Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.031
- 4.114
- 2.248
işin garibi 10 kişi kaldık bizim oyunu hic etkilemedi emrenin yoklugu gerci 9 kişi kalsak yenal 2 stoper daha koyardı kalenin önüne bu hocalarla türk futbolu gelişcek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmaz biraderOlur böyle vakalar. Geçen sene benzer aptallığı trabzon maçında Feghouli yapmıştı ki iyi gidiyordu o maç da.
Olur yeğenim, olacak. Kadro dışı mı bırakılsın önerin nedir?olmaz birader
2 hafta maaş kesintisiOlur yeğenim, olacak. Kadro dışı mı bırakılsın önerin nedir?
Deal2 hafta maaş kesintisi
ağır idman
florya'da sabahlama
yeterlidir
Bu hareketin savunulacak bir tarafı kesinlikle yok ama bundan dolayı da oyuncuyu silemeyiz.Abi mesele oynayıp oynamaması değil. 2. Yarı hızlı başlamışsın, taraftar olarak gole hazırlanıyoruz. Adam top olmayan yerde bileğe dalıyor, nasıl savunayim ben bu adamı. 3 puanin içine edip konya maçında bizi tek bıraktı. Belhanda gibi olacaksa işimiz var.
Silmek değil de bu hareketi uzun süre hafızamda kalacaktır.Bu hareketin savunulacak bir tarafı kesinlikle yok ama bundan dolayı da oyuncuyu silemeyiz.
Kırmızı kart görmesi doğru değil ama adam silecek lüksümüz yok abartmayalım.
Kırmızı olabilir tamam ama kart gördü diye bu kadar gömmek doğru değil diyorum.Bence cok net bir kirmizi Kart renktas .
Kırmızı olabilir tamam ama kart gördü diye bu kadar gömmek doğru değil diyorum.