- 30 Nisan 2012
- 13.004
- 896
- 1.428
Mevsimsel diyelim yaş demeyelimMalum Antalya çok sıcaktır şimdi bunaltır ...
Doktoru dinledik. Şimdi hocaya dönelim. Evet Hayri Cund hocam depresyona girmek caiz midir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevsimsel diyelim yaş demeyelimMalum Antalya çok sıcaktır şimdi bunaltır ...
ÇABAMIZIN ADI GALATASARAY renktaşoyları mı verdim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sonunda Galatasaray kazansınne kazanacaksa artık
![]()
Vallahi öyle olduSen Porsukların çakalısın Erman Bey Beyefendi. Porsuklara iyi kariyer yaptırdın. Ahaha helal olsun sana.
GT-I9300 Tapatalk
Doktoru dinledik. Şimdi hocaya dönelim. Evet Hayri Cund hocam depresyona girmek caiz midir?![]()
Doktor sıcak hakkaten buralar. Denizde olmasa hiç çekilmez vallahi. Bu arada senin bölümde uzmanlık dalı var değil mi? TUS' a hazırlanıyor musun?Mevsimsel diyelim yaş demeyelimMalum Antalya çok sıcaktır şimdi bunaltır ...
Yok şimdi şakalaştığımızı yazayımda ilk kez katılanlar yanlış anlamasın muhabbeti. Ama Alpay haketti kürsüyü zaten. Alpay' ın şansı oldun sen. Ama yinede organizatörlüğünden şüphe de duymuyorum değil.Vallahi öyle olduÖzellikle Alpay Asma kardeşim sağolsun şampiyon olmak için benim yarışmalarımı bekliyor gibi
2 yarışma yaptım ikisini de aldı. Üçüncüyü de alırsa artık forum bunu unutmaz
O yüzden şikeyi ona göre ayarlıyorum bu sefer şampiyon yapmayacağım ama dereceye sokarım yine kıyamam :asd22:
Renktaş en önemli kuralı atlamadın inş 12 puan bana veriliyor, tşk iyi geceler.oyları mı verdim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sonunda Galatasaray kazansınne kazanacaksa artık
![]()
Doktor sıcak hakkaten buralar. Denizde olmasa hiç çekilmez vallahi. Bu arada senin bölümde uzmanlık dalı var değil mi? TUS' a hazırlanıyor musun?
GT-I9300 Tapatalk
Doktor sıcak hakkaten buralar. Denizde olmasa hiç çekilmez vallahi. Bu arada senin bölümde uzmanlık dalı var değil mi? TUS' a hazırlanıyor musun?
GT-I9300 Tapatalk
Kısmetse önümüzdeki ay sırf o deniz vesilesiyle Antalya'ya tatil için gelmeyi düşünüyorum abi. Eee artık ağırlarsın beni.![]()
Ne demek kardeşim benim. Başımın üstünde yerin var. Yalnız ben ilçedeyim. Gelirsen bol parayla gel de bana masraf açma.Kısmetse önümüzdeki ay sırf o deniz vesilesiyle Antalya'ya tatil için gelmeyi düşünüyorum abi. Eee artık ağırlarsın beni.![]()
Kayseriye'de beklerim sucuk yediririm kardeşime
Tapatalk

Tapatalk
Bilirim ağabey sıcaklarını Antalya nın , Annem Burdurlu benim , anne tarafındaki çoğu akraba Burdur' da iş imkanı falan olmadığından Antalya ya yerleşti. Bu arada benim Tus falan geçti ağabey. Plastik Cerrahi uzmanıyım ben. Atama bekliyorum.
Tapatalk
Muhabbetin karşılıklı muhatapları Emrah Yıldırım ve Aslan Türkoğlu isimleri olursa ben o posta gülerim arkadaşHayırdır abi neye güldün
Tapatalk
Pastirma pahali diye yedirmiyon heral.