Özgür Aşık
Cezalı
- 27 Aralık 2008
- 2.157
- 0
- 1.306
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu
Sabri veüsttendışarda diye soydaını değiştirsin
Sabri veüsttendışarda diye soydaını değiştirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri kesinlikle Galtasaray'ın oyuncusu değil. Bence hemen gönderilmelidir.
Tazminatini cebinden ödeyeceksen hemen yollayalim.
Elbet ki yönetim ve teknik ekip performansini görüyorlardir. Sabri'ye gelene kadar ben sana gidecek 5-6 isim sayarim.
Bu yüzden ciddi teklif gelmedigi halde Sabri %99 gelecek sezon da Galatasaray formasi giyecek. Bende begenmiyorum ama kadromuz bu. Seneye sakatlarin dönecegini farz edersek ve transfer yapsak bile Sabri takimda yedek olarak kalmali çünkü sonradan girdiginde daha etkili oluyor.
Bugün yine izlmeye gelecekmiş M.City yetkilileri iyi oynasında gönderelim gitsin.
Sanki bugün defansın sağında Serkan K. oynasa daha iyi olacak gibi...
Sabah 4-1 'lik ilk maçı izledim ve Sabri 'den birkez daha tırstım.![]()
Serkan izlediğim kadarıyla sağ bekte şimdiye kadar hiç sırıtmadı. Neden Serkan oynamıyor çoğunlukla anlam veremiyorum. Sabri hücum oyuncusu. Özellikle rakip defansın yorulduğu anlarda ileriye salmak lazım Sabri'yi![]()
Arda veya Kewell'ı ortaya çekip Sabri'yi ileriye almak daha mantıklı olabilir.Hızı ve enerjisiyle Carlos'un başını döndürebiler.Eğer Bülent Korkmaz Lincoln'ü oynatmamakta kararlıysa böyle yapmasında fayda var.
Arda veya Kewell'ı ortaya çekip Sabri'yi ileriye almak daha mantıklı olabilir.Hızı ve enerjisiyle Carlos'un başını döndürebiler.Eğer Bülent Korkmaz Lincoln'ü oynatmamakta kararlıysa böyle yapmasında fayda var.
Hakem olsam ilk yariyi bitirmeden Sabri'yi atardim. Futboldan baska her seyi yapti sahada : provokatörlük, fauller, hakeme itiraz.