56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Yarın maç olmasaydı ben yapardım aslında bir yarışma daha. ????

GT-I9300 Tapatalk

Ya... Demek ittifak yapıyoruz öyle mi?

pgB9za.png

Bu tekliften sonra kurucu porsuk üyelerinizden Alpay'a ne cevap vermişim acaba?

mP15E8.png

İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz! ;) Hele ittifak hiç yapmaz!

Şimdilik yılın mesajı budur :D Caps aldım, 2015 Aralıkta oyumu buna vereceğim :D

Ejderler hiç bir ittifakın, koalisyonun parçası olmaz! Hedefimiz tek başına şampiyonluk. Olamıyorsak da şu olsun bu olsun diye taraf tutmaz önümüzdeki maçalra bakarız.

Ya... Demek ittifak yapıyoruz öyle mi?

pgB9za.png

Bu tekliften sonra kurucu porsuk üyelerinizden Alpay'a ne cevap vermişim acaba?

mP15E8.png

İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz! ;) Hele ittifak hiç yapmaz!
Offf off off :D Bu postu böyle ciddi ciddi kastın mı la? :oley: 6 - 12 yaş grubuna dahil yeğenim şöyle post yazsa ne yapıyorsun sen derim? :D :D

Erman Bey bunu görünce Şekip gibi intihara girişebilir ne yaptiniz aslan bey
Şekip kim la? :oley:

Erman bey atak yapmaya kalkıştı ama gördüğün gibi şu anda nakavt.
Ulan iki dakika dışarı çıktık geldik bizim traşlı yine meydanı boş bulmuş sallıyor :2aloh1:

Velhasıl kelam gördüğünüz üzere rakip lobilerin başkanları üst üste 3. BPL şampiyonluğunu kaldıramayıp ruh sağlıklarını yitirmiş durumdalar :D :D Yoksa bu kadar şuursuzca post atabilecek karakterlerde insanlar olmadıklarını biliyoruz :asd22: Bu vesile ile kendilerine acil şifalar ve bol ittifaklı günler diliyoruz :D

Erman Türker tabi, tabi 32'lik koca adam blender gibi ortalığı karıştırınca sorun yok, biz kapağı takınca çocukca post, öyle mi? :) Bundan sonra şahsım ve lobim hakkında yazdığın mesajlar yok hükmündedir. Gidin önce kendi pisliğinizi temizleyin.

Erman bırak dağınık kalsın kardeşim :D

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış :asd:

Kardeşim tamam ara ara çetin kavgalar ediyoruz ama seni çok fazla olmasa da severim, bu sebeple sana şu kitabı önereceğim Algı Yönetimi - Bilal Karabulut - %24 indirimli : Kitap | idefix.com
Çok fazla olmasa da severim ne demek kardeşim? :D Ya seversin ya sevmezsin :asd22: Şaka maka avatar yakıyor yine :crushed: Çok mu arıyorsun şu avatarları anlamıyorum ki :D

Cidden beceremiyorsun bu işi... İki gündür, Andorra'ya döndün. Durum o kadar vahim ki bunun farkında bile değilsin
Bırakın bu beylik lafları artık sökmüyor :D Bir kere de porsuk şampiyonluğu sonrası çamura yatmayınız efenim :P

Yarışma açan bir yiğit yok mu şimdi saat daha erken aslında :D

Geri
Üst Alt