Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsa bir kişi, hele ki bu takımın kaptanlığını yapıyorsa hareketleriyle, azmiyle bu lafların önüne geçmelidir. Size başka bir isim vereyim ozaman. Hakan Balta. Açın başlığını okuyun geçen sene, bu senenin başlarında neler söylemişiz Hakan Balta hakkında. Kimler nasıl dalga geçmişler. Peki bu sezon ilerlemeye başladıktan sonra kimse dalga geçebiliyor mu Hakan Balta' yla. Hayır! Niçin? Çünkü Hakan Balta bu lafları duymamak için çaba sarfediyor, çalışıyor ve performansını yukarılara taşımak için kalitesini arttırıyor. Fatih Terim gibi bir imparatorun yanında geçen seneki kötü oyunundan daha kötüye gidersen insanlar seninle dalga geçerler kimse kusura bakmasın. Kişiliğine laf söylemem ama oyununa laf söylerim.
dalga geciliyorsa internette geciliyor. tv karşısında sabriyle dalga gecen adam görmedim. ozaman internette bunlara bakmıcak kendi elinde olan bişey. hoşuna gitmiyorsa oralara girmez olur biter. diyorsunki iyi ortalar yapıyordu. be şu zamana kadar cok iyi ortalar yaptıgı mac pek hatırlamıyorum. sivas macı benim icin bardagın taştıgı son nokta oldu. sabri yüzünden ona bakrsan iş yerinde benlede dalga geciliyor. benimde psikolojim bozuldu sabri yüzünden.
Sabri en azından ilk 18'de kalmayı hak ediyor.
O kadarda acımasız olmaya gerek yok.
Balta eleştirildi. Acımasızca eleştirildi, seviyeli eleştirildi, doğru eleştirildi, yanlış eleştirildi. Ama Sabri gibi her gün itin g.tüne sokulduğu resimleri internette en çok tıklanan resimler olmadı. Fotomaç gibi şeref yoksunu da olsa en çok satan spor gazetelerinden birinin internet sitesinde "bu kareler rekor kırıyor" isimli galeride hiçbir resim Hakan Balta'yla dalga geçilen resim değildi.
Balta ile Sabri çok farklı bu konuda abi.
Talha ben basından falan bahsetmiyorum. Taraftarlardan bahsediyorum. Söylediğin gazelerin veya internet sitelerinin hiç birisini takip etmediğim için neler yaptıklarını bilmiyorum. Ama sözümün özeti şu. İnsan kendisiyle dalga geçtirtmeyecek. Sen benimle dalga geçiyorsan, ben ya orada olmayacağım ya da senin benimle dalga geçmemen için elimden gelen ne varsa yapacağım. Tipimle falan dalga geçersen ona birşey yapamam Allah' ın yarattığı şeyle dalga geçmek senin ayıbın olur zaten.![]()
Zamanında iyi ortalar yaptığını söylemedim, iyi oynadığını söyledim. Orta sahada iyiydi.
HEBERLER adlı programda iyi dalga geçiliyor. Bi de internet herkesin kullandığı bişey. Fotomaç'ın sitesinde "bu kareler rekor kırıyor" adlı galeride Sabri'den başka bişey yok. Sabri "bakayım benim hakkımda bişey var mı" diye Fotomaç'ı açsa onu görecek. Yani Sabri internette haber okurken, e-mail falan atarken illa ki denk gelir kendisiyle dalga geçilen herhangi bişeye.
İşte abi, senle Sabri üzerinden dalga geçiliyor, senin psikolojin bozuluyor. Ben de bunu diyorum. Onu bile kaldıramamışsın işte. Sabri'yle direk olarak dalga geçiliyor. Kafayı yemesi lazım adamın şu ana kadar.
Sabri bu takımda ilk 18 e giremez çünkü yedek oturduğu zaman performansı acayip düşen bir oyuncu,aynı servet gibi.Bu adamı öyle gerektiği zaman oyuna alıp katkı vermesini bekleyemezsin.İlk 11 de sürekli oynayacak ki anca o zaman iyi bir performans versin.O yüzden sabri eğer bu takımda ilk 11 oynamayacaksa ki öyle görünüyor bu yüzden yolların sezon sonunda ayrılması gerekiyor.
Oyuna alıp sağ açık veya oyun kurucu olarak oynatırsan tabi ki performansı fln olmaz. Bu adam sağ bek başladığı her maçı ortalamanın üstünde tamamlamıştır.
Ama artık sıkıldım Sabri'yi savunmaktan çünkü maçı özetlerden takip eden ve bir kişinin Sabri'yi hedef göstermesiyle 1 ay gaza gelen taraftara ne anlatsan boş.
Gökhan Gönül zaaa xD'ye devam edin. Bu ölüm sana değil Oğuzhan