55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Ağabey şarkın var mı liste de yine. :D

Playlist sıkıntılı değil öyle değil mi beyler? Varsa bir sıkıntı şimdi yazın :D Özellikle şarkıları teker teker kontrol ettim yasaklı falan olmaması lazım :)

Bu arada benim bir tane şarkım patladı :D Lakin sağlık olsun :asd22:

Geçen yarışmaya göre güzel bir liste gibi duruyor. Kendi şarkım da kesinlikle daha iyi. Performansı umarım iyi olacaktır.

Herkese başarılar. Yalnız dinleyip de gönderirsek sevinirim.

Bazen çok iyi grup ve şarkıların kötü şarkıları oluyor ama sırf adından puan topluyor, bazen de beklenmedik veya beğenmediğimiz şarkıcıların, veya grupların iyi eserleri çıkabiliyor. Bilindik, bilinmedik , baldır, soft, rock,metal ayrımı yapmadan puanları gönderirsek kesinlikle daha keyifli olacaktır.

Güray Ataman Kardeşim bu arada tebrik ediyorum kutsal moderatörlük rütbesine erişmişsin :D Hayırlara vesile olsun ;)

Ateş eden 1-2 şarkı var. Genel olarak iyi playlist.

Şarkıları daha dinlemedim ama liste dolgun gözüküyor, şarkımda büyük etken tabi :D.

Vasfi kardeşim ilk 3 yapıyoruz inşallah bu sefer. Yaşasın porsuk kardeşliği 12-12'yi esirmeyelim birbirimizden. :)
Biz neciyiz burada? :asd22: İsterse porsuk porsuğa 1 puan vermiş olsun... O "1" in yanına "2" eklemesini biliriz hamdolsun :D :D

Yaklaşık yarım saatir dinliyorum listeyi bu arada geçen yarışma göndermeyi isteyip aklıma gelmediği için gönderemediğim bu seferdede bir sonrakine ertelediğim bir şarkı var çok sevdiğim bir şarkı 12 puanımın sahibide o olacak .
Açıkcası aç gözlülüğümün kurbanı oldum gibi ;)

Adil dağıtırsanız puanları , mutalaka kürsüde yer alırım :):)

Şike,tarla sürmeler, abi ahbap ilişkilerinden kaçınalım lütfen

Beyler şarkıların isimlerini görsel olarak ilk mesaja ekledim :) Lakin yine buraya ekleyeyim ben yormayayım sizi :D

kkJAXy.jpg

İşte Eurovision böyle düzenlenir, helal Erman abi :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt