#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Galatasarayda 6 seneden beri oynuyor hala orta yapamayi ogrenemedi.Bir kanat oyuncusunun actigi 15 ortanin 1i isabetli olurmu??Frikik,korner ne varssa kullaniyor birde.Hicmi calismiyor antrenmandan sonra??

Al Bendende O Kadar

Birde Şu Tribüne Attığı Şutlar Bıktım Artık Orta Sahadan Sabrinin Şut çekmesini Görmekten

Lincoln,Kewell,Baroş Vuruyormu Aklının Almadığı Yerlerden?

Sende Şu adamları Örnek Al Biraz Kaleyi tutturmaya Bak

Adam önünde boşluk bulunca geriliyor, haliyle bizde heyecanlanıyoruz aha vuracak şimdi, içimizde bir umut belki top kaleye gider diye ama nafile. Bütün şutları birbirinin kopyası şeklinde ve dağlara taşlara gitti. Maç boyunca da golün ortası dışında isabetli ortası yok. Sabri vururken heyecanlanmıyım diyorum ama yinede bir umut ya tutarsa hesabı. Bakalım elbet bir gün gerilip vurduğu şut kaleyi bulur.:rolleyes:

Bazen çok düzgün vurarak şaşırtıyor, bazen de çok alakasız vurarak güldürüyor..

Bence bir an önce düzgün vurmayı öğrenmeli...

sabri bu işte maksimumu bu daha ötesi yok fazla seyler bekleyip hayal kırıklıgına ugramayın

yedege çekilsin bu na ya sag açik dedigin iyi orta acar sabri 'nin ortalri ya daglara ya taslara ugur uçar sabri'nin on misli iyi orta açiyordu

Sabri zaten futboluna bişey demicem adam uç şeyler arıyo ve takıma zarar veriyo kapasitene göre oynucaksın onun dışına çıktın mı sırıtıyo ve kendine verilen görevi yerine getirmiyo(dün sahada sağ bek diye bişey yoktu maşallah gittimi gelmiyo adam).Bide artık kabak tadı verdi bazı futbolcular ve diğer oyuncularda bundan etkileniyo 1-2 tamam sinirlerine hakim olamazsın çıkış yaparsında be kardeşim adamlar durmadan itiraz halinde,öteki takım futbolcularını aşalama halinde takılıyo.Bunlar hakkatten kabak tadı verdi oynucaksan futbolunu oyna oynamıyosanda defol git.!!!bu tarz agresif adamlar takıma çok zarar vermeye başladı artık,herkes sahada kral olmuş ve bu takımın büyüklüğüün farkında değil!!!

Sabri gereksiz şutlarının ve gereksiz konuşmalarının dışında sağ kanatta rüzgar gibiydi...

Ancak; gereksiz yaptığı herşey, tribünden tepki oalrak kendisine dönüdüğü için o da psikolojikmen etkilenip bir isabetli orta bile yapamaz duruma geldi...

Sabri ve Barış nefret ediyorum ikinizdende , rezil herifler

Sabri'yi bilemem de ...

Ben, Barış'ı tekrar izlemeni tavsiye ediyorum...

Sahanın heryerinde koşan,basan,top alıp dağıtan, oynadığı her maçta kendine birşeyler kattığını belli eden Barış'ı, tekrar izle...

Gereksiz şutlarıyla ve isabetsiz ortalarıyla insanı çıldırtma boyutuna getiren futbolcu:55 numaralı formasıyla Sabri Sarıoğlu

Gereksiz şut değil aslında takım hiç şut çekmiyor neredeyse bunu yapmak Sabri'ye düşüyor.O da beceremediğinden bize katkısından çok zararı oluyor.Bazı futbolcularımız ceza sahasına girmeden vurmam abi diye bir kural çıkarmışlar sanki neden anlayamıyorum.Ayrıca golü attırmasına çok şaşırdım maç içindeki tek düzgün ortasıydı heralde :)

ikide bir topu saha dışına yollamasa, onun dışındaki performansı iyi aslında....

Gereksiz şut değil aslında takım hiç şut çekmiyor neredeyse bunu yapmak Sabri'ye düşüyor.O da beceremediğinden bize katkısından çok zararı oluyor.Bazı futbolcularımız ceza sahasına girmeden vurmam abi diye bir kural çıkarmışlar sanki neden anlayamıyorum.Ayrıca golü attırmasına çok şaşırdım maç içindeki tek düzgün ortasıydı heralde :)

evet tek düzgün ortasıydı:ka25:

Bu saatten sonra şut atmayı öğrenemez.Sabri bu bunu kabul etmeliyiz.En iyisi şut atmasın.Onun dışında iyi zaten.

Bencede ya şut çekmemiz lazım ama bunu yapması gereken Sabri değil.Kewell-Lincoln falan döndüğünde daha çok şut çeksinler Sabri'ye fırsat kalmasın hepimiz rahatlayalım.

İlk yarı serbest vuruştan Meira'ya gönderdiği ortayı unutmayalım. Çok güzel bir ortaydı. Aslında orada Meira topu Arda'ya bıraksa gol olması içten bile değildi.

Sabri'den başka şut çeken olmadıgı için Sabri'nin şutlarını begenmiyoruz :)

'Sabri Pengueni yaraladı'

Sabrinin dün dışarı attığı toplardan biri Kutup bölgesinde yaşayan bir penguenin kafasına düştüğü bildirildi.Neye uğradığı anlamayan talihsiz hayvanın beyin sarsıntısı geçirildiği öğrenildi.Muhabirlerimize konuşan bir kutup ayısı zaman zaman buraya gelen topların olduğunu bu durumdan rahatsız olduklarını söyleyerek yetkilileri göreve çağırdı..

Dha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt