- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Pazar günü Antalya' ya gideceğim, 2 hafta oradayım. Sanırım oradan yarışmalara katılmam mümkün olmaz.
Geldikten sonra şampiyon olurum artık
Geldikten sonra şampiyon olurum artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazar günü Antalya' ya gideceğim, 2 hafta oradayım. Sanırım oradan yarışmalara katılmam mümkün olmaz.
Geldikten sonra şampiyon olurum artık![]()
Hadi hayırlı işler hayırlı yolculuklar. Gönlünce olsun Arda herşey. İşin rast gitsin.
Meraklanma ben buraları siler süpürürüm..ley:
Su verme ağabey porsuklara![]()
Geldikten sonra şampiyon olurum artık![]()
Ben de şehir dışındayım. Burda olsaydım misafir ederdim seni Arda Bey.
Gecelere akardık, 300 500 300 500 yapardık.
Şaka bir yana şehir dışında olmasaydım mutlaka görüşmek isterdim, bir acı kahvemi içirirdim sana.
Teşekkürler Eray, fırsatım olur muydu bilmiyorum ama sevinirdim, Göynük' te olacağım.
Göynük güzel yerdir. Sanırım iş gezisi olacak. Kemer' yakın bir yer ki zaten beldesi oluyor. Kemer' e de akmayı unutma.
Şimdiden hem kolay gelsin hem de iyi tatiller.
Evet iş gezisi, her sene en az 3-4 kez gidiyorum Kemer' e ama yine de uğrayacağım![]()
Kim dedi ki öyle bir şeyi.![]()
@Alpay Asma artık sanada anlı şanlı bir yarışma yakışıyor
Arkadaş ne doktoraymış ne tezmiş yav :38573:Şu an ki stresli halimle yarışmak varken yapmam.
19 Haziran'da Doktora sonuçları açıklanacak, 1 hafta içinde de tezi hocaya gönderip o zamana kadar sunum tarihi almaya çalışacağım.
O zamana kadar sadece dinleyici olabilirim.
Kadro bile kuramıyorum ağız tadı ile düşünün.![]()