- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.747
- 2.868
Ona bakarsan herkes yarışmak istiyorAğabey ben yarışmak istiyorum ama nasıl olacak![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bakarsan herkes yarışmak istiyorAğabey ben yarışmak istiyorum ama nasıl olacak![]()
Benide bağımlı yaptınız bu yarışmaya ağabeyOna bakarsan herkes yarışmak istiyor![]()
Çıkaracaz ondan eminiz ama yarışmada iyi gider liderlikle diye düşünüyorumYarın ligde puan farkını 3'e 4'e çıkarıyoruz ne yarışması![]()
Yav Arda ağabey'in verdiği emanet şarkıyla bile şampiyon olamadıysan daha da zor kardeşimBenide bağımlı yaptınız bu yarışmaya ağabey![]()
AhahahhahahYarışmayalım beyler.
Bu bağımlılığımızı el birliği ile yenmemiz lazım. Açılsa ilk ben yazdırırım biliyorsunuz ama bir bağımlının not defterinden yazıyorum bunu.![]()
Şampiyonluk ayrı bir zevkmiş daha da isteklendirdi beniYarışmayalım beyler.
Bu bağımlılığımızı el birliği ile yenmemiz lazım. Açılsa ilk ben yazdırırım biliyorsunuz ama bir bağımlının not defterinden yazıyorum bunu.![]()
İyiyiz sen napıyonNapıyonuz yarışma bağımlıları![]()
İyiyiz sen napıyon![]()
Munazaradan önce şarkı yarışması yap sevindir bizi Alpay senden bir yarışma bekliyoruzYarışmayalım beyler.
Munazaradan önce şarkı yarışması yap sevindir bizi Alpay senden bir yarışma bekliyoruz![]()
Hayır Hayır Hayırla nereye kadar başkanHayır.
Ona sözüm var 2 aydır yapamıyorum. Hoş hafif bir korku yok değil organizasyon yapma deneyimim hiç yok nerede ise ama bakalım.![]()
Hayır Hayır Hayırla nereye kadar başkan![]()
![]()
Böyle gitmez başkan evet lazım bazenGittiği yere kadar usdaaa.![]()
2 gündür pcyi açmıyordum yeni gördüm. sen benim yazdıklarımı ciddiye mi alıyorsun birader? ben şakasına takılıyorum bir daha yapmayız şaka falan.@Murat Kayanda @Tuncay Tum @Alpay Asma tebrikler.
@Ertuğrul Kaya ne oldu bilader? Lobimize karşı atıp tutuyordun. Sağ taraftasın işte. Demek ki sorun lobi değil, yanlış şarkı seçimiymiş.
Bu arada komodo ejderleri olarak sonunculuğu ısrarlar bırakmıyoruz. Güray'ın iki kez üst üste sonunculuğundan sonra şimdi de İsmail kardeşimiz yüzümüzü ak çıkardı. Ama adamın hakkı yenildi. Şarkısını piç ettiniz playlistte.
2 gündür pcyi açmıyordum yeni gördüm. sen benim yazdıklarımı ciddiye mi alıyorsun birader? ben şakasına takılıyorum bir daha yapmayız şaka falan.
ne bileyim ya böyle smileysiz biraderli falan konuşunca ciddi gibi geldi bir an.Biz de şaka yapıyoruz herhalde Ertuğrul.![]()