55. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

sonuclari yeni görüyorum, kazanan arkadaslari tebrik ediyorum. ama velakin bu ne? james brown üstadimiz ancak 29puan toplayabilmis ayipdir günahtir be, gözümü kapatsam ve rastgele bir sarki secsem en kötü ihtimal 29puan cikarirdi, yok bir türlü yarismacilarin tarsini anliyamadim. hadi birinci olan sarkiyi anladik, ona ben de yüksek puan verdim ama ikinci ve ücüncü olan sarkilar nedir ya? en iyisim bir ara vermem gerekli diyecegim ama eurovison bagimlisi oldumuz icin birakamiyoruz :)

Puan veren herkese teşekkür ederim. Alpay kardes Tebrikler:)

Erman eline sağlık, güzel yarışmaydi.

★★★★

Kazanan ve puan verenlere teşekkürler, çok gece kalınca uyumuştum puanlama heyecanını tadamadik eline sağlık Erman Türker.

@Tanju Karayel @Eray ÖZTÜRK @Aslan Türkoğlu @Güray Ataman @Furkan KAN

şike yapmayan lobiye yem olmayan gerçek müzik severleri tenzih eder, gözlerinden öperim

tumblr_lyole56kFI1roy77go1_500.gif

Tanju dışında bu isimlerin ortak yönü ne biliyor musun? Hepimiz birer komodo ejderiyiz. Katıl bize.

Aslan memnun musun yarışmadan? :D Bu seferlik kurtarabildik mi kelleyi bari kardeşim :asd22:

Eline sağlık abi. Güzel yarışmaydı. Ama dün bi yerden sonra takip edemedim maalesef.

Kelleyi kurtardın mı? Bence hayır. Çünkü şarkım playlistte biraz daha ön sıralarda olsaydı, muhtemelen ipi göğüsleyecektim. Artık üst üste 3 yarışmadır playlistte arka sıralarda sürünüyorum. Kedi ve porsuk liderleri zaten yarışmayı boykot ediyor, kurucu ejder olarak beni de buna zorlamayın.

Eline sağlık abi. Güzel yarışmaydı. Ama dün bi yerden sonra takip edemedim maalesef.

Kelleyi kurtardın mı? Bence hayır. Çünkü şarkım playlistte biraz daha ön sıralarda olsaydı, muhtemelen ipi göğüsleyecektim. Artık üst üste 3 yarışmadır playlistte arka sıralarda sürünüyorum. Kedi ve porsuk liderleri zaten yarışmayı boykot ediyor, kurucu ejder olarak beni de buna zorlamayın.
Sıralamayı random yaptım kardeşim öyle denk geldi yapacak birşey yok :D Böyle boykot falan olmuyor ama yakışmıyor :P

@Güray Ataman seni de tebrik ederim kanka. Üst üste iki kere sonuncu olmak her babayiğitin harcı değildir. :D

Ben sizin müzik tarzınızı değiştirip benim şarkılara oy verecek hale getirene kadar devam edeceğim

Tersten de olsa birincilik duygusunu yaşadın işte daha ne istiyorsun :P Bunu bulamayan da var :D

Allah razı olsan sende olmasan bu duyguyu yaşayamayacaktım :D Son 4 GSCE'nin 3'ünde yaşadım zaten :D

Böyle lobi mi olur lan birinden bile puan gelmemiş. Hepsinden 1er puan gelse ilk 3 olurdu. Artık bağımsızım, ejderler düşmanım.

₪tapa

Geri
Üst Alt