#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eboue3211.jpg

üşüyoruz hatta donuyoruz

Ayağı biraz top yapan her dandik adam bunu maymuna çeviriyor zaten.

Bunun kadar ezik bir bek yok dünyada. Nerede beyinsiz adamlar varsa bizim altyapıya sokuyorlar herhalde. Altyapının özetidir bu kazma herif.

Işte ancak tesadüfen 10-15 yılda bir Arda gibi birisi çıkar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şimdi sözleşmesi otomatik olarak uzaması neredeyse garanti ama sene sonunda her şekilde kovulmalı. Tabi adam sözleşmeyi feshetmek için para ister ne de olsa Galatasaray'ın çocuğu.

Galatasaray'ın her hafta puan kaybetmesine neden olan,bununla da yetinmeyip Galatasaray'ı soyup karUn kadar zengin olan,tüm Galatasaray taraftarının ömrünü,futbol zevkini çaldin

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 kupalı bir futbol dahisi Galatasaray'ın hafıza kartı demişti. Bize bir söz söylemek düşmez bunun üzerine.

Konjüktürde bir civatasın Sabri.. Fazlan yok eksiğin çok..

2003 yılında bir maça sonradan girmişti yeni hagi diye lanse edilmişti sanırım maçı aradım bulamadım hangi maçtı hatırlamıyorum da bu manşette unutulmazdır

37620_20100903204832.jpg

Çok samimiyim, acı ama gerçek ölse bir gram üzülmem. Gençliğimi yedi bu yeteneksiz kazma sağ bekte 13 senedir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

harika santrafor olan gomez ve cenkli takimin sagbeki a.beck kac macta kac asist yapti

umutlu burakli takimin sagbeki sovulen sabri kac macta kac asist yapti bide oyle bakalim arklar

Sabri Sarıoğlu: "Twitter olunca insanlar daha cesaretli oluyor, benim rahatsız olacağımı düşünüyorlar. Olmuyorum"

Sabri Sarıoğlu: Benim futbolumu her seferinde eleştirenlerin futbolu bilmediklerini düşünüyorum.

Sabri Sarıoğlu: "Twitter olunca insanlar daha cesaretli oluyor, benim rahatsız olacağımı düşünüyorlar. Olmuyorum"

Sabri Sarıoğlu: Benim futbolumu her seferinde eleştirenlerin futbolu bilmediklerini düşünüyorum.

Bundan başka türlü açıklama bekleyen mi var?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt