- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ne yazık ki... Bende :Ayatollah: 'ın ne olduğunu merak ediyorum aynı şekilde.
Ağabey kap karanlık bir forum adamın içini karartır bu forumOzan bulmuştur enteresan bir forum ama Arda abi girmez o toplara.
Gnoxis.com Paranormal Kaynaklar gibi mesela![]()
@Tanju Karayel @Eray ÖZTÜRK @Aslan Türkoğlu @Güray Ataman @Furkan KAN
şike yapmayan lobiye yem olmayan gerçek müzik severleri tenzih eder, gözlerinden öperim
![]()
Hacı sizin lideriniz baş loser.Ne bekliyordun ki
Aslan memnun musun yarışmadan?Yazık oldu Uğur. Oysa biliyorum ki, hayallerin vardı. Şimdi o hayallerinin hepsini kellesiz gerçekleştirmek zorundasın!
Aslan memnun musun yarışmadan?Bu seferlik kurtarabildik mi kelleyi bari kardeşim :asd22:
Sıralamayı random yaptım kardeşim öyle denk geldi yapacak birşey yokEline sağlık abi. Güzel yarışmaydı. Ama dün bi yerden sonra takip edemedim maalesef.
Kelleyi kurtardın mı? Bence hayır. Çünkü şarkım playlistte biraz daha ön sıralarda olsaydı, muhtemelen ipi göğüsleyecektim. Artık üst üste 3 yarışmadır playlistte arka sıralarda sürünüyorum. Kedi ve porsuk liderleri zaten yarışmayı boykot ediyor, kurucu ejder olarak beni de buna zorlamayın.

Tersten de olsa birincilik duygusunu yaşadın işte daha ne istiyorsunDeğerli ejder arkadaşlarımı tebrik ediyorum şikeye, hileye, hurdaya girmedikleri için.
@Alpay Asma, @Tanju Karayel,, @Bariş Savaş sizlere de tebrikler beyler
@Erman Türker abi senin yönettiğin bir yarışmada bundan iyi derece elde etmeyi beklemiyordum zaten :asd22: Teşekkürler![]()
Sıralamayı random yaptım kardeşim öyle denk geldi yapacak birşey yokBöyle boykot falan olmuyor ama yakışmıyor
![]()
Sende bedevi şansı var demek ki kardeşim başka bir açıklama bulamıyorumŞu random olayı hep mi bana denk gelir arkadaş?Bu nasıl bir random ki hiç ilk 10'a denk gelmiyoruz?
![]()
@Güray Ataman seni de tebrik ederim kanka. Üst üste iki kere sonuncu olmak her babayiğitin harcı değildir.![]()
Tersten de olsa birincilik duygusunu yaşadın işte daha ne istiyorsunBunu bulamayan da var
![]()