#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abarttı olayı, neom ciddi bir teklif vermedi Galatasaraya. 20-25e satacak değiliz. Çok istiyorsa kadro dışı kalabilir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keçiören payını bölüşelim beyfendiyle o kadar gitmek istiyosa
Yarısını bu versin
Ya da menajeri olucak sülük

Sucukcular bunu tribüne çağırıp alkışlar ise, yönetim ve td olacak avrupa fatihi zat buna çanak tutarsa, Galatasaray 100 küsür yıllık tarihindeki en büyük küçük düşmelerden birini yaşamış olur. Bu rezalete izin verilmemeli. Bu güreşçinin ya kadro dışı kalması ya da bir an evvel postalanması için tavır konulmalı inanılmaz soğuttu

Ben gönderilmesi taraftarıyım. En ufak dalgalanmada önüne getirilecek bir konu ve baya yıpratır. Ederi varken vedalaşalım. Yerli oyuncularla uğraşmaktan bıktık artık. Sivrilen 'adam' oluyor.

Eğer " Beni kaybetmek istemiyorlar, takım için önemli bir oyuncu olarak görüyorlar, özür dilemem, birkaçmaç sonra unuturlar. " gibi bir düşüncesi varsa gitsin kumda oynasın.

O gider başkası gelir. Hiç de öyle bir düşüncemiz yok. İhanetin bedelini öyle ya da böyle ödeyecek. Taraftar, hakkettiğini ona fazlasıyla verecek. Kendi kaybetti.

Barış Aktürkoğlu
pardon o bile bizdeyken bunun yaptıklarını yapmamıştı.

40М euroya satmak = Barış Alper ve etrafındaki mayfalar planını gerckleştirdi ve kazandı anlamına gelir.
En az 50M + Keciöğren payi

Fazla duygusal milletiz.

- 40 milyon
- kecioren payi odensin
- bir sonraki transferden 20% pay
- bir sonraki transferi Galatasaray haric baska Türk takimina gidemez.

Ciao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt