55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

İyi oldu hatırlattığın abi. Dizi karakteri kapıştırma konusu 1.çıkmıştı ankette jüri üyelerini belirleyip en geç Salı akşamı onun konusunu açarım.

Tekrar bak istersen, benim bildiğim sonuncu çıktı o :D ... Ayrıca dizi karakteri kapıştırmak nedir yahu :D

Tekrar bak istersen, benim bildiğim sonuncu çıktı o :D ... Ayrıca dizi karakteri kapıştırmak nedir yahu :D
Tyrion Lannister V.S Çaycı Hüseyin :asd:

game-of-thrones-turkiyede-cekilse-kim-rol-alirdi-piramit-9.jpg

Budur :D

Ahaha gözüm kaymış. :D Ben de bu nasıl çıkar diyordum 2 haftadır. :)

''Baris icinde yasamak istiyorsan savaşa daima hazır olacaksın tespiti dogru mu degil mi?''

Konu bu çıkmış. :)

Ahaha gözüm kaymış. :D Ben de bu nasıl çıkar diyordum 2 haftadır. :)

''Baris icinde yasamak istiyorsan savaşa daima hazır olacaksın tespiti dogru mu degil mi?''

Konu bu çıkmış. :)

Bende bizle maytap geçiyorsun sanmıştım öyle yazınca :) tekrar aynısını yazınca bir gariplik olduğunu farkettim.

İşte onu ancak @Alpay Asma kardeşim cevaplayabilir çünkü ben de bilmiyorum :D

2 haftadır böyle afaki konu nasıl çıkar oradan diye üç maymunu oynuyorum ben yahu. :D

Yanlış görmüşüm konu o değil.

Bu imiş. Yarın kayıt konusunu açarım. 4-4 iki takım oluşur ''for'' ve ''against'' şeklinde.

Münazara şeklinde sıkıntı olabilir ama bu format iyimiş yahu :) tekrar canlandırmak lazım.

Bu arada konuyu okurken dikkatimi çekti, Ergün Duran ne yaptı arkadaş ? Adamın cezası bitmemiş hala :D

Ihrac yemisti o, Polat Budak'a benziyordu. Ozgur saglam bir temizlik yapmisti adminken o da o arada gitmisti.

"Mehmet Efendi'den Izdırap Soruları Saati" programına hoşgeldiniz :D :D

Eh tabi saat 02:00'yi geçti tabi tam onun vakitleri :asd22:

Hahahahaha... Dün boks maçını beklerken sıkıldım, internette tuhaf tuhaf şeylere bakmaya başladım, sonra bir önce ki sayfada ki forumu buldum, hemen üye oldum tabi, üye olduktan yaklaşık olarak 1.5 saat sonra banladılar :D daha önce bir ufo forumuna üye olduğumda ise yarım saat sonra banlamışlardı. GSC haricinde forumlarla hiç aram yok, tutunamıyorum nedense direkt banlıyorlar beni. Neyse esas kafama takılan ne biliyor musun ? Bahsettiğim forumlar aktif forumlar değil, ama gecenin bir saatinde banlamayı başarıyorlar.

Beyler ben yatıyorum hepinize iyi geceler :) Bu saate kadar dayabilmiş olmam mucize gibi birşey zaten :D Kendinize iyi bakın...

Hahahahaha... Dün boks maçını beklerken sıkıldım, internette tuhaf tuhaf şeylere bakmaya başladım, sonra bir önce ki sayfada ki forumu buldum, hemen üye oldum tabi, üye olduktan yaklaşık olarak 1.5 saat sonra banladılar :D daha önce bir ufo forumuna üye olduğumda ise yarım saat sonra banlamışlardı. GSC haricinde forumlarla hiç aram yok, tutunamıyorum nedense direkt banlıyorlar beni. Neyse esas kafama takılan ne biliyor musun ? Bahsettiğim forumlar aktif forumlar değil, ama gecenin bir saatinde banlamayı başarıyorlar.
Namın ülke sınırlarını aşmış demek ki :D GSC forumundan meraklı bir arkadaş gelirse diye otomatik ban modülü yazmış adamlar sen düşün gerisini ahahahhaah :D

Bu arada benim de kafama takılan bir şey var . Eski konulara girdiğimde :yenieek: diye bir smiley çıkıyor muhtemelen artık kullanımda değil ne olduğunu hatırlıyor musun?

Bu arada benim de kafama takılan bir şey var . Eski konulara girdiğimde :yenieek: diye bir smiley çıkıyor muhtemelen artık kullanımda değil ne olduğunu hatırlıyor musun?
Bilmiyorum ne yazık ki... Bende :Ayatollah: 'ın ne olduğunu merak ediyorum aynı şekilde.

Geri
Üst Alt