58.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan

Pazar günü Antalya' ya gideceğim, 2 hafta oradayım. Sanırım oradan yarışmalara katılmam mümkün olmaz.

Geldikten sonra şampiyon olurum artık :D

Pazar günü Antalya' ya gideceğim, 2 hafta oradayım. Sanırım oradan yarışmalara katılmam mümkün olmaz.

Hadi hayırlı işler hayırlı yolculuklar. Gönlünce olsun Arda herşey. İşin rast gitsin.

Meraklanma ben buraları siler süpürürüm.. :oley:

Ben de şehir dışındayım. Burda olsaydım misafir ederdim seni Arda Bey.

Gecelere akardık. Hazır Ukrayna' lılsr ve Ruslar akın etmişken, 300 500 300 500 yapardık.:D

Şaka bir yana şehir dışında olmasaydım mutlaka görüşmek ister, bir acı kahvemi içirirdim sana.

Son düzenleme:
Ben de şehir dışındayım. Burda olsaydım misafir ederdim seni Arda Bey.

Gecelere akardık, 300 500 300 500 yapardık.:D

Şaka bir yana şehir dışında olmasaydım mutlaka görüşmek isterdim, bir acı kahvemi içirirdim sana.

Teşekkürler Eray, fırsatım olur muydu bilmiyorum ama sevinirdim, Göynük' te olacağım.

PORSUK kardeşlerim/ağabeylerim'in düzenleyeceği bir yarışma olsun isteriz. :)

Kediler düzenlendiğinde sonuç hüsran oluyor hep. :D

Teşekkürler Eray, fırsatım olur muydu bilmiyorum ama sevinirdim, Göynük' te olacağım.

Göynük güzel yerdir. Sanırım iş gezisi olacak. Kemer' e yakın bir yer ki zaten beldesi oluyor. Kemer' e de akmayı unutma.

Şimdiden hem kolay gelsin hem de iyi tatiller.

Son düzenleme:
Göynük güzel yerdir. Sanırım iş gezisi olacak. Kemer' yakın bir yer ki zaten beldesi oluyor. Kemer' e de akmayı unutma.

Şimdiden hem kolay gelsin hem de iyi tatiller.

Evet iş gezisi, her sene en az 3-4 kez gidiyorum Kemer' e ama yine de uğrayacağım :D

59.yarışma var dediler geldik.

@Alpay Asma artık sanada anlı şanlı bir yarışma yakışıyor

Şu an ki stresli halimle yarışmak varken yapmam. :D

19 Haziran'da Doktora sonuçları açıklanacak, 1 hafta içinde de tezi hocaya gönderip o zamana kadar sunum tarihi almaya çalışacağım.

O zamana kadar sadece dinleyici olabilirim.

Kadro bile kuramıyorum ağız tadı ile düşünün. :D

Şu an ki stresli halimle yarışmak varken yapmam. :D

19 Haziran'da Doktora sonuçları açıklanacak, 1 hafta içinde de tezi hocaya gönderip o zamana kadar sunum tarihi almaya çalışacağım.

O zamana kadar sadece dinleyici olabilirim.

Kadro bile kuramıyorum ağız tadı ile düşünün. :D
Arkadaş ne doktoraymış ne tezmiş yav :38573: :D

Yarışma varsa bir şampiyonluğunuzu alırım :D

Geri
Üst Alt