- 18 Mayıs 2011
- 49.865
- 52.850
- 4.398
Olm trip at soğuk davran da idmana çıkmamak ne demek , Galatasaraya nasıl yaparsın bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık kulübün bu menajer işine el atması lazım, altyapımızdan çıkan oyuncumuzun menajeri bile fener köpeğiÇok değil 1 yıl sonra fenerde.
Kimseye güvenmiyorum açıkçası araplar 10 milyon verince adam antrenmanlara çıkmadı, hadi bayern, arsenal felan isterde anlarim hayali vardır vs. Ama sırf para için bunu yapıyor.fenere gidecek midesi olan adam gitsin zaten heis
bay'ın fenere gideceğini sanmam
aktürk gider
Sanırım önce yönetim, kendi içine el atmalı. Kim hangi menajere ne sözler vermiş veriyor bunu halletsin, sonra menajere sıra gelir.. sıkıntı içte.. uyanık olmalı, yönetici. Ayrıca oyuncu menajeri ile ne işi var. Bir diğer husus da, profesyonel dünyada söz muz olmaz, bu amatör kafadan kurtulmalıyız.. adam menajer, sözleşmeli topçusuna kardeşim diyor. Yok öyle yağma, nerde kardeşin oluyor? @Salih Salihoğlu renkdaş bana dedi on yerden soru sordum. Ki bizim burda oluşumuz gırgır şamata… oysa profesyonel dünyada bunlara yer yok.. tıpkı Abdürrahime yer olmadığı Hatipoğluna da yer yok..Artık kulübün bu menajer işine el atması lazım, altyapımızdan çıkan oyuncumuzun menajeri bile fener köpeği
Tam bir koç kuzusu. Çok da sinsi bir herif. Ancak anladığım bir R yapmış gibi barış efendi, bu mesajı biraz öyle algıladım. Ama dert transfer değil, kaliteli yerlileri bizden koparıp fbye götürmek.. Kerem en iyi örneği…Nasıl da herşeyi biliyor ama fb amigosu özgür. Fb'liler ile aran müthiş barış tebrikler, ibo seten de herşeyi biliyordu
Neye dayanarak sanmıyorsun? Para için Prensin takılına giden, yarın her yere gider, kusura bakma da. Ayrıca varış 25-30 M dolara gitse 2026-2027 sezonunu fenerde başlar. Amaç da bu, yerlileri Galatasaray’dan koparmak. Tıpkı Kerem gibi tıpkı şu an fb orta sahasında oynamaya çalışan altyapı oyuncumuz gibi..fenere gidecek midesi olan adam gitsin zaten heis
bay'ın fenere gideceğini sanmam
aktürk gider
Dostum o ikisi fenerli değil ki. Onlar da benzer dertleri bu oyunculardan yaşıyorlar ama orada tribün liderleri uyuşturucu baronu falan öyle bir kriminal ağ var orada sıkıntılı. Kaçabilen de ferdi gibi kaçıyor.adamın en yakın arkadası ismail yüksek irfancan
fenere gitmez demeyin bence
kerem konusu konusulurkende barış öyle gsli böyle gsli yazılırkende demiştum bunu