- 26 Kasım 2012
- 179.669
- 242.315
- 5.688
Tuncay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi strateji peşinde koşan çok adam oluyor![]()
Böyle durumlarda hüsran oluyor da sonu...![]()
Çarşamba veya Perşembe demiştim kardeşim@Erman Türker abi bugün için yapabilirim demiştin. Hatırlatayım dedim.![]()
Çarşamba veya Perşembe demiştim kardeşim![]()
Veyası var onun dikkatini çekerimTamam işte. Çarşamba değil mi bugün?![]()
Veyası var onun dikkatini çekerim![]()
Normalde bugün için uygun değilim daha doğrusu bilgisayarım uygun değilSen bilirsin ama içimde garip bir hiss var. Sanki fb puan kaybedecek gibi. O yüzden bugün yaparsan efsane bir yarışma olabilir.
Yarın bu iş için pek uygun görünüyor :melek:Şampiyonlar Liginden önce patlat abi kayıtları @Erman Türker![]()
Normalde bugün için uygun değilim daha doğrusu bilgisayarım uygun değilLakin dediğin gibi şikeciler puan kaybetsin gerekirse makinaya format çeker yine yaparım
![]()
6. hissinin mi? :asd22:Tamam o zaman açabilirsin başlığı. Çünkü benim 6. hissim 10 numaradır. Yanlış çıkma ihtimali yok da, olur da yanlış çıkarsa kellesi gider.![]()
6. hissinin mi? :asd22:
Tamam o zaman açabilirsin başlığı. Çünkü benim 6. hissim 10 numaradır. Yanlış çıkma ihtimali yok da, olur da yanlış çıkarsa kellesi gider.![]()
Sen bilirsin ama içimde garip bir hiss var. Sanki fb puan kaybedecek gibi. O yüzden bugün yaparsan efsane bir yarışma olabilir.
Sen bilirsin ama içimde garip bir hiss var. Sanki fb puan kaybedecek gibi. O yüzden bugün yaparsan efsane bir yarışma olabilir.