#54 Emre Kılınç

işin garibi 10 kişi kaldık bizim oyunu hic etkilemedi emrenin yoklugu gerci 9 kişi kalsak yenal 2 stoper daha koyardı kalenin önüne bu hocalarla türk futbolu gelişcek

cocuk cinlenmis gibiydi ben yapmadim hatirlamiyorum gibi surati vardi ama kart yanlis degil hareket sıkıntılı
cezasini ceker kadroya doner daha da yapmaz oyle birine benziyor akli basina gelir

Abi mesele oynayıp oynamaması değil. 2. Yarı hızlı başlamışsın, taraftar olarak gole hazırlanıyoruz. Adam top olmayan yerde bileğe dalıyor, nasıl savunayim ben bu adamı. 3 puanin içine edip konya maçında bizi tek bıraktı. Belhanda gibi olacaksa işimiz var.
Bu hareketin savunulacak bir tarafı kesinlikle yok ama bundan dolayı da oyuncuyu silemeyiz.

Kim kimi siliyor yaw kolay mi o isler coluk cocuk toplanmis yaziyorlar iste

Ayni cocuklar falcao cöpüne düne kadar ses cikaramiyordu adi falcao oldugu icin

Gececeksiniz yani bunlari bir Mac ta hata yapti diye hemen silecekmisiz oyle bir dunya yok

Kimseye verilmeyenler bize veriliyor. Ben hala kirmizi degil diyorum topuguna gelseydi kirmizi derdim. Var birde cagirdi kirmizilik biirsey yok diye. Ha yapti hamle sacmaydi o baska

Bana koyan emre arkadasimiz usulca cikti oyundan ben demiyorum hakeme saldirsin ama biraz tepki ver. Bu hakemler efendilikten ne anlar

Açıklama yapması ve durumun farkında olması yeterli benim için .teknik ekip uyarmalı mutlaka

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar agac yasken egilir. Bu cocuk yasca kucuk degil ama Galatasaray'da yeni ve sevdigim bir genc. Yanlis yerlerde oynatilmasina ragmen elinden geleni yapiyor. O pozisyonda da aklindan eyvah adami kacirdim takimi zorda biraktim diye gecirirken yerini kaybedip arkadan daldigina eminim. Feghouli ' nin gecen sene yqptigi karaktersizlikle alqkasi yok ama boyle pamuga sarip sarmalarsaniz ayni hareketi tekrar yapacaktir. Marcao her mac dengesizce birine giriyor. Dun kirmizi gormesi gerekirdi hakemin zayifligindan istifade etti. Onumuzdeki mac atni sekilde bir hareket yapacaktir gene cunku bu mac ceza qlmadi. Cunku hoca da pek ses etmiyor boyle disiplinsizliklere. Emre'yi satalim demedim. Ama kulaginin cekilmesinden yanayim. Tamam ozur diledi rahat birakinla olmaz.

Geri
Üst Alt