#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitmek istemesi konusunda mistik sebepler aramaya gerek yok renktaşlar

4 yılda 40+milyon eurodan bahsediliyor

bu parayı tr ve avrupada 10 yılda kazanamaz

ben barışın gitmek istemesini yanlış bulmuyorum çocuk para kazanmak ister

ama bunu için gösterdiği tavrı ve kulübün pazarlık gücünü kıracak işlerin içine girmesine kızıyorum

ama yönetimimiz de 2 yıldır kerem ve barış alternatifi almayarak ne bok yemeye çalışıyor anlamış değilim
Meselenin uzamasinda yoneticilerinden hatasi var. Transfer doneminin son gunlerinde Baris’i almak isteyen varsa bonservis bedeli 50 milyon Euro ve kesinlikle pazarlik yok benzeri bir aciklama yap olsun bitsin.
Benim icin Nereye gittigininde hic onemi yok acikcasi; 50 milyon aldiktan sonra Fener’e bile satarim.

Bünyamin gezerin yanındaki eleman kesin kalacak hatta kaldı dedi. Benim içime sinmiyor keşke satılsaydı. Taviz tavizi doğurur.
Asil istedigimiz bonservis bedelinin altinda bir rakama satarsak taviz vermis oluyoruz.Satmayacagiz diye aciklama yaptiysan satmayacaksin, gerekirse 6 ay kadro disi birak, taviz vermemek boyle olur. O zaman back bakalim baska bir oyuncu ayni davranislarda bulunabilir mi.

Nankörsün nankör aynı zamanda da hain başka da bir şey demiyorum

Gidecekse Gs'ın istediği şartlarda gidecek.

Kalacaksa da topunu oynayacak. Biz de onu kazanmak için adım atacağız. Bu iş kökten kapanacak.

Başka yazılan her kelime boş. İsraf.

Red yediği karının peşinden 100 mesaj ile 1000 defa koşan ergenlerin 'bu iş bitti! sen kimsin ulan!!' shitpostlarının hiçbir önemi yok.

baskanin yanina git, elini öp. orta yol bulup artik takima katil baris. küs degiliz sende haklisin bizde hakliyiz. halolur kücük maddi sorunlar.

İnanilmaz kizginim ya

2 haftada hayaller hayatlar moduna burunduk, bas mimari sen oldun.

Buyuk ihanet yemin ederim.

Hic mi hayal etmedin lan su CL maclarini boyle kadroyla...

Bütün camiyaya kötü enerji getirdin arkadaş. Belkide senin yüzünden transferler hala tamamlanmış değil.

Dibine kadar haklı. Para getir seneye gönderelim denilmiş. 30 m üstü bonservis getirmiş. 10 milyon euro da herife verilmiş. Kim olsa mevzu çıkartırdı. Obez icardinin mutsuz sanenin açığını kapatıp ırgat gibi çalışacak başka topçu bulun dedi muhtemelen. Okan da o yüzden gönlünü yapmaya çalışıyor. 10 milyon maaş verip topçu alma işini bırakmamız lazım artık.

Anlatılana göre antrenmana çıkan Barış düz koşu yapıyormuş, takım toplandığında gruba katılıyormuş, hoca konuşmasını yaptıkten sonra Barış'ı serbest bırakıyormuş...

Pasif kadro dışılılık.

Dibine kadar haklı. Para getir seneye gönderelim denilmiş. 30 m üstü bonservis getirmiş. 10 milyon euro da herife verilmiş. Kim olsa mevzu çıkartırdı. Obez icardinin mutsuz sanenin açığını kapatıp ırgat gibi çalışacak başka topçu bulun dedi muhtemelen. Okan da o yüzden gönlünü yapmaya çalışıyor. 10 milyon maaş verip topçu alma işini bırakmamız lazım artık.
Aynen size de 3m alan selcuk ve burak gibi topculari izlemek şart. Sonra iyi futbol iyi topcularla oynanır diye gelip buraya yazarsınız.

40 milyon garanti para ve bizim ülkeye transfer olamaz maddesini koydurun nereye gidiyorsa gitsin.

gitmek istemesi konusunda mistik sebepler aramaya gerek yok renktaşlar

4 yılda 40+milyon eurodan bahsediliyor

bu parayı tr ve avrupada 10 yılda kazanamaz

ben barışın gitmek istemesini yanlış bulmuyorum çocuk para kazanmak ister

ama bunu için gösterdiği tavrı ve kulübün pazarlık gücünü kıracak işlerin içine girmesine kızıyorum

ama yönetimimiz de 2 yıldır kerem ve barış alternatifi almayarak ne bok yemeye çalışıyor anlamış değilim
Araplarda kalacağı max 1 yıl

Nereye döneceğini de hepimiz biliyoruz

Yaw hadi ordan teklifi ağustosun sonunda getirmiş

20 ağustosta teklif getir söz vermiştiniz öyle bi dünya var mı

Kulübe net 40m cash gelecekse, sözleşmeye gelecekte transfer olacağı kulüpler dahil fb'ye satış tazminatı eklenip kabul edilsin. Amaç hülle değilse kabul edilir. 40m cash ile de ifb'ye fake atıp 2 Eylül sonrası yapalım kalan transferleri. Onlar bize engel olmak için doldursun kadroyu.

Yaptigi yanlis işte hatta hainlik bir seyide savunmayı verin ya. yok maasi, begenmiyormus, yok yerlilere iyi para vermiyor yabancilara veriyormusuz yav he he aynen oyle yapiyoz yapmaya da devam edecez

40+ pay veya 50 düz e çıkılmalı idi ama adamlar masadan kalktı galiba

Fizik gücünde Avrupa seviyesine çıkmanın yolu barışın kalmasından geçiyordu.

Görünen o ki kalıyor.

Sene sonu gider. Fizik gücü bizim için önemli. Zamanla kendine gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt