#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Sabri kesinlikle Galtasaray'ın oyuncusu değil. Bence hemen gönderilmelidir.

Sabri kesinlikle Galtasaray'ın oyuncusu değil. Bence hemen gönderilmelidir.

Tazminatini cebinden ödeyeceksen hemen yollayalim.

Elbet ki yönetim ve teknik ekip performansini görüyorlardir. Sabri'ye gelene kadar ben sana gidecek 5-6 isim sayarim.

Bu yüzden ciddi teklif gelmedigi halde Sabri %99 gelecek sezon da Galatasaray formasi giyecek. Bende begenmiyorum ama kadromuz bu. Seneye sakatlarin dönecegini farz edersek ve transfer yapsak bile Sabri takimda yedek olarak kalmali çünkü sonradan girdiginde daha etkili oluyor.

Tazminatini cebinden ödeyeceksen hemen yollayalim.

Elbet ki yönetim ve teknik ekip performansini görüyorlardir. Sabri'ye gelene kadar ben sana gidecek 5-6 isim sayarim.

Bu yüzden ciddi teklif gelmedigi halde Sabri %99 gelecek sezon da Galatasaray formasi giyecek. Bende begenmiyorum ama kadromuz bu. Seneye sakatlarin dönecegini farz edersek ve transfer yapsak bile Sabri takimda yedek olarak kalmali çünkü sonradan girdiginde daha etkili oluyor.

İşe pek yaramayan bi oyuncu ya taazminat ödenmek istemiyosa da sözleşmesi yenilenmez ki daha fazla zarar edilmesin.

sabri oynar, galatasarayda oynar ama surekli oynayamiyor. bu bir gercek, asil mevki sag acik/orta saha oldugunu hepimiz biliyor.

sag bek icin yeterince pozisyon zekasi yok ve evet orta yapmasini ve sut atmasini kac sezon oldu halen ogrenemedi. ama onun gibi kosacak oyuncular nadir. rotasyon sisteminde super bir takviye olur ama malesef ilk onbir oyuncusu degil.

Bugün yine izlmeye gelecekmiş M.City yetkilileri iyi oynasında gönderelim gitsin.

Bugün yine izlmeye gelecekmiş M.City yetkilileri iyi oynasında gönderelim gitsin.

City :D sanmam hedef büyüttüler Buffon'a 120 milyonu gözden çıkarıp sabriyi alsınlar . Ama takımları çok ruhsuz. Robinho kankaksı Adriano gibi ara versin böyle yapacaksa

Sanki bugün defansın sağında Serkan K. oynasa daha iyi olacak gibi...

Sabah 4-1 'lik ilk maçı izledim ve Sabri 'den birkez daha tırstım.:o

Serkan izlediğim kadarıyla sağ bekte şimdiye kadar hiç sırıtmadı. Neden Serkan oynamıyor çoğunlukla anlam veremiyorum. Sabri hücum oyuncusu. Özellikle rakip defansın yorulduğu anlarda ileriye salmak lazım Sabri'yi :)

Serkan izlediğim kadarıyla sağ bekte şimdiye kadar hiç sırıtmadı. Neden Serkan oynamıyor çoğunlukla anlam veremiyorum. Sabri hücum oyuncusu. Özellikle rakip defansın yorulduğu anlarda ileriye salmak lazım Sabri'yi :)

Arda veya Kewell'ı ortaya çekip Sabri'yi ileriye almak daha mantıklı olabilir.Hızı ve enerjisiyle Carlos'un başını döndürebiler.Eğer Bülent Korkmaz Lincoln'ü oynatmamakta kararlıysa böyle yapmasında fayda var.

Arda veya Kewell'ı ortaya çekip Sabri'yi ileriye almak daha mantıklı olabilir.Hızı ve enerjisiyle Carlos'un başını döndürebiler.Eğer Bülent Korkmaz Lincoln'ü oynatmamakta kararlıysa böyle yapmasında fayda var.

Kewell Sabri sağ kanatta oynasınlar kimseye zararları olmaz hatta çok faydaları dokunabilir. Arda da sol da kalsın işte, arkasında da Hakan Balta oynarsa çok iyi anlaşıyorlar zaten.

Orta alan kuvvetli Mehmet Topal(Barış) Ayhan ikilisi geçit vermez eminim.

Mantıksız olur o Lincoln oynar kanatlarımızda en mükemmel haliyle Arda ve Kewell olarak kalır(Umarım). Sabriyi sağ açıka çekip tekrar oraya alıştırılması olayı Fener maçında olmasın.

Dengesiz bir futbolcu yetenekleri kısıtlı iyi orta açamıyor ama bazende iyi top oynuyor

Sağı solu belli olmaz bunun.

Sene sonunda postalasakta kurtulsak bundan.

Ama ben yine adım gibi eminim ki, bu adamı takımdan postalamayacak ve oyunda tutacaklar.

Arda,Kewell,Baros gibi isimlerle aynı takımda oynuyor bu adam. Yazık !

Uğur Uçar'ımız dönsede kurtulsak şundan.

Yedeklerde kalsın, takımda bulunsun derseniz eğer, eyvallah derim. Ozaman işe yarar işte

Valla sabriyi sevenlerdenim..ama biraz şımarık gibi hangi takımda oynadığını bilmiyormuş gibi hareketler yapıyor..

Hakem olsam ilk yariyi bitirmeden Sabri'yi atardim. Futboldan baska her seyi yapti sahada : provokatörlük, fauller, hakeme itiraz.

Futbolu çirkinleştiriyorsun resmen ya.Lugano ve Emre gibi adamlarla aynı kefeye koyduruyorsun kendini.

Bu maç az azını kapalı tutsan özellikle Emre üstüne yürüdünde aklını kullansa onu oyundan attırırdın ama yokk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt