#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bir kac soru var tabii..

Bugunku mac yuzunden mi Gokhani asiyoruz? Yoksa zaten sinirlerinizi bozuyordu,bahane mi ariyordunuz? Sabri bugun oynasa,eski hamam eski tas verem etseydi ne yazicakdiniz? Gokhan her zamanki gibi iyi olsaydi nolurdu? Bi oyuncu bi maca gore mi degerlendirilir? Ya da milli takim olmasi farketmez fenerli,G.Sarayli diye mi bakiyoruz?

Nedir yani,Gokhanla ilgili derdiniz ne? Sabriyle ilgili dusunceniz bir gecede,ustelik oynamadigi bir macta,yerine oynayan kotu oynadi diye mi degisti?

Yoksa yerine oynayan fenerin futbolcusu diye mi bu kadar acimasizsiniz..

gökhan gönül e Türkiye nin en iyi sağbeki diyorduk onda o potansiyel var diye yoksa bişey kanıtladığı yoktu bence üstüne biraz daha koyması lazım . Sabri yi aramadık desem yalan olur bunu selçuk yula ya söyle o bile itiraz etmez o derece :)

Estonya maçındada rezaletti Gökhan Gönül iyiki Euro 2008'de Milli Takımda değilmiş yoksa yarı finalin 'y'sini göremezdik...

Bir kac soru var tabii..

Bugunku mac yuzunden mi Gokhani asiyoruz? Yoksa zaten sinirlerinizi bozuyordu,bahane mi ariyordunuz? Sabri bugun oynasa,eski hamam eski tas verem etseydi ne yazicakdiniz? Gokhan her zamanki gibi iyi olsaydi nolurdu? Bi oyuncu bi maca gore mi degerlendirilir? Ya da milli takim olmasi farketmez fenerli,G.Sarayli diye mi bakiyoruz?

Nedir yani,Gokhanla ilgili derdiniz ne? Sabriyle ilgili dusunceniz bir gecede,ustelik oynamadigi bir macta,yerine oynayan kotu oynadi diye mi degisti?

Gökhanı hiçbir milli maçta beğenmiyorum, sebeplerini de yazdım, yiğidi öldürüp hakkını veririm, ama ortada ne yiğit var ne hak var, ruhsuz adamı da hiç sevmem.

Bir kac soru var tabii..

:D kimse burda fener lafını ağzına almadı anladımki estonya maçını izlememişsin ne yazık ki milli takımda yine aynı oynadı kulbünde farklı oynuyor Sabrinin enerjisi yeter diyorum :D

Bir kac soru var tabii..

fenerin futbolcusu diye falan değil bu adama türkiyenin en iyi sağ beki diyorlar al kıyasla sabriyle ikisini milli takımda yaptıkları şeylere bak euro 2008i hatırla estonya maçını hatırla daha önceki maçlarını hatırla biz şuan fenerdeki değil milli takımdaki gökhanı konuşuyoruz

Gökhanı hiçbir milli maçta beğenmiyorum, sebeplerini de yazdım, yiğidi öldürüp hakkını veririm, ama ortada ne yiğit var ne hak var, ruhsuz adamı da hiç sevmem.

Ben de diyorum ki gokhan veya baskasi dokulunmaz degil,elestirile bilir ama ona baglanmasi cok yanlis,ayrica yerine uygun gordugunuz adam sabri yahu :)

-

@Onur,

bi ton laf yaziyorum,kicina basina ":D" bu smileyi koyup kendince cevap veriyorsun,iyi geceler arkadasim,tatli ruyalar..

Bir kac soru var tabii..

Konunun fenerli Galatasaraylıyla ilgisi yok kötü olan kötüdür Volkan Demirel bugün maçın en iyi adamıydı ama fenerli ki iyiki Milli Takımında kalecisi,aynı şekilde Tuncay eski fenerli ama iyiki Milli Takımın bankosu ve 10 numarası aynı şekilde bizden Arda ve Servet vs vs...

Ama Gökhan Gönül sadece bu maç değil Estonya maçındada rezil ötesiydi iki maçtır yaptığı hatalar affedilir cinsten değil kimse kusura bakmasın inanılmaz top kaybediyor ayrıca ve kendisine Euro 2008'de bizi yalnız bıraktığı için şükranlarımızı sunuyoruz...

Bir kac soru var tabii..

Yaw köü oynayan Sabri olsa onu da asardık. Arda , Hakan Balta ikisi de bugün çok kötüydü.Milli maçta Fener Cimbom ayrımı yok.

Tuncay - Ceyhun - Hamit.Bunlarda çok kötydü.

Emre takımda tek ayakta kalandı bana göre.Fenerli ama adam ölene kadar koştu canını dişine taktı.

Birde sonradan giren İsmail sırıtmadı ona da iyiydi diyebiliriz. Ama takımın en kötüsü Gökhan'dı bundan öte yok.

Ben de diyorum ki gokhan veya baskasi dokulunmaz degil,elestirile bilir ama ona baglanmasi cok yanlis,ayrica yerine uygun gordugunuz adam sabri yahu :)

-

@Onur,

bi ton laf yaziyorum,kicina basina ":D" bu smileyi koyup kendince cevap veriyorsun,iyi geceler arkadasim,tatli ruyalar..

:D:D:D:D:D gülümsemek kötü bişey değil ağzını bozmaya değmez :D

Alın ggnizi tepe tepe kullanın. Yarın iş vakti iyi geceler.

Konunun fenerli Galatasaraylıyla ilgisi yok kötü olan kötüdür Volkan Demirel bugün maçın en iyi adamıydı ama fenerli ki iyiki Milli Takımında kalecisi,aynı şekilde Tuncay eski fenerli ama iyiki Milli Takımın bankosu ve 10 numarası aynı şekilde bizden Arda ve Servet vs vs...

Ama Gökhan Gönül sadece bu maç değil Estonya maçındada rezil ötesiydi iki maçtır yaptığı hatalar affedilir cinsten değil kimse kusura bakmasın inanılmaz top kaybediyor ayrıca ve kendisine Euro 2008'de bizi yalnız bıraktığı için şükranlarımızı sunuyoruz...

Boyle yazilari samimi bulurum,bu ayri,saygi da duyarim,zaten bugun iyi oynadi da demedim,1 mac yuzunden adama 'kazma' denilmesi dogrumu,arda icin de gecerli bu,bu mac iyi degildi diye hic birine laf soyletmem.burda turkiyenin en iyi sag bekinden bahs ediyoruz,en iyi,daha iyisi su anda yok,arda,hakan balta,servet neyse gokhan da kendi yerinde o'dur.balondu,patladi gibi laflara soyledim ben de fenerli diye firsat mi bekliyordunuz diye..

Boyle yazilari samimi bulurum,bu ayri,saygi da duyarim,zaten bugun iyi oynadi da demedim,1 mac yuzunden adama 'kazma' denilmesi dogrumu,arda icin de gecerli bu,bu mac iyi degildi diye hic birine laf soyletmem.burda turkiyenin en iyi sag bekinden bahs ediyoruz,en iyi,daha iyisi su anda yok,arda,hakan balta,servet neyse gokhan da kendi yerinde o'dur.balondu,patladi gibi laflara soyledim ben de fenerli diye firsat mi bekliyordunuz diye..

Gökhan Gönül hangi milli maçta iyi oynadı ki örnek verirmisin ? ne zaman görsem rezilleri oynuyor kendi kulübünde birşeyleri kanıtlayıp "Türkiye'nin en iyi en süper en çılgın en mükemmel sağ beki vs vs" olabilir ama Milli Takım içinde birşeyler yapmalı yapmıyorsa umrumda değil isterse Marsın en iyi sağ beki olsun...

Türkiyenin en iyi sağbeki dediğin adamın yeteneği ile Sabrinin yeteneği arasında hiçbir fark görmüyorum Milli Maçlarda ruh farkı dışında...

Arda,Servet,Hakan Balta bunlar Euro 2008'de kendilerini kanıtladılar ayrıca bunların durumu çok farklı bunlara Volkan Demirel ve Tuncayda dahil onlarda kanıtladılar...

Bu da cok insafsiz olmus :) Yerine oynamasini istediginiz adamin hata yapma orani daha yuksek degilmi peki..

Oynasaydı görecektik.İşte biz hep - sa -se lerle yaşıyoruz. Afrikaya gidemeyerek kaçanları bir görse tüm milli kadro.

Ben Sabri'nin daha iyi olacağından eminim milli takımda.

Lige baktığımızda Gökhan en iyi sağ bektir eywallah ama 2 maçtır dökülüyor orda duralım.

Sabri yüzünden gol yediğimiz bir milli maç hatırlamıyorum.

G.Gönül ün lig performansı iyi ama hangi milli maçta ne yapmıştır bir tane çevirdiği maçı veya süper oynadığı maçı hatırlamıyorum Sabri ye forma vermemek haksızlıktır...

Ne diyosak o bugün sabri oynasa veya 2.yarı oyuna dahil olsaydı biz bu maçı alırdık.

Sabri yi oyuna almadığı için berabere kaldık açık ve net.

Beni bilen bilir daha önce hiç bir mağlubiyeti değişikliğin üstüne atmamışımdır ama bu kez NET!!!!

Fizik güç olarak bosnalılarla mücadele edebilecek 2,3 oyuncudan biriydi Sabri ama 3.deişiklik hakkı da varken Sabri jokerini neden kullanmadı anlamıyorum!!!!!

Aysel Hanım Sabri daha çok hata yapmazdı bence çünki Sabri zorlasa arkaından o kadar pozzisyon vermezdi o kanadımız bomboştu resmen GG sağbek mi oynadı solaçıkmı oynadı ben anlamadım sorarsanız ikisinide oynamadı :)

Bir daha Sabri'yle dalga geçmem :)

Sabri > Gökhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt