Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
5. lig topcusu diyordum. Kusura bakmayin 5. ligte oynayanlara haksizlik etmisim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5. lig topcusu diyordum. Kusura bakmayin 5. ligte oynayanlara haksizlik etmisim.
Ya Allah aşkına bu adamdan ne bekliyorsunuz.
Hakan yok.Oyun kurma görevi tamamen Ceyhun'a kalmış.Rakip en az 2 oyuncuyla bastırıyor.Ne Melo ne Selçuk gereken yardımı göstermiyor.
Özellikle Selçuk bir ara sahada yürüdü.Hiçbir oyuncu böyle oynayamaz hele hele bir orta saha oyuncusu asla böyle oynayamaz.
Drogba bitmiş.İleride top tutamadık ilk 60 dakika top ileride kalmadı.Sürekli geri geldi.
İlk yarıda kaç defa Sabri'nin kanadına gitti açıkları kapatmak için.Bugün şu adama kızmak ayıp.Ne istiyorsunuz ?
Hakan ona çöp buna çöp dediğini görür anlam veremezdim genelde fakat yavaş yavaş hak vermeye başladı kafam geç basıyor çok haklısın bizim takımın kesinlikle oyuncusu değil
ağırlığı mağırlığı teknik yetersizliğini geçtim adamda zerre kadar kafa çalışmıyor malesef. drogba ve ceyhun sayesinde 9 kişiydik. onlar çıktı takım top oynamaya başladı
Demekki mancini futbolcudan anlamıyor onun için 5.lig topçusunu her maç ilk 11 oynatıyor.
Bu adamım görevleri belli.Üstüne çok yük bindi bugün.Tek başına kim oyun kurabilir bu dünyada.Adam topu alıyor herkes yerinde bekliyor.
Ezbere eleştiriler.Puan kaybında ilk saydırılacak adam belli nasılsa...
Hayir. Mancini oyun anlayisina göre cikariyor Ceyhun'u cünkü elinde oraya uyacak daha iyisi yok. Aci ama gercek. Melo ve Selcuk'a destek verecek oyuncu ariyor iste. Yakin zamanda oraya Hamit'i monte etsin cok daha iyi olur.