Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
ahahah işte bu cok kötü olduBurak uzun süre uzak kalmak sana hiç yaramamış kardeşim.Ben yarışmada yokum.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahah işte bu cok kötü olduBurak uzun süre uzak kalmak sana hiç yaramamış kardeşim.Ben yarışmada yokum.
![]()
Yoo yaparım@Erman Türker iyi tarla eker Emrah. Önceki yarışmalarda bunu bize ispatladı. Senin için en sulak yeri bu gece ekecektir. PM' den yazışmalar gülüşmeler yapmazsın ben eminim. Ama Erman için söz veremem.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Ben de onun gibi pamuk dede olabilir miyim acaba.Abi görende 60-70 yaşındasın sanır.Ne yaşlanması. 36 yaş neki?
Duygun Yarsuvat 170 yaşında Galatasaray başkanı oldu. Sen daha yolun başındasın.
![]()
Ahahahahh@Erman Türker iyi tarla eker Emrah. Önceki yarışmalarda bunu bize ispatladı. Senin için en sulak yeri bu gece ekecektir. PM' den yazışmalar gülüşmeler yapmazsın ben eminim. Ama Erman için söz veremem.![]()
GT-I9300 Tapatalk
ahahah işte bu cok kötü olduBen Kaçıyorum o zaman :ayatollah::sad007:
Bu sözlerinden sonra o 10. 000 puanı şimdi daha iyi anlıyorum.Yoo yaparım
-Gülüşmeler-Nereye kaçıyorsun? Dışardan her türlü desteği sağlayacağım. Bu yarışmayı benim için kazanmalısın.
Not: Bu arada arkadaşlar, Burak kardeşim komodo ejderi üyesi olmuştur. Birazdan kutsal ejder yemini ederek sizleri selamlayacak. Hepimize hayırlı olsun.
Ben de onun gibi pamuk dede olabilir miyim acaba.
Yaş erkende işte bu depresif halimi bir yere bağlamam lazımdı.![]()
GT-I9300 Tapatalk
@Mehmet Arslaner Kardeşim diskalifiye olacak gibi katılmak istiyor musun?![]()
Sen Porsukların çakalısın Erman Bey Beyefendi. Porsuklara iyi kariyer yaptırdın. Ahaha helal olsun sana.AhahahahhPorsuklara herşey mübah kardeşim ne yapalım
![]()
Porsuksan şampiyonsun bizde öyle :asd22:
Uzun bi ara ve bugunki rötarımdan sonra şarkımı yolladım
Sizi 1.Olma hayaliyle görmek çok eğlenceli olacak :asd22:
-Gülüşmeler-
Depresyon yaşla, yaşlanmayla alakalı değilki sadece.Teoman Eraslan anlat abi. Gerçi sen estetik cerahi uzmanısın ama farketmez.
Aydınlat bizi.
Yav herhalde değil. Ben işi oraya sürdüm sadece. Bu arada kelle avcılığı nssıl gidiyor. Uzun zamandır döner bıçağında kan göremiyorum.Depresyon yaşla, yaşlanmayla alakalı değilki sadece.Teoman Eraslan anlat abi. Gerçi sen estetik cerahi uzmanısın ama farketmez.
Aydınlat bizi.
Yav herhalde değil. Ben işi oraya sürdüm sadece. Bu arada kelle avcılığı nssıl gidiyor. Uzun zamandır döner bıçağında kan göremiyorum.
GT-I9300 Tapatalk