#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri, artık demeyeceğim SaRbi..

Çünkü, kıymetini anladım harbi...

Gökhan gönül dingili..

Affet beni ey mavili...

Maviden kasıt gözler...

Kusuruma bamya, neydi o söylediğim sözler...

Sabri derim tek geçerim...

Sen kodummu topa...

Ahanda ben...

Tribünde oturacak yer seçerim..

Ey Sabri...

Ey Sarıoğlu...

En azından Sabri, Arda'nın pasında o topu kaleciyle beraber içeri sokardı. Bosna'ya attığı gollerden, yaptığı asistlerden birisini bile yapabilirdi.

Ahahahaha,işte buna gülerim ben :D

Eğer ihtimaller üzerinden konuşacaksak,Sabri'nin o şutu stadın dışına atması ihtimalinin daha yüksek olduğu önceki isabetli şut/şut istatistiklerinden belirli.

Sizin mantiginiza gore 1 mac icin gokhan gonul kotu futbolcuysa sabri futbolcu bile degil.

Gokhan 10 mac oynasa 1 tanesini boyle oynar,sabri birini belki iyi oynar,gunah kecisi ariyorsunuz,fenerli diye de cazip geldi sanirim gokhan.

Bir maçta değil ne yazık ki Estonya maçında da GG hiç birşey yapamadı GG yerine Sabri oynasa ne kadar batırabilirdi ? Ah Sabri ah

Çoluk çocuk şurada yorum yapıyor ya yazık. Ulan gg fener de yedekti be zico çıkıp saçmaladı geleceğin cafusu diye hemen iş koptu orada. Sanırsın Dani Alves.

Bir maçta değil ne yazık ki Estonya maçında da GG hiç birşey yapamadı GG yerine Sabri oynasa ne kadar batırabilirdi ? Ah Sabri ah

Sabrinin ismi daha uzun ona da SS Deyin bari :o Ayrica evet sabri oynasa kotu oynama ihtimali Gokhan Gonule oranla milyon kat daha fazla oldugundan

boylesi daha iyi.Kime gore hangi macta nasil oynadigi tartisilir,bana gore de tuncay cok fazla bir sey yapamadi ama en iyilerden biri dendi,

Gokhan 1 mac yuzunden asilacak futbolcu degil,turkiyenin en iyi yerli oyuncularindan biri,

skor taraftarlari Arda'yi bile elestire biliyorsa Gokhani savunmak imkansiz zaten.

Gökhan gönül dingili..

Affet beni ey mavili...

Maviden kasıt gözler...

Sen kodummu topa...

Ahanda ben...

Ey Sabri...

Ey Sarıoğlu...

Beynini çok zorlamış olmalısın bu şey için..

Kötü oynasada her yere basar takımı biraz canlandırırdı.

Gökhan gönül dingili..

Affet beni ey mavili...

Maviden kasıt gözler...

Sen kodummu topa...

Ahanda ben...

Ey Sabri...

Ey Sarıoğlu...

Hahahah harika olmuş :ka25:

Takım olarak kötüydük ne kadar istemesekte Gökhan Gönül'de bundan etkilendi.Oyuncunun perfonmansı takımın perfonmansınada bağlıdır ister istemez.Ayrıca bu maçta öyle kötüler vardı ki Gökhan göze batmayanlardandı bana göre.Sabri oynasa daha farklı olurdu olmazdı bilemem çünkü Sabri oynamadı ve nasıl oynayacağını kestirmek güç.Antrenör ben olsam yine Gökhan Gönül ile başlardım çünkü şuan daha formda,Fenerbahçe'deki perfonmansına göre konuşuyorum.

Sabrinin ismi daha uzun ona da SS Deyin bari :o Ayrica evet sabri oynasa kotu oynama ihtimali Gokhan Gonule oranla milyon kat daha fazla oldugundan

boylesi daha iyi.Kime gore hangi macta nasil oynadigi tartisilir,bana gore de tuncay cok fazla bir sey yapamadi ama en iyilerden biri dendi,

Gokhan 1 mac yuzunden asilacak futbolcu degil,turkiyenin en iyi yerli oyuncularindan biri,

skor taraftarlari Arda'yi bile elestire biliyorsa Gokhani savunmak imkansiz zaten.

GG demekte bişey yok ayrıca ne yazıkki GG milli takıma hiç bir zaman yararlı olamadı ne euro2008 de ne de şimdi kulübünde farklı oynar ama milli takımda bir şey yapamıyor keşke bu gün sabri oynasaydı sağ açıkta

GG demekte bişey yok ayrıca ne yazıkki GG milli takıma hiç bir zaman yararlı olamadı ne euro2008 de ne de şimdi kulübünde farklı oynar ama milli takımda bir şey yapamıyor keşke bu gün sabri oynasaydı sağ açıkta

Gökhan Gönül Euro2008'e katılmadı,sakattı.

Gozlerinin mavligine kurban sabri ne adammişsin,

murat durgun eski avatarini kullan :(

haha o kadarını biliyoruz herhalde yararı yok işte

Hangi yarardan zarardan bahs ediyorsun? oturup fenerbahce maclarini 90 dakka izleyen bi insanim,

ne zaman fener rezilleri oynasa 2 iyi oyuncu varsa biri,birincisi gokhan gonuldur,sabriyle kendisini kiyaslamak cok komik,

kim nerden bile bilirdi ki bugun boyle oynayacagini,sabrinin kotu oynama ihtimali dedigim gibi daha cok oldugundan her turlu bugun oynamasi gereken kisiydi,

en kotusu 1 asist yapti,herkes cok iyiydi de gokhan mi mahv etti takimi,onun yuzunden gol filan mi yedik.gun mu bekliyordunuz ya da gokhani kotulemek icin.

Hangi yarardan zarardan bahs ediyorsun? oturup fenerbahce maclarini 90 dakka izleyen bi insanim,

ne zaman fener rezilleri oynasa 2 iyi oyuncu varsa biri,birincisi gokhan gonuldur,sabriyle kendisini kiyaslamak cok komik,

kim nerden bile bilirdi ki bugun boyle oynayacagini,sabrinin kotu oynama ihtimali dedigim gibi daha cok oldugundan her turlu bugun oynamasi gereken kisiydi,

en kotusu 1 asist yapti,herkes cok iyiydi de gokhan mi mahv etti takimi,onun yuzunden gol filan mi yedik.gun mu bekliyordunuz ya da gokhani kotulemek icin.

:DNe dersen de benim öyle bi iddaam yok sen istediğin gibi anla!

Benim dediğim Sabri bugün daha çok katkı sağlardı takıma o kadar anlattığım bu kadar basit

Ne daha fazla katkı sağlayacak allah aşkına. Kim oynamasa katkı sağlardı deniyor. Bu kadar hakem hatasının ve stresin olduğu maçta kırmızı yiyip 10 kişi bitirirdi diyorum bende.

allah allah yani yararı dokunmadı milli takıma 2008de bunu anlamak basit sakat adamdan bişey beklemiyoruz ki :D

Uğur Uçar'ında hiçbir yararı yok,çünkü milli takımda değil.Bundan farkı yok demek istediğinin bana göre.

Neyse biz senle bu konuda anlaşamıcaz.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt