#6 Ceyhun Gülselam

Ya Allah aşkına bu adamdan ne bekliyorsunuz.

Hakan yok.Oyun kurma görevi tamamen Ceyhun'a kalmış.Rakip en az 2 oyuncuyla bastırıyor.Ne Melo ne Selçuk gereken yardımı göstermiyor.

Özellikle Selçuk bir ara sahada yürüdü.Hiçbir oyuncu böyle oynayamaz hele hele bir orta saha oyuncusu asla böyle oynayamaz.

Drogba bitmiş.İleride top tutamadık ilk 60 dakika top ileride kalmadı.Sürekli geri geldi.

İlk yarıda kaç defa Sabri'nin kanadına gitti açıkları kapatmak için.Bugün şu adama kızmak ayıp.Ne istiyorsunuz ?

Ya Allah aşkına bu adamdan ne bekliyorsunuz.

Hakan yok.Oyun kurma görevi tamamen Ceyhun'a kalmış.Rakip en az 2 oyuncuyla bastırıyor.Ne Melo ne Selçuk gereken yardımı göstermiyor.

Özellikle Selçuk bir ara sahada yürüdü.Hiçbir oyuncu böyle oynayamaz hele hele bir orta saha oyuncusu asla böyle oynayamaz.

Drogba bitmiş.İleride top tutamadık ilk 60 dakika top ileride kalmadı.Sürekli geri geldi.

İlk yarıda kaç defa Sabri'nin kanadına gitti açıkları kapatmak için.Bugün şu adama kızmak ayıp.Ne istiyorsunuz ?

ağırlığı mağırlığı teknik yetersizliğini geçtim adamda zerre kadar kafa çalışmıyor malesef. drogba ve ceyhun sayesinde 9 kişiydik. onlar çıktı takım top oynamaya başladı

Hakan ona çöp buna çöp dediğini görür anlam veremezdim genelde fakat yavaş yavaş hak vermeye başladı kafam geç basıyor çok haklısın bizim takımın kesinlikle oyuncusu değil

Olsun bizim milletimiz genelde hep böyle. Is isten gecince aklimiz basimiza geliyor. Yanlis anlama ama öyle.

Daha gereksiz bir Veysel ve onun üstüne yeteneksiz Salih var. Bu cocuga 2.75m € verdik. Saka gibi. Bunlarin hepsi yeteneksiz. Sabri den hic farklari yok. Cöpler temizleyelim derken yeni cöpler ekledik takima. Iste basindan beri bunu anlatmaya calisiyordum.

ağırlığı mağırlığı teknik yetersizliğini geçtim adamda zerre kadar kafa çalışmıyor malesef. drogba ve ceyhun sayesinde 9 kişiydik. onlar çıktı takım top oynamaya başladı

Bu adamım görevleri belli.Üstüne çok yük bindi bugün.Tek başına kim oyun kurabilir bu dünyada.Adam topu alıyor herkes yerinde bekliyor.

Ezbere eleştiriler.Puan kaybında ilk saydırılacak adam belli nasılsa...

Demekki mancini futbolcudan anlamıyor onun için 5.lig topçusunu her maç ilk 11 oynatıyor.

Hayir. Mancini oyun anlayisina göre cikariyor Ceyhun'u cünkü elinde oraya uyacak daha iyisi yok. Aci ama gercek. Melo ve Selcuk'a destek verecek oyuncu ariyor iste. Yakin zamanda oraya Hamit'i monte etsin cok daha iyi olur.

Bu adamım görevleri belli.Üstüne çok yük bindi bugün.Tek başına kim oyun kurabilir bu dünyada.Adam topu alıyor herkes yerinde bekliyor.

Ezbere eleştiriler.Puan kaybında ilk saydırılacak adam belli nasılsa...

o zaman sahada yeni gelin gibi salınmayacak bu adamda ben bu formayı alırım diyecek karakteri görüyomusun. icabında sorumluluk almalı alabilirmi ceyhun bunu? alamaz net

Hakan Delikanli nin en cok sevdigi oyuncu :p

Hayir. Mancini oyun anlayisina göre cikariyor Ceyhun'u cünkü elinde oraya uyacak daha iyisi yok. Aci ama gercek. Melo ve Selcuk'a destek verecek oyuncu ariyor iste. Yakin zamanda oraya Hamit'i monte etsin cok daha iyi olur.

Hamit orada kesinlikle oynayamaz.Türk taraflarını haklı olarak futboldan anlamadıklarını söylüyorsun ama kendin de futboldan anlamıyorsun bu konuda.

Hamit ne fizik ne hız olarak orada oynayamaz.Daha önce yazdım çok kaldı bugün.Melo-Selçuk hiç yardım etmedi.Geride Balta gibi pas verebileceği adam da yok ne yapacak peki bu adam ?

Alex Song olsa orada super olurdu..

yahu bu adamin ne sucu var

allah askina söyleyin bana sabrinin kac ortasi takim arkadasiyla bulustu?

Geri
Üst Alt