Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Ejderler'e karşı bir girişim mi var?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ejderler'e karşı bir girişim mi var?!

Erman bey atak yapmaya kalkıştı ama gördüğün gibi şu anda nakavt.
Bu arada 27 olmuşsun Ömer. Tebrikler. Nice senelere.![]()
Birleşme ile şikeyi aynı gören bir güruh ile konuşacak bir şey de yok demektir.![]()
Ya... Demek ittifak yapıyoruz öyle mi?
![]()
Bu tekliften sonra kurucu porsuk üyelerinizden Alpay'a ne cevap vermişim acaba?
![]()
İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz!Hele ittifak hiç yapmaz!
Erman bey ittifak yapmakla suçluyordu bizi. Okuman yazman yok mu?![]()
Yarın maç olmasaydı ben yapardım aslında bir yarışma daha.
GT-I9300 Tapatalk
Offf off offYa... Demek ittifak yapıyoruz öyle mi?
![]()
Bu tekliften sonra kurucu porsuk üyelerinizden Alpay'a ne cevap vermişim acaba?
![]()
İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz!Hele ittifak hiç yapmaz!
Şekip kim la?Erman Bey bunu görünce Şekip gibi intihara girişebilir ne yaptiniz aslan bey
Ulan iki dakika dışarı çıktık geldik bizim traşlı yine meydanı boş bulmuş sallıyor :2aloh1:Erman bey atak yapmaya kalkıştı ama gördüğün gibi şu anda nakavt.

Bunu mu diyordunŞekip kim la?ley:
![]()

Bunu mu diyordunYaşıyor mu bu hala?
![]()
Çok fazla olmasa da severim ne demek kardeşim?Kardeşim tamam ara ara çetin kavgalar ediyoruz ama seni çok fazla olmasa da severim, bu sebeple sana şu kitabı önereceğim Algı Yönetimi - Bilal Karabulut - %24 indirimli : Kitap | idefix.com
Bırakın bu beylik lafları artık sökmüyorCidden beceremiyorsun bu işi... İki gündür, Andorra'ya döndün. Durum o kadar vahim ki bunun farkında bile değilsin
O kadar istiyorsan sen açsana kardeşimYarışma açan bir yiğit yok mu şimdi saat daha erken aslında![]()
Ağabey ben yarışmak istiyorum ama nasıl olacakO kadar istiyorsan sen açsana kardeşim![]()