#54 Emre Kılınç

Iyi niyetle mücadele ediyor ama gol asist katkısı neden bu kadar geriledi ?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın halini özetleyen topçu , üstünlük kurabilirsek birşeyler yapabiliyor.

Kuramıyorsak faydasız.

Kırmızı kart maçından sonra düşüşe geçtin
İlk maçlardaki Emre'yi görelim

Bunu hiç beğenmiyorum şu işi iyi yapıyor diyeceğimiz bir oyunu yok.

anlamadım bu herifi bi türlü what is this

Bu cocuk ne oynuyor bana biri anlatabilir mi? Yani ben mi birsey goremiyorum yoksa baska birseyler mi yapiyor anlamiyorum bir turlu. Oyle birsey yapiyor gibi gozukuyor ama aslinda birsey yapmiyor gibi.
Sezon başında önde iyi işler yapıyordu, tek toplar, topla mesafe kat etme, kaleye koşu vs. Hatta Sivasspor'daki kadar şut denemiyordu, neden az şut atıyor diye söyleniyorduk genel olarak.

Sonra bir düşüşe geçti, kırmızı karttan sonra da şirazesi tam kaydı gibi.

adamin ayagina krampon gecirdiler tepki vermiyor. kirmizi gordugundede vermedi tepki. Ruhsuz durmayacaksin
Yahu ruhsuz dediğin adam sahada ne kadar mücadele veriyor farkında mısın ? Emre Kılınç'ın Taylan'ın ve Saracchi'nin verdiği mücadeleyi çok göz ardı ediyoruz

Forumda herkes Arda'ya Belhanda'ya Feghouli'ye Donk'a tapıyor bunlar süper adamlar sadece bunlar futbolcu geri kalan herkes çöp herkes işe yaramaz zannediyorlar

Hedefim sen değilsin yanlış anlama reis sadece bunları söylemem gerekiyor bugün gördük Donk'lar Belhanda'lar Babel'ler karşısında mücadele eden koşan bir rakip gördüğü zaman ne olduğunu

Yahu ruhsuz dediğin adam sahada ne kadar mücadele veriyor farkında mısın ? Emre Kılınç'ın Taylan'ın ve Saracchi'nin verdiği mücadeleyi çok göz ardı ediyoruz

Forumda herkes Arda'ya Belhanda'ya Feghouli'ye Donk'a tapıyor bunlar süper adamlar sadece bunlar futbolcu geri kalan herkes çöp herkes işe yaramaz zannediyorlar

Hedefim sen değilsin yanlış anlama reis sadece bunları söylemem gerekiyor bugün gördük Donk'lar Belhanda'lar Babel'ler karşısında mücadele eden koşan bir rakip gördüğü zaman ne olduğunu
kosup etmesine birsey demiyorum ama o pozisyonda biraz reaksiyon verse penalti verilirdi. kirmizi gordugundede vermemisti. O yuzden sinirlendim. Digerleri defolup gitsin zaten

ne şut çeker ne kilit pas atar ne kanada kayıp orta keser.
ne saçma sapan bi herif bu ya

Bu kadar ezik bir oyuncunun bu takımda yeri yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kosup etmesine birsey demiyorum ama o pozisyonda biraz reaksiyon verse penalti verilirdi. kirmizi gordugundede vermemisti. O yuzden sinirlendim. Digerleri defolup gitsin zaten
Ben hakemin niyetini çok sevmedim reis futbolda penaltı almak bağırmakla tepki vermekle olmamalı reis 651651 tane hakem ve kamera var sahada bir o kadar ekran başında bekleyen hakem var ne işe yarıyor bunlar ?

Emre Kılınç'ın tepki vermesine göre karar vereceklerse ne işi var ki o kadar hakemin kameranın ? bence çok net hakemin art niyetiyle alakalı bir durum

Ben hakemin niyetini çok sevmedim reis futbolda penaltı almak bağırmakla tepki vermekle olmamalı reis 651651 tane hakem ve kamera var sahada bir o kadar ekran başında bekleyen hakem var ne işe yarıyor bunlar ?

Emre Kılınç'ın tepki vermesine göre karar vereceklerse ne işi var ki o kadar hakemin kameranın ? bence çok net hakemin art niyetiyle alakalı bir durum
Vermiyorlar iste. Gecen senede malatya deplasmaninda kiralik forvetimiz kalecinin hamlesinde dusmedi 1 1 bitti mac. Ne yazikki bu haysiyetsizler vermiyor srn gozlerine sokacaksin. Var hakemide Halismis. Bu herifin zaten ne oldugu belli

BEnce kapasite var bunda ama ne yazikki su an 11 seviyesi diyemem. Yedlinin asisti yedi. Ve su tepkisiz halini birakmali. Caner gibi de agiz ishali olmasin tabi

Geri
Üst Alt