- 16 Haziran 2010
- 191.608
- 134.640
- 6.478
Bu cocuk ne oynuyor bana biri anlatabilir mi? Yani ben mi birsey goremiyorum yoksa baska birseyler mi yapiyor anlamiyorum bir turlu. Oyle birsey yapiyor gibi gozukuyor ama aslinda birsey yapmiyor gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre isminden iğreniyorum artık
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sezon başında önde iyi işler yapıyordu, tek toplar, topla mesafe kat etme, kaleye koşu vs. Hatta Sivasspor'daki kadar şut denemiyordu, neden az şut atıyor diye söyleniyorduk genel olarak.Bu cocuk ne oynuyor bana biri anlatabilir mi? Yani ben mi birsey goremiyorum yoksa baska birseyler mi yapiyor anlamiyorum bir turlu. Oyle birsey yapiyor gibi gozukuyor ama aslinda birsey yapmiyor gibi.
Emre topun başında emre emre açıyor ortayı ani kontratak şansı(Alıyor veriyor, alıyor veriyor, alıyor dönüyor, düşüyor, topu kaybediyor) x 10
Yahu ruhsuz dediğin adam sahada ne kadar mücadele veriyor farkında mısın ? Emre Kılınç'ın Taylan'ın ve Saracchi'nin verdiği mücadeleyi çok göz ardı ediyoruzadamin ayagina krampon gecirdiler tepki vermiyor. kirmizi gordugundede vermedi tepki. Ruhsuz durmayacaksin
ben de ayar oluyorum 3 emre bir oyuncu etmiyor şaka gibi ya vasata alıştık iyiceKusura bakma Ersoyum
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
kosup etmesine birsey demiyorum ama o pozisyonda biraz reaksiyon verse penalti verilirdi. kirmizi gordugundede vermemisti. O yuzden sinirlendim. Digerleri defolup gitsin zatenYahu ruhsuz dediğin adam sahada ne kadar mücadele veriyor farkında mısın ? Emre Kılınç'ın Taylan'ın ve Saracchi'nin verdiği mücadeleyi çok göz ardı ediyoruz
Forumda herkes Arda'ya Belhanda'ya Feghouli'ye Donk'a tapıyor bunlar süper adamlar sadece bunlar futbolcu geri kalan herkes çöp herkes işe yaramaz zannediyorlar
Hedefim sen değilsin yanlış anlama reis sadece bunları söylemem gerekiyor bugün gördük Donk'lar Belhanda'lar Babel'ler karşısında mücadele eden koşan bir rakip gördüğü zaman ne olduğunu
Ben hakemin niyetini çok sevmedim reis futbolda penaltı almak bağırmakla tepki vermekle olmamalı reis 651651 tane hakem ve kamera var sahada bir o kadar ekran başında bekleyen hakem var ne işe yarıyor bunlar ?kosup etmesine birsey demiyorum ama o pozisyonda biraz reaksiyon verse penalti verilirdi. kirmizi gordugundede vermemisti. O yuzden sinirlendim. Digerleri defolup gitsin zaten
Vermiyorlar iste. Gecen senede malatya deplasmaninda kiralik forvetimiz kalecinin hamlesinde dusmedi 1 1 bitti mac. Ne yazikki bu haysiyetsizler vermiyor srn gozlerine sokacaksin. Var hakemide Halismis. Bu herifin zaten ne oldugu belliBen hakemin niyetini çok sevmedim reis futbolda penaltı almak bağırmakla tepki vermekle olmamalı reis 651651 tane hakem ve kamera var sahada bir o kadar ekran başında bekleyen hakem var ne işe yarıyor bunlar ?
Emre Kılınç'ın tepki vermesine göre karar vereceklerse ne işi var ki o kadar hakemin kameranın ? bence çok net hakemin art niyetiyle alakalı bir durum