz, Barış'a 2 milyondan fazla veren olur mu sanmıyorum

Nasıl da herşeyi biliyor ama fb amigosu özgür. Fb'liler ile aran müthiş barış tebrikler, ibo seten de herşeyi biliyordu
Tam bir koç kuzusu. Çok da sinsi bir herif. Ancak anladığım bir R yapmış gibi barış efendi, bu mesajı biraz öyle algıladım. Ama dert transfer değil, kaliteli yerlileri bizden koparıp fbye götürmek.. Kerem en iyi örneği…

fenere gidecek midesi olan adam gitsin zaten heis

bay'ın fenere gideceğini sanmam

aktürk gider
Neye dayanarak sanmıyorsun? Para için Prensin takılına giden, yarın her yere gider, kusura bakma da. Ayrıca varış 25-30 M dolara gitse 2026-2027 sezonunu fenerde başlar. Amaç da bu, yerlileri Galatasaray’dan koparmak. Tıpkı Kerem gibi tıpkı şu an fb orta sahasında oynamaya çalışan altyapı oyuncumuz gibi..

adamın en yakın arkadası ismail yüksek irfancan

fenere gitmez demeyin bence

kerem konusu konusulurkende barış öyle gsli böyle gsli yazılırkende demiştum bunu

Barış Kadro dışı bırakılmalıdır. Tavrımız net sözleşme süresi boyunca da 50 milyon artı Keçiören payı gelene kadar yedek kulübesinde çürüsün. Hiç kimse GALATASARAY'dan büyük değildir. Elin Nijeryalısı 50 milyon maaşı tepip bize geliyor aidiyet gösteriyorsa susup işine konsantre olacaktı. Götünü kaldırmayacaksın hiç bir Türk futbolcusunun kalkınca işte böyle Dünya'yı ben kurtardım havalarına giriveriyorlar.

Keçiören'in payından bağımsız 50 milyon avro bonservis getirsin ve nereye gidiyorsa ..... olup gitsin. Geri zekalı bu herif yemin ediyorum. Kafa olsa zeka olsa bambaşka bir oyuncu olurdu zaten. Tamamen fizik kalite ile oynayan, onu da iyi yapan bir oyuncu o kadar. Şu dakika itibari ile kadro dışı bırakırım. 50 milyon avroyu getirirse gider. Getiremedi ise U19'la antremanlara çıkar. Ha aynı teklifi sen Temmuz başında getirirsin o zaman kolaylık sağlanır. O zaman belki 35-40 gibi bir rakama okey denir. Sen transferin bitimine 10 gün kala bunu yapamazsın. Daha yeni sözleşme yenilediğin takımına böyle ihanet edemezsin. Bitirdi kendini geri zekalı.

Yerli oyuncuların alayı karaktersiz yemin ediyorum. Yahu CL oynayacaksın. Hem de Osimhen, Icardi ve Sane'li takımla CL oynayacaksın. Seneye belki de Premier Lig yapacaksın. Bu kadar paragöz bu kadar geri zekalı olunmaz. Ulan sanki asgari ücrete oynuyorsun nankör herif. Chobanibahçe holiganı menajerlerle çalışan hiçbir oyuncuyu bu kulübe sokmayacaksın, gelişimine yardımcı olmayacaksın. Sonradan bu tarz bir menajere geçerse bile hemen kadro dışı bırakacaksın. Burası dingonun ahırı değil.

barçadan cityden teklif olur anlarsın arapları yalayacağım diye yaptığına bak deyyusun

adamın en yakın arkadası ismail yüksek irfancan

fenere gitmez demeyin bence

kerem konusu konusulurkende barış öyle gsli böyle gsli yazılırkende demiştum bunu
Dostum o ikisi fenerli değil ki. Onlar da benzer dertleri bu oyunculardan yaşıyorlar ama orada tribün liderleri uyuşturucu baronu falan öyle bir kriminal ağ var orada sıkıntılı. Kaçabilen de ferdi gibi kaçıyor.

Osayi bile sözleşme yenilemedi iyi para aldığı halde.

Vallahi abi sana güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?

Barış en güvendiğim adamdı soğuk duş etkisi oldu.. bak sinirli bile değilim sadece inanılmaz büyük hayal kırıklığına uğradım.

Geri
Üst Alt