Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik Ekipmanların avatarlar üzerinde bir yaptırımı yok hocam :asd22: Sadece ve sadece adminler yapabilir o işiAslında bizim Teknik Ekip yapar, halleder o işi. Yapmalı yani, adı üzerinde Teknik Ekip.
GT-I9300 Tapatalk
Benim avatarlar üzerinde bir yetkim yok lakin olsa da sana hayrım dokunmazdı emin olYok yahu... Onun kendine hayrı yok![]()
Sonra neymiş? Galatasaraylıyım pehKen'i hiç sevmem, küçükken az ağzını burnunu kırmadım Ryu ile...
Biliyorum Erman. 2 makara yapıyoruz şunun şurasında.Teknik Ekipmanların avatarlar üzerinde bir yaptırımı yok hocam :asd22: Sadece ve sadece adminler yapabilir o işi
Benim avatarlar üzerinde bir yetkim yok lakin olsa da sana hayrım dokunmazdı emin olHatta tam tersi avatarını disable ederdim ve bu kadarını da bulamazdın
Sonra neymiş? Galatasaraylıyım peh:asd22:
Ryu artistin tekidir kasmayın işte
Yok canımBiliyorum Erman. 2 makara yapıyoruz şunun şurasında.
GT-I9300 Tapatalk
İyide Ozan Rockcu zaten Can.Millet rock'tan bıkmış.
Son 2 yarışmadır şampiyon olan şarkılar bunu gösteriyor.
Acilen Ozan abi'nin yarışmaya kazandırılması şart.
Adamın lobisi Kedi Lobisinden sonra kurulmuş, şampiyonluk sayısında geride, şarkı çalacak kadar elleri uzun, şike, teşvik ne ararsan var, hala Galatasaray biziz diyor utanmadan![]()
Hımm. Olmuyormuş Mehmet. Olsa dükkan senin diyor Erman.Yok canımBiz ne yapıyoruz hocam
Benim sözlerimin gittiği yer belli
![]()
Bir süre ilişme kardeşim bırakA Time For Us, Dream On ile katıldığımı hatırlatırım.
İkisi de 5. oldu burada.
Time For Us sevdiğim bir şarkıydı ama Ali ağabey dışında doğru düzgün kimseden puan alamamıştım. Ve orta altı bir derece ile bitirmişti orada.
Yani şarkı alışverişi oluyor Arda Ağabey.![]()
İyide Ozan Rockcu zaten Can.
GT-I9300 Tapatalk
A Time For Us, Dream On ile katıldığımı hatırlatırım.
İkisi de 5. oldu burada.
Time For Us sevdiğim bir şarkıydı ama Ali ağabey dışında doğru düzgün kimseden puan alamamıştım. Ve orta altı bir derece ile bitirmişti orada.
Yani şarkı alışverişi oluyor Arda Ağabey.![]()
Her istihbarat doğru çıkmaz zaten. Ayrıca böyle bir devlet sırrı deşifre edilirse zaten uygulanmaz. Bu arada seçim öncesi bir savaş bence asla çıkarmaz Türkiye. Ayrıca bu AKP tarafından kullanılan bir seçim yatırımıda olabilir. Suriye' lilerden oy kapma savaşı olabilir bence.Yalnız Gürsel Tekin durduk yere böyle bir şey söylemez, söylememesi gerekir. Altı boş ise partiye zarar verir bu söylem... Hele hele seçimlere bu kadar az kalmışken bunu yapmaz diye düşünüyorum. Aklıma iki seçenek geliyor, ya çok güvendikleri birinden istihbarat aldılar, ya da savaş istemeyen bir kesim (Devlet içinde) olası savaşı engellemek için bunu sızdırdı. Enteresan bir şey hakikaten, bakalım yarın ne konuşulacak...
Edit:Buraya niye yazdıysam bunu![]()
Onu bunu bilmem ama en ufak bir gerçeklik payı varsa ortalık karışır :red:Yalnız Gürsel Tekin durduk yere böyle bir şey söylemez, söylememesi gerekir. Altı boş ise partiye zarar verir bu söylem... Hele hele seçimlere bu kadar az kalmışken bunu yapmaz diye düşünüyorum. Aklıma iki seçenek geliyor, ya çok güvendikleri birinden istihbarat aldılar, ya da savaş istemeyen bir kesim (Devlet içinde) olası savaşı engellemek için bunu sızdırdı. Enteresan bir şey hakikaten, bakalım yarın ne konuşulacak...
3. seçenek ise Gürsel Tekinin sapıtması.
Edit:Buraya niye yazdıysam bunu![]()
Onu bunu bilmem ama en ufak bir gerçeklik payı varsa ortalık karışır :red:
İzlemedim :red:The badabook'u nasıl bilirsin ? İzlenir mi?

57. Yarışma bu gece açılacak mı![]()
![]()