#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri git git. Git Sabri git. Git git Sabri.

Ben dalga geçmiyorum direk sövüyorum.Ne zaman oynasa veya oyuna girse nasıl bir cunüptürki gol yiyoruz ya da yeniliyoruz.

Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsa bir kişi, hele ki bu takımın kaptanlığını yapıyorsa hareketleriyle, azmiyle bu lafların önüne geçmelidir. Size başka bir isim vereyim ozaman. Hakan Balta. Açın başlığını okuyun geçen sene, bu senenin başlarında neler söylemişiz Hakan Balta hakkında. Kimler nasıl dalga geçmişler. Peki bu sezon ilerlemeye başladıktan sonra kimse dalga geçebiliyor mu Hakan Balta' yla. Hayır! Niçin? Çünkü Hakan Balta bu lafları duymamak için çaba sarfediyor, çalışıyor ve performansını yukarılara taşımak için kalitesini arttırıyor. Fatih Terim gibi bir imparatorun yanında geçen seneki kötü oyunundan daha kötüye gidersen insanlar seninle dalga geçerler kimse kusura bakmasın. Kişiliğine laf söylemem ama oyununa laf söylerim.

Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsa bir kişi, hele ki bu takımın kaptanlığını yapıyorsa hareketleriyle, azmiyle bu lafların önüne geçmelidir. Size başka bir isim vereyim ozaman. Hakan Balta. Açın başlığını okuyun geçen sene, bu senenin başlarında neler söylemişiz Hakan Balta hakkında. Kimler nasıl dalga geçmişler. Peki bu sezon ilerlemeye başladıktan sonra kimse dalga geçebiliyor mu Hakan Balta' yla. Hayır! Niçin? Çünkü Hakan Balta bu lafları duymamak için çaba sarfediyor, çalışıyor ve performansını yukarılara taşımak için kalitesini arttırıyor. Fatih Terim gibi bir imparatorun yanında geçen seneki kötü oyunundan daha kötüye gidersen insanlar seninle dalga geçerler kimse kusura bakmasın. Kişiliğine laf söylemem ama oyununa laf söylerim.

Balta eleştirildi. Acımasızca eleştirildi, seviyeli eleştirildi, doğru eleştirildi, yanlış eleştirildi. Ama Sabri gibi her gün itin g.tüne sokulduğu resimleri internette en çok tıklanan resimler olmadı. Fotomaç gibi şeref yoksunu da olsa en çok satan spor gazetelerinden birinin internet sitesinde "bu kareler rekor kırıyor" isimli galeride hiçbir resim Hakan Balta'yla dalga geçilen resim değildi.

Balta ile Sabri çok farklı bu konuda abi.

Sabri en azından ilk 18'de kalmayı hak ediyor.

O kadarda acımasız olmaya gerek yok.

dalga geciliyorsa internette geciliyor. tv karşısında sabriyle dalga gecen adam görmedim. ozaman internette bunlara bakmıcak kendi elinde olan bişey. hoşuna gitmiyorsa oralara girmez olur biter. diyorsunki iyi ortalar yapıyordu. be şu zamana kadar cok iyi ortalar yaptıgı mac pek hatırlamıyorum. sivas macı benim icin bardagın taştıgı son nokta oldu. sabri yüzünden ona bakrsan iş yerinde benlede dalga geciliyor. benimde psikolojim bozuldu sabri yüzünden.

Zamanında iyi ortalar yaptığını söylemedim, iyi oynadığını söyledim. Orta sahada iyiydi.

HEBERLER adlı programda iyi dalga geçiliyor. Bi de internet herkesin kullandığı bişey. Fotomaç'ın sitesinde "bu kareler rekor kırıyor" adlı galeride Sabri'den başka bişey yok. Sabri "bakayım benim hakkımda bişey var mı" diye Fotomaç'ı açsa onu görecek. Yani Sabri internette haber okurken, e-mail falan atarken illa ki denk gelir kendisiyle dalga geçilen herhangi bişeye.

İşte abi, senle Sabri üzerinden dalga geçiliyor, senin psikolojin bozuluyor. Ben de bunu diyorum. Onu bile kaldıramamışsın işte. Sabri'yle direk olarak dalga geçiliyor. Kafayı yemesi lazım adamın şu ana kadar.

herkesi mutlu etmek icin sezon sonu sabri ayrilmali, bu net, baska turlu bu cileden kurtulmanin yolu yok, nasil kazim dan kurtulduk allaha sukur, sira geldi sabri ye ve ondan sonra kalan servet var. bunlar yillarca bize cektirdiler yeter artik, burasi koy takimi degil, zorunlumuyuz bunlarla yola cikmaya? hayir, sezon sonu bye bye olur biter herkes rahatlar...

Balta eleştirildi. Acımasızca eleştirildi, seviyeli eleştirildi, doğru eleştirildi, yanlış eleştirildi. Ama Sabri gibi her gün itin g.tüne sokulduğu resimleri internette en çok tıklanan resimler olmadı. Fotomaç gibi şeref yoksunu da olsa en çok satan spor gazetelerinden birinin internet sitesinde "bu kareler rekor kırıyor" isimli galeride hiçbir resim Hakan Balta'yla dalga geçilen resim değildi.

Balta ile Sabri çok farklı bu konuda abi.

Talha ben basından falan bahsetmiyorum. Taraftarlardan bahsediyorum. Söylediğin gazelerin veya internet sitelerinin hiç birisini takip etmediğim için neler yaptıklarını bilmiyorum. Ama sözümün özeti şu. İnsan kendisiyle dalga geçtirtmeyecek. Sen benimle dalga geçiyorsan, ben ya orada olmayacağım ya da senin benimle dalga geçmemen için elimden gelen ne varsa yapacağım. Tipimle falan dalga geçersen ona birşey yapamam Allah' ın yarattığı şeyle dalga geçmek senin ayıbın olur zaten. :)

Sabri en azından ilk 18'de kalmayı hak ediyor.

O kadarda acımasız olmaya gerek yok.

18de kalmayı Sabri hak etmiyor, altyapıdan bi çocuk koy Sabri'nin gösterdiği performansı gösterir ve o hakeder asıl 18'de kalmayı...

Talha ben basından falan bahsetmiyorum. Taraftarlardan bahsediyorum. Söylediğin gazelerin veya internet sitelerinin hiç birisini takip etmediğim için neler yaptıklarını bilmiyorum. Ama sözümün özeti şu. İnsan kendisiyle dalga geçtirtmeyecek. Sen benimle dalga geçiyorsan, ben ya orada olmayacağım ya da senin benimle dalga geçmemen için elimden gelen ne varsa yapacağım. Tipimle falan dalga geçersen ona birşey yapamam Allah' ın yarattığı şeyle dalga geçmek senin ayıbın olur zaten. :)

Anlıyorum reis. Ama Sabri ilk çıktığı zamanlar gerçekten çok iyiydi. Maçları net olarak hatırlamasam da performansını çok net hatırlıyorum. Sebebi de şu: Asıl mevkisinde oynuyordu. Bu adamın asıl mevkisi sağ açıktı, beke geçince olan yeteneği de köreldi.

Zamanında iyi ortalar yaptığını söylemedim, iyi oynadığını söyledim. Orta sahada iyiydi.

HEBERLER adlı programda iyi dalga geçiliyor. Bi de internet herkesin kullandığı bişey. Fotomaç'ın sitesinde "bu kareler rekor kırıyor" adlı galeride Sabri'den başka bişey yok. Sabri "bakayım benim hakkımda bişey var mı" diye Fotomaç'ı açsa onu görecek. Yani Sabri internette haber okurken, e-mail falan atarken illa ki denk gelir kendisiyle dalga geçilen herhangi bişeye.

İşte abi, senle Sabri üzerinden dalga geçiliyor, senin psikolojin bozuluyor. Ben de bunu diyorum. Onu bile kaldıramamışsın işte. Sabri'yle direk olarak dalga geçiliyor. Kafayı yemesi lazım adamın şu ana kadar.

talhacım ben sabriyle dalga geciliyor diye psikoljim bozulmuyorki. sabri üzerinden armasına aşık oldugum takımla dalga gecilmesinden rahatsız oluyorum. sabri bu işten milyon eurolar alıp kendini rahatlatıyor. eger dalga gecilmek istemiyorsa böyle sacma sapan hatalar yapıp her macta skora ters etki etmicek. bir futbolcu şimdiye kadar pozisyon almasını bilmezmi. sivas macında aldıgı pozisyona bakınca delleniyorum. tamam sivas macında ilk 40 DAKİKA HARİC iyi oynamadık. selcuk aydın dışında iyi oynayan oyuncumuzda olmadı ama daha girer girmez sen o hatayı yapıyorsan senle dalga gecerler.

kisaca: Sabri maximum fail...

Yeter yahu sıktınız artık. Anladık Sabri'den bir halt olmazda bu kadar da yerin dibine sokmayın şu adamı, berbat performans gösterdiğinin o da farkındadır ve o sizden daha fazla üzülüyordur merak etmeyin ki muhtemelen de sezon sonunda falan ayrılır takımdan ama burada dalga geçen adamların amacını anlayamıyorum dalga geçiyorsunuzda ne oluyor, ne elde ediyorsunuz?

Sabri bu takımda ilk 18 e giremez çünkü yedek oturduğu zaman performansı acayip düşen bir oyuncu,aynı servet gibi.Bu adamı öyle gerektiği zaman oyuna alıp katkı vermesini bekleyemezsin.İlk 11 de sürekli oynayacak ki anca o zaman iyi bir performans versin.O yüzden sabri eğer bu takımda ilk 11 oynamayacaksa ki öyle görünüyor bu yüzden yolların sezon sonunda ayrılması gerekiyor.

Sabri bu takımda ilk 18 e giremez çünkü yedek oturduğu zaman performansı acayip düşen bir oyuncu,aynı servet gibi.Bu adamı öyle gerektiği zaman oyuna alıp katkı vermesini bekleyemezsin.İlk 11 de sürekli oynayacak ki anca o zaman iyi bir performans versin.O yüzden sabri eğer bu takımda ilk 11 oynamayacaksa ki öyle görünüyor bu yüzden yolların sezon sonunda ayrılması gerekiyor.

Oyuna alıp sağ açık veya oyun kurucu olarak oynatırsan tabi ki performansı fln olmaz. Bu adam sağ bek başladığı her maçı ortalamanın üstünde tamamlamıştır.

Ama artık sıkıldım Sabri'yi savunmaktan çünkü maçı özetlerden takip eden ve bir kişinin Sabri'yi hedef göstermesiyle 1 ay gaza gelen taraftara ne anlatsan boş.

Gökhan Gönül zaaa xD'ye devam edin. Bu ölüm sana değil Oğuzhan

Yahu Sabri ile dalga geçenler var diyenler oluyor Sabri herşeyden önce kendiyle dalga geçiyor girin yazın youtube'a Sabri idman diye bize ne kızıyorsunuz adam sırıta sırıta kendiyle dalga geçiyor.

Birde çok eleştiri alıyormuşta intihar edermiş diyenler var yahu adam yıllık 1.3 milyon € alıyor biz direk köprüden atlayalım o zaman.

Meğer Wembley'de oynamalıymış Türkiyede değil.

Oyuna alıp sağ açık veya oyun kurucu olarak oynatırsan tabi ki performansı fln olmaz. Bu adam sağ bek başladığı her maçı ortalamanın üstünde tamamlamıştır.

Ama artık sıkıldım Sabri'yi savunmaktan çünkü maçı özetlerden takip eden ve bir kişinin Sabri'yi hedef göstermesiyle 1 ay gaza gelen taraftara ne anlatsan boş.

Gökhan Gönül zaaa xD'ye devam edin. Bu ölüm sana değil Oğuzhan

en başta şunu demek isterim ki son 3 sezonu evimde ondan önceki 3 sezonuda dışarda ki mekanlarda olmak üzere,son 6 yılda izlemediğim maç sayısı 10dan fazla değildir.sabri sarıoğlu mevkisi tam belli olmayan bir oyuncudur esasen.altyapıdan çıktığında yeni emre denen bir oyuncudur,emre belözoğlunun yeteneklerinin yarısını barındırmamasına rağmen.çok hızlıdır evet sprinter bi adam.fakat...hiçbir zaman mükemmel olamadı.bizim devşirme sağ beklerle yıllarımızı geçirmemiz sonucunda sağ bek oldu.cihandanda kat kat iyiydi.çağdaş futbolda sağ bekten beklediğimiz bindirme hız çabukluk özelliklerini bünyesinde barındırırken,defansa dair hiçbir şeyi bu yıllar içinde barındıramadı.adam savunma yetisi olan bir adam değil çünkü.ama şu da malesef gerçek ki,hücumda oyunun kaderini değiştirecek yetenek ve yaratıcılığada hiçbir zaman sahip olamadı...

işin en kritik noktası da şu ki,sabri geçen yıl ve bu yıl,bu 2 yıldan önceki performansını da aratır duruma geldi.inanılmaz saçma hareketlerle yıktı geçti yani.şu sivas maçında bile 45te oyuna girip herşeyi mahvetti.yenen golde bariz hatası var.yaptığı bindirmelerin sonucu yok,bir oyuncu 10 yılda orta atmayı öğrenemezse zaten nasıl iyi bir sağ bek olabilirki..hayır ileri çıkmasın diycem ama savunması hücumundan kötü.o nedenle işin özü kimse kimseyi kandırmasın sabri bu takımın oyuncusu değildir.

Nerede ''gökhan gönül zaaaaxD'''ciler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt