#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane gol pasi atti degilmi? Ne güzel. Peeeeeeki

4x Chedjou bunu kurtardi
bi kac kez rakibin kazmaligi bunu kurtardi
Muslera 1-2 kurtardi

ulan bu herif ne is yapar ?

Bu adamı neden ıslıkladık anlamadım..

Tamam sözleşmesinin otomatik uzama maddesini feshettik ve seneye büyük ihtimalle gidecek eyvallah.. lakin bugün neyin tepkisiydi maç oynanırken..

Sabri'yi savunmuyorum ama daha fazla sövülmesi gereken zamanlarda tepkisizdi taraftar..

35 yaşındaki bir Galatasaraylı'nın

çocukluğunu hayrettin
gençliğini BAM
30 lu yaşlarını da sabri umut mikti.

Adamlar hiç mi gün yüzü görmesin.

ıslıklasınlar.Defolsun gitsin sabri umut.kapasitesizler.

Yalnız düzgün konuşursak kan çıkmasın...

804389.png

35 yaşındaki bir Galatasaraylı'nın

çocukluğunu hayrettin
gençliğini BAM
30 lu yaşlarını da sabri umut mikti.

Adamlar hiç mi gün yüzü görmesin.

ıslıklasınlar.Defolsun gitsin sabri umut.kapasitesizler.

Yahu gitsin zaten :) yemişim sabri ve umut'u.. ama taraftar bariz gerizekalı bir tepki verdi bugün..

Yönetimin sözleşme şartlarını değiştirmesini mi beklemiş o dahi taraftarlar.. beyin yok yemin ediyorum..

Bugüne kadar sabri 1000 kere ıslıklanmalıydı.. bugün ıslıklamanın manası ne? Yönetim zaten kalemini kırmış.. belli yani postalıyoruz.. gidecek yani zaten..

Maç sırasında sahadaki oyunculardan birinin psikolojisini bozmak takıma yarayacak hareket değil ki..

Yönetim zaten vurmuş tekmeyi, taraftar düşene de bir tekme biz atalım diyor resmen.. saçma sapan bi tepki..

Sözleşmesinin uzatıldığı gün tepki gösterirsin anlarım.. o gün ıslıklamayıp gönderileceği belli olduğu gün ıslıklayan taraftar gitsin kendini kontrol ettirsin..

Sen kimsin lan da o bakisi atiyorsun taraftara zibidi herif.

Senin gibi evlatlar yüzünden geliyor hersey basimiza, tez zamanda defolup gitmen dilegiyle.

13 senedir sülük gibi yapistin, gencligimi yedin lan gencligimi Allahin cezasi.

Karşıma geçseler önlerini iliklerler dediklerine gider yaptı Sabri Reis..

Kime ?? ultraslan a .... :)))))))))

Yalnız ultrAslana onu yaparak bildiğin başına geleceklere davetiye çıkardı resmen. Bundan sonrası şenlikli olacak :D

Acaba asistten sonra bizim skor taraftarı ıslıklamayı bırakır mı ki diye düşündümde bırakmadılar sağolsunlar

Yahu gitsin zaten :) yemişim sabri ve umut'u.. ama taraftar bariz gerizekalı bir tepki verdi bugün..

Yönetimin sözleşme şartlarını değiştirmesini mi beklemiş o dahi taraftarlar.. beyin yok yemin ediyorum..

Bugüne kadar sabri 1000 kere ıslıklanmalıydı.. bugün ıslıklamanın manası ne? Yönetim zaten kalemini kırmış.. belli yani postalıyoruz.. gidecek yani zaten..

Maç sırasında sahadaki oyunculardan birinin psikolojisini bozmak takıma yarayacak hareket değil ki..

Yönetim zaten vurmuş tekmeyi, taraftar düşene de bir tekme biz atalım diyor resmen.. saçma sapan bi tepki..

Sözleşmesinin uzatıldığı gün tepki gösterirsin anlarım.. o gün ıslıklamayıp gönderileceği belli olduğu gün ıslıklayan taraftar gitsin kendini kontrol ettirsin..

Yönetim kararından döner falan diye,taraftar işini garantiye alıyo :D

Eşşeğini sağlam kazığa bağlıyo yani.Mantıklı :D

Sozlesme uzatma opsiyonunun iptal oldugunu yeni okudum. Bilmem farkinda misiniz ama taraftardan resmen tirsmaya basladi yonetim. Taraftara sirin gorunerek koltuklarini saglama almaya calisiyorlar.

Once taraftarin uyuz oldugu Umut'u evladi diye taraftara karsi savunan Dengeoglu kovuldu. Ardindan Sabri'nin sacma uzatma opsiyonu fesih edildi. Bunlar tesaduf degil.

Bence bu islerin altinda genc yoneticilerin parmagi var (Fatih Isbecer).

Sen nasil bir itici herifsin, naptin s.ligi finalinde gol atti sanki atar yapiyor

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çıkıp aslanlar gibi oyna gol at attır haket yine sözleşme uzatılsın.
Ben isimlere takılmıyorum katkı versin haketsin parasını alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt