59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh be yav . Kaçırmışız yarışmayı ;(

Abi görende 60-70 yaşındasın sanır. :D Ne yaşlanması. 36 yaş neki? :D Duygun Yarsuvat 170 yaşında Galatasaray başkanı oldu. Sen daha yolun başındasın. :D
Ben de onun gibi pamuk dede olabilir miyim acaba.

Yaş erkende işte bu depresif halimi bir yere bağlamam lazımdı.

GT-I9300 Tapatalk

@Erman Türker iyi tarla eker Emrah. Önceki yarışmalarda bunu bize ispatladı. Senin için en sulak yeri bu gece ekecektir. PM' den yazışmalar gülüşmeler yapmazsın ben eminim. Ama Erman için söz veremem.

GT-I9300 Tapatalk
Ahahahahh :D Porsuklara herşey mübah kardeşim ne yapalım :D :D Porsuksan şampiyonsun bizde öyle :asd22:

59. örovizyon yarışması umarım hepimiz için çok keyifli geçer arkadaşlar

ahahah işte bu cok kötü oldu:D Ben Kaçıyorum o zaman :ayatollah::sad007:

Nereye kaçıyorsun? Dışardan her türlü desteği sağlayacağım. Bu yarışmayı benim için kazanmalısın.

Not: Bu arada arkadaşlar, Burak kardeşim komodo ejderi üyesi olmuştur. Birazdan kutsal ejder yemini ederek sizleri selamlayacak. Hepimize hayırlı olsun.

Nereye kaçıyorsun? Dışardan her türlü desteği sağlayacağım. Bu yarışmayı benim için kazanmalısın.

Not: Bu arada arkadaşlar, Burak kardeşim komodo ejderi üyesi olmuştur. Birazdan kutsal ejder yemini ederek sizleri selamlayacak. Hepimize hayırlı olsun.
-Gülüşmeler-

Ben de onun gibi pamuk dede olabilir miyim acaba.

Yaş erkende işte bu depresif halimi bir yere bağlamam lazımdı.

GT-I9300 Tapatalk

Depresyon yaşla, yaşlanmayla alakalı değilki sadece. :) Teoman Eraslan anlat abi. Gerçi sen estetik cerahi uzmanısın ama farketmez. :D Aydınlat bizi.

Depresyon yaşla, yaşlanmayla alakalı değilki sadece. :) Teoman Eraslan anlat abi. Gerçi sen estetik cerahi uzmanısın ama farketmez. :D Aydınlat bizi.
Yav herhalde değil. Ben işi oraya sürdüm sadece. Bu arada kelle avcılığı nssıl gidiyor. Uzun zamandır döner bıçağında kan göremiyorum. :D

GT-I9300 Tapatalk

umarım gsc de ki paralel yapı yarışma sonucuna etki etmez

Birisi de demiyorki play-list müthiş olmuş diye, herkes şikeye odaklanmış :D

oyları mı verdim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sonunda Galatasaray kazansın :D ne kazanacaksa artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt