56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Millet rock'tan bıkmış.

Son 2 yarışmadır şampiyon olan şarkılar bunu gösteriyor.

Acilen Ozan abi'nin yarışmaya kazandırılması şart.

Aslında bizim Teknik Ekip yapar, halleder o işi. Yapmalı yani, adı üzerinde Teknik Ekip.:D

GT-I9300 Tapatalk
Teknik Ekipmanların avatarlar üzerinde bir yaptırımı yok hocam :asd22: Sadece ve sadece adminler yapabilir o işi :)

Yok yahu... Onun kendine hayrı yok :D
Benim avatarlar üzerinde bir yetkim yok lakin olsa da sana hayrım dokunmazdı emin ol :D Hatta tam tersi avatarını disable ederdim ve bu kadarını da bulamazdın :D

Ken'i hiç sevmem, küçükken az ağzını burnunu kırmadım Ryu ile...
Sonra neymiş? Galatasaraylıyım peh :D :asd22:

Zeytinyağı başkanı konuşmuş yine arada :D Ne demiş biri tercüme etsin allasen :D

Teknik Ekipmanların avatarlar üzerinde bir yaptırımı yok hocam :asd22: Sadece ve sadece adminler yapabilir o işi :)

Benim avatarlar üzerinde bir yetkim yok lakin olsa da sana hayrım dokunmazdı emin ol :D Hatta tam tersi avatarını disable ederdim ve bu kadarını da bulamazdın :D

Sonra neymiş? Galatasaraylıyım peh :D :asd22:
Biliyorum Erman. 2 makara yapıyoruz şunun şurasında.:D

GT-I9300 Tapatalk

8589130436659-ryu-street-fighter-wallpaper-hd.jpg
Ryu artistin tekidir kasmayın işte :D

Adamın lobisi Kedi Lobisinden sonra kurulmuş, şampiyonluk sayısında geride, şarkı çalacak kadar elleri uzun, şike, teşvik ne ararsan var, hala Galatasaray biziz diyor utanmadan :D

A Time For Us, Dream On ile katıldığımı hatırlatırım. :D

İkisi de 5. oldu burada.

Time For Us sevdiğim bir şarkıydı ama Ali ağabey dışında doğru düzgün kimseden puan alamamıştım. Ve orta altı bir derece ile bitirmişti orada.

Yani şarkı alışverişi oluyor Arda Ağabey. :D

Yalnız Gürsel Tekin durduk yere böyle bir şey söylemez, söylememesi gerekir. Altı boş ise partiye zarar verir bu söylem... Hele hele seçimlere bu kadar az kalmışken bunu yapmaz diye düşünüyorum. Aklıma iki seçenek geliyor, ya çok güvendikleri birinden istihbarat aldılar, ya da savaş istemeyen bir kesim (Devlet içinde) olası savaşı engellemek için bunu sızdırdı. Enteresan bir şey hakikaten, bakalım yarın ne konuşulacak...

3. seçenek ise Gürsel Tekinin sapıtması.

Edit:Buraya niye yazdıysam bunu :D

Son düzenleme:

İkisi de 5. oldu burada.

Time For Us sevdiğim bir şarkıydı ama Ali ağabey dışında doğru düzgün kimseden puan alamamıştım. Ve orta altı bir derece ile bitirmişti orada.

Bir süre ilişme kardeşim bırak :D Üst üste 3 kere BPL şampiyonluğu çok dokundu öyle böyle değil :D Travmayı atlatabilmeleri için zaman gerekiyor :asd22:

İkisi de 5. oldu burada.

Hele sen hiç konuşma Serkan' ın şampiyon şarkısını yürütmüşsün, sonradan farkettim :D

Yalnız Gürsel Tekin durduk yere böyle bir şey söylemez, söylememesi gerekir. Altı boş ise partiye zarar verir bu söylem... Hele hele seçimlere bu kadar az kalmışken bunu yapmaz diye düşünüyorum. Aklıma iki seçenek geliyor, ya çok güvendikleri birinden istihbarat aldılar, ya da savaş istemeyen bir kesim (Devlet içinde) olası savaşı engellemek için bunu sızdırdı. Enteresan bir şey hakikaten, bakalım yarın ne konuşulacak...

Her istihbarat doğru çıkmaz zaten. Ayrıca böyle bir devlet sırrı deşifre edilirse zaten uygulanmaz. Bu arada seçim öncesi bir savaş bence asla çıkarmaz Türkiye. Ayrıca bu AKP tarafından kullanılan bir seçim yatırımıda olabilir. Suriye' lilerden oy kapma savaşı olabilir bence.

GT-I9300 Tapatalk

3. seçenek ise Gürsel Tekinin sapıtması.

Onu bunu bilmem ama en ufak bir gerçeklik payı varsa ortalık karışır :red:

Saat yine ayarı kaçırmış. Cümleten İyi geceler, iyi sabahlar.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt