56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Yarın ligde puan farkını 3'e 4'e çıkarıyoruz ne yarışması :o

Yarışmayalım beyler. :D

Bu bağımlılığımızı el birliği ile yenmemiz lazım. Açılsa ilk ben yazdırırım biliyorsunuz ama bir bağımlının not defterinden yazıyorum bunu. :D

Bu bağımlılığımızı el birliği ile yenmemiz lazım. Açılsa ilk ben yazdırırım biliyorsunuz ama bir bağımlının not defterinden yazıyorum bunu. :D
Şampiyonluk ayrı bir zevkmiş daha da isteklendirdi beni :D

Bu virüsü kapmışız birkere. Yarışmadan olmaz. ☺

Olmaz ilaç sine-i sad paremize.

GT-I9300 Tapatalk

Munazaradan önce şarkı yarışması yap sevindir bizi Alpay senden bir yarışma bekliyoruz :D

Munazaradan önce şarkı yarışması yap sevindir bizi Alpay senden bir yarışma bekliyoruz :D

Hayır. :D

Ona sözüm var 2 aydır yapamıyorum. Hoş hafif bir korku yok değil organizasyon yapma deneyimim hiç yok nerede ise ama bakalım. :D

@Murat Kayanda @Tuncay Tum @Alpay Asma tebrikler.
@Ertuğrul Kaya ne oldu bilader? Lobimize karşı atıp tutuyordun. Sağ taraftasın işte. Demek ki sorun lobi değil, yanlış şarkı seçimiymiş.
Bu arada komodo ejderleri olarak sonunculuğu ısrarlar bırakmıyoruz. Güray'ın iki kez üst üste sonunculuğundan sonra şimdi de İsmail kardeşimiz yüzümüzü ak çıkardı. Ama adamın hakkı yenildi. Şarkısını piç ettiniz playlistte.
2 gündür pcyi açmıyordum yeni gördüm. sen benim yazdıklarımı ciddiye mi alıyorsun birader? ben şakasına takılıyorum bir daha yapmayız şaka falan.

Geri
Üst Alt