#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ya bi insanda hiç mi top kontolü olmaz ya biri bu adama top kontrolünü öğretsin tek yapabildiği boş boş koşmak aradada taç atıyor hakkını yememek lazım amrabat yerine kim oynasa daha işe yarar tamamen fatih terim hata yaptığını kabul etmemek için amrabata prim veriyor.

2. mac mutlaka oynamalı kanattan gelemezler

Yalnız bu maç için değil ama Amrabat'ın bu takıma gelmek için neden can attığını anladım.

Gelebileceği en iyi takım burasıdır zaten,bence kendisini de iyi tanıyor,o da bunun farkında ve fedakarlık yaparak geldi buraya.

İnsanlığına bişey diyemem hatta iyi bir karakterde bence ama futbol yeteneği ve zekası gerçekten çok az.

Suç onda mı? Hayır değil. Maliyet olarak da zorlandı transferi için. Umarım bundan sonrası için dersler çıkarırız.

Girdikten sonra 5 6 kez faul aldı onun dışında pek bir şey yapmadı desek yeridir bir de defansa biraz daha yardım etti sneijdere göre gerçi bu rakibin 2. yarı genel anlamda pek hücum düşünmemesi ile alakalı olabilir.

Ne yazık ki futbolu bilmiyor yetenekli olabilir yeteneğini göstermediği aşikar ama dany ile amrabat futbolu bilmiyorlar sadece bazı özelliklerini kullanarak oynuyorlar akıllarını kullanarak değil bir pozisyonda saçma sapan topa vurdu arkası dönükken top rakibe pas oldu kontradan yiyorduk bunun dışında hep saçma sapan yerlerde duruyor.

Ne diyelim inşallah geliştirir bazı özelliklerini her oyuncuya ihtiyacımız var.

bu adam pas yetenegini de kaybetti herhalde 8m euro gitti valla cok farklı bir amrabat hayal ediyordum su andaki goruntusu bal yapmayan arı gibi ama geriye yardım ediside taktire sayan cunku onda olmayan bir özellikti bu seferde pas özellikleri gitmis gibi insallah toparlanır

Umarim Anadolu takimlardan yabanci oyuncu alirken daha dikkatli olmamiz gerektigi anlasilmistir.Hatta almamamiz gerektigi:yenieek:

Senin yerine Bastos olsaydı bizde bu maçı kazanırdık.

Tek sevindigim nokta Anadolu ekonomisine 9 milyon katki saglamamiz

Hayatimda GS seviyesini bu denli kaldiramayan adam gormedim

Hayatimda bu ustteki yazdigim duruma ragmen halen sahaya surulen, bazi taraftarin kadrosuna giren adam

gormedim

Kendisini artik gormek istemiyorum Galatasaray formasiyla. Lutfen. Demirorene ne kadar yeter diyorsam sana da o kadar yeter artik be.

maçin sonlarina dogru schalkeli topçuya iyi pas atti. az kala gol atiyordu. rieranin verdigi pasi önü boşken tekrkar rieraya atmasi futboldan soguttu beni. birde buna yeni hasan şaş diyenler vardi. hasan şaşin 10da biri etmez bu.

Draxler'a asistin müthişti bravo:yenieek:

Rizeli pehlivan a zaman gerek formda bir baros konusuna doner bu konu gorursunuz ,zamaninda kazimin pinonun sol bacagi etmez dedigimde dalga gecenler pehlivana yag surmeye devam etsinler

Kayseri'de dikine kaleye giden adam gitti, sürekli geriye oynayan garip bir kel geldi yerine :confused:

bukadar elestiri hamite yok haryret valla.

Alınacağı zaman da bizim sistemimize uymayacağını hatta bunun gibi sadece hücum yönü güçlü olan hiçbir kanat oyuncusunun bize yaramayacağını düşünmüştüm...

Bence çok kötü bir futbolcu. Futbol zekası yok. Defansı da zorlama yapmaya çalışıyor ve yapamıyor. Hele hele hücumda da etkili olamayınca malesef 8,5 mil.luk kazık...

Neyse iyi tarafından bakarsak bize anadolu takımlarından futbolcu alınmayacağını göstermiş olabilir...

Geri
Üst Alt