- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
İçki bütün kötülüklerin anasıdır.![]()
O zaman afiyet olsun ağabeyim hep beraber

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçki bütün kötülüklerin anasıdır.![]()
Ahaha yok yahu ağabey o an dinlediğim parçayla katılacaktım senin gazınla ama kendimi başka bir alanda denemek istedim sonuç ne olursa olsun özüme döneceğim
Bu arada adımı "Uğur Yılmaz" olarak görünce mutlu olmama sebep olanlara saygılarımı iletiyorum artık ıvır zıvır evraklara ben bile bitişik yazıyorum![]()
Aslan sus buraya her baktigimda senin bu tip mesajlarini goruyorum bak seni atarim yarismada Omer renktasimizi alirim sansini fazla zorlama![]()
O zaman afiyet olsun ağabeyim hep beraberYalnız ben meze olarak whiskas almam hiç öneride bulunma
![]()
Yürek mi yedin lan sen?Hadi sıkıyorsa at. At da kıyamet nasıl kopuyormuş gör. Ömer lobidaşımızı seve seve alacaksın yarışmaya. Başka yolu yok!
@Aslan Türkoğlu seveceğini düşündüğüm bi şarkıyla girdim 12'ni eksik etme
Yarismanin kuralini degistiremem Aslan beykurallara uymamiz lazim
Önceden öyleydi öyle olunca da "tireli Uğur" filan diyen arkadaşlar çıkıyor haklı olarak kimlik bunalımını benim kadar derinden yaşayan olmamıştırAraya tire mi çeksen acaba![]()
Lan geçen sefer sen değil miydin neredeyse 45 kişilik yarışma yapan?![]()
Ülkemin kedisi ciger bulamazken sen Whiskas dan bahsediyorsun..Red Wine + Whiskas ikilisi hafif çarpmış Arda ağabey'i o yüzden üzerine gitme![]()
Önceden öyleydi öyle olunca da "tireli Uğur" filan diyen arkadaşlar çıkıyor haklı olarak kimlik bunalımını benim kadar derinden yaşayan olmamıştır![]()
Ülkemin kedisi ciger bulamazken sen Whiskas dan bahsediyorsun..
☆$☆
AhahahahÜlkemin kedisi ciger bulamazken sen Whiskas dan bahsediyorsun..
☆$☆
@Tuncay Tum anladın tabi şampiyon olacağımı sonuncu olacak şarkı diyerek üzerime baskı koyuyorsun değil mi?![]()
Iyi o zaman "yagmurlu günde su bile yok" bu ak pisiklere..Beyaz kedi bunlar Gökhan'cım. Halk kedileri kuru ekmeğe fit![]()
Herhalde alınmayacağız. Neyse sağlık olsun.