59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Porsukların çakalısın Erman Bey Beyefendi. Porsuklara iyi kariyer yaptırdın. Ahaha helal olsun sana.

GT-I9300 Tapatalk
Vallahi öyle oldu :D Özellikle Alpay Asma kardeşim sağolsun şampiyon olmak için benim yarışmalarımı bekliyor gibi :D 2 yarışma yaptım ikisini de aldı. Üçüncüyü de alırsa artık forum bunu unutmaz :D O yüzden şikeyi ona göre ayarlıyorum bu sefer şampiyon yapmayacağım ama dereceye sokarım yine kıyamam :asd22:

Şaka bir yana umarım son 3'de olmam :D uzun zamandır katılmıyordum o yüzden sadece muhabbet amaçlı katıldım ve puan alacağından şüpheli olduğum bir parça ile katıldım :D

Vallahi öyle oldu :D Özellikle Alpay Asma kardeşim sağolsun şampiyon olmak için benim yarışmalarımı bekliyor gibi :D 2 yarışma yaptım ikisini de aldı. Üçüncüyü de alırsa artık forum bunu unutmaz :D O yüzden şikeyi ona göre ayarlıyorum bu sefer şampiyon yapmayacağım ama dereceye sokarım yine kıyamam :asd22:
Yok şimdi şakalaştığımızı yazayımda ilk kez katılanlar yanlış anlamasın muhabbeti. Ama Alpay haketti kürsüyü zaten. Alpay' ın şansı oldun sen. Ama yinede organizatörlüğünden şüphe de duymuyorum değil.

GT-I9300 Tapatalk

Doktor sıcak hakkaten buralar. Denizde olmasa hiç çekilmez vallahi. Bu arada senin bölümde uzmanlık dalı var değil mi? TUS' a hazırlanıyor musun?

GT-I9300 Tapatalk

Kısmetse önümüzdeki ay sırf o deniz vesilesiyle Antalya'ya tatil için gelmeyi düşünüyorum abi. Eee artık ağırlarsın beni. :D

Doktor sıcak hakkaten buralar. Denizde olmasa hiç çekilmez vallahi. Bu arada senin bölümde uzmanlık dalı var değil mi? TUS' a hazırlanıyor musun?

GT-I9300 Tapatalk

Bilirim ağabey sıcaklarını Antalya nın , Annem Burdurlu benim , anne tarafındaki çoğu akraba Burdur' da iş imkanı falan olmadığından Antalya ya yerleşti. Bu arada benim Tus falan geçti ağabey. Plastik Cerrahi uzmanıyım ben. Atama bekliyorum.

Bilirim ağabey sıcaklarını Antalya nın , Annem Burdurlu benim , anne tarafındaki çoğu akraba Burdur' da iş imkanı falan olmadığından Antalya ya yerleşti. Bu arada benim Tus falan geçti ağabey. Plastik Cerrahi uzmanıyım ben. Atama bekliyorum.

İnşallah gönlüne göre olur herşey Teoman. İstediğin yere gidersin.

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt