53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha yok yahu ağabey o an dinlediğim parçayla katılacaktım senin gazınla ama kendimi başka bir alanda denemek istedim sonuç ne olursa olsun özüme döneceğim:D

Bu arada adımı "Uğur Yılmaz" olarak görünce mutlu olmama sebep olanlara saygılarımı iletiyorum artık ıvır zıvır evraklara ben bile bitişik yazıyorum:D

Araya tire mi çeksen acaba :D

Aslan sus buraya her baktigimda senin bu tip mesajlarini goruyorum bak seni atarim yarismada Omer renktasimizi alirim sansini fazla zorlama :D

Yürek mi yedin lan sen? :D Hadi sıkıyorsa at. At da kıyamet nasıl kopuyormuş gör. Ömer lobidaşımızı seve seve alacaksın yarışmaya. Başka yolu yok!

Tuncay Tum Kardeşim ilk şarkıyı dikkate alma yeni bir pm attım o şarkıyı dikkate alalım lütfen :)

Önceden öyleydi öyle olunca da "tireli Uğur" filan diyen arkadaşlar çıkıyor haklı olarak kimlik bunalımını benim kadar derinden yaşayan olmamıştır:D

Diğer Uğur Yılmazı olmazsa havaya uçuralım. Olmaz böyle :D Hem gördüğümüzde yok :D Operasyon yapalım :D

Tuncay Tum anladın tabi şampiyon olacağımı sonuncu olacak şarkı diyerek üzerime baskı koyuyorsun değil mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt