- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
İyi oldu hatırlattığın abi. Dizi karakteri kapıştırma konusu 1.çıkmıştı ankette jüri üyelerini belirleyip en geç Salı akşamı onun konusunu açarım.
Tekrar bak istersen, benim bildiğim sonuncu çıktı o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oldu hatırlattığın abi. Dizi karakteri kapıştırma konusu 1.çıkmıştı ankette jüri üyelerini belirleyip en geç Salı akşamı onun konusunu açarım.
İsteseler bile bulamazlar ağabey başka GSC gibi aktif bir Galatasaray forumu yok![]()
Tyrion Lannister V.S Çaycı HüseyinTekrar bak istersen, benim bildiğim sonuncu çıktı o... Ayrıca dizi karakteri kapıştırmak nedir yahu
![]()

Tekrar bak istersen, benim bildiğim sonuncu çıktı o... Ayrıca dizi karakteri kapıştırmak nedir yahu
![]()
Tyrion Lannister V.S Çaycı Hüseyin
![]()
Budur![]()
Ahaha gözüm kaymış.Ben de bu nasıl çıkar diyordum 2 haftadır.
''Baris icinde yasamak istiyorsan savaşa daima hazır olacaksın tespiti dogru mu degil mi?''
Konu bu çıkmış.![]()
Bende bizle maytap geçiyorsun sanmıştım öyle yazıncatekrar aynısını yazınca bir gariplik olduğunu farkettim.
İşte onu ancak Alpay Asma kardeşim cevaplayabilir çünkü ben de bilmiyorumVelev ki konu bu iki dizi karakteri, bunları nasıl kapıştıracaz ?
İşte onu ancak @Alpay Asma kardeşim cevaplayabilir çünkü ben de bilmiyorum![]()
Velev ki konu bu iki dizi karakteri, bunları nasıl kapıştıracaz ?
Film karakterleri icin yapilmisti oyle bir yarisma. https://www.gscimbom.com/forum/f170-2013-arsiv/film-karakterleri-turnuvasi-69645/
Münazara şeklinde sıkıntı olabilir ama bu format iyimiş yahutekrar canlandırmak lazım.
Bu arada konuyu okurken dikkatimi çekti, Ergün Duran ne yaptı arkadaş ? Adamın cezası bitmemiş hala![]()
"Mehmet Efendi'den Izdırap Soruları Saati" programına hoşgeldinizBurada ki espriyi anlayamadım, bu video neden 7 milyon kere izlenmiş ve bu kadar beğenilmiş çözemedim.
https://www.youtube.com/watch?v=A2Odr15W8rI
"Mehmet Efendi'den Izdırap Soruları Saati" programına hoşgeldiniz![]()
Eh tabi saat 02:00'yi geçti tabi tam onun vakitleri :asd22:
"Mehmet Efendi'den Izdırap Soruları Saati" programına hoşgeldiniz![]()
Eh tabi saat 02:00'yi geçti tabi tam onun vakitleri :asd22:
Namın ülke sınırlarını aşmış demek kiHahahahaha... Dün boks maçını beklerken sıkıldım, internette tuhaf tuhaf şeylere bakmaya başladım, sonra bir önce ki sayfada ki forumu buldum, hemen üye oldum tabi, üye olduktan yaklaşık olarak 1.5 saat sonra banladılardaha önce bir ufo forumuna üye olduğumda ise yarım saat sonra banlamışlardı. GSC haricinde forumlarla hiç aram yok, tutunamıyorum nedense direkt banlıyorlar beni. Neyse esas kafama takılan ne biliyor musun ? Bahsettiğim forumlar aktif forumlar değil, ama gecenin bir saatinde banlamayı başarıyorlar.
Hahahahaha... Dün boks maçını beklerken sıkıldım, internette tuhaf tuhaf şeylere bakmaya başladım, sonra bir önce ki sayfada ki forumu buldum, hemen üye oldum tabi, üye olduktan yaklaşık olarak 1.5 saat sonra banladılardaha önce bir ufo forumuna üye olduğumda ise yarım saat sonra banlamışlardı. GSC haricinde forumlarla hiç aram yok, tutunamıyorum nedense direkt banlıyorlar beni. Neyse esas kafama takılan ne biliyor musun ? Bahsettiğim forumlar aktif forumlar değil, ama gecenin bir saatinde banlamayı başarıyorlar.
Bilmiyorum ne yazık ki... Bende :Ayatollah: 'ın ne olduğunu merak ediyorum aynı şekilde.Bu arada benim de kafama takılan bir şey var . Eski konulara girdiğimde :yenieek: diye bir smiley çıkıyor muhtemelen artık kullanımda değil ne olduğunu hatırlıyor musun?